• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ıyiyim mutlu kız ve alınyazımsın sizler nasılsınız?

jAZMıNCıM sorunun çözülmesine çok sevindim cnm.
Ben şimdi yemeğe gidiyorum kızlar gelirim 15-20 dk ya kadar.

alınyazım iyi düşünki iyi sonuç al cnm bırak eşin konuşsun sen bişey söyleme inşallah eşinin konuşması herşeyin güzel başlangıcı olur cnm

evet hayatım etlerin üstüne çıkacak kadar süt koyuyorum üstünede bir şişe sodayı boşaltıyorum en az yarım saat bekletıyorum ama 1 saat falan beklerse süper oluyo

MISRA canım ellerine sağlık,
dünki kadayıf dolması tarifini bu deneyeceğim bu arada yerimseniben

evet dirim geçmiyor vakit eşimi dinlemedim tuttum oruç şimdi çok kötüyüm
ah be canım keşke tutmasaydın bir doktora gitseydin
neyse artık akşama git kesin ama

selam kızlar ben geldim nasılsınız?

jazmincim ben tavuk etlerimi soda ve sütte bekletiyorum süper oluyo lokum gibi lezzetli oluyo ama kırmızı ette henüz denemedim ama denicem çünkü denenmişini yediçok güzeldicokacimcoook
hoşgeldin canım,nasılsın?
dün birden kayboldun

haklısın canım banada öyle geldi ama bende aramayım dimi? işler yoğundu falan derim artık

zor canım cidden, ianaki nişanlandım saçıma aklar düştü
bu anlayışsızlıkları yüzünden
zaten biz ayrılıktan yana i sıkıntı yaşıyoruz bide onların kabalığı herşeyi mahvediyo
eşim ailelerindeki en farklı kişilik jepsi onun açıksözlülüğüne ve bana sahip çıkmasına şaşırır ve dilede getirirler bunu
ama eşim benim yanımda hiç onları kırmadı bu sebplede onlarda her hakkı kendinde gördü
şimdi kararımızı verdik bundan sonrası iyi olacak diliyorum

öyle yapmalı dimi? konuşmasının bana kötü bi dönüşü olmaz umuyorum

haklısın canım bencede öyle yapmalı,
kırıldığımıda anlasın
hiçbişey yokmuş gibi davranmamak daha doğru olur
canım ama kırıldığını anlasın dediğin gibi,ama tartışmaya felan girme
o tarafını eşin halletsin

İyiyim mutlu kız ve alınyazımsın sizler nasılsınız?

jAZMİNCİM sorunun çözülmesine çok sevindim cnm.
Ben şimdi yemeğe gidiyorum kızlar gelirim 15-20 dk ya kadar.

Afiyet olsun canım.Görüşürüz.

evet hayatım etlerin üstüne çıkacak kadar süt koyuyorum üstünede bir şişe sodayı boşaltıyorum en az yarım saat bekletıyorum ama 1 saat falan beklerse süper oluyo

Ok ben bu şekilde yapayım bari.İskender dönerimi de yapar bir fotograflarım artıkopuyorumnanaktan

haktannn çok kötüyüm hemde kan şekerim düştü akşam eşim götüreyim dedi ben gitmek istemedim ama çok pişmanın şimdi

hımm aklımda bulunsun
bu arada hoşgeldin

hoşbulduk canım
mutlaka deneyin

Afiyet olsun canım.Görüşürüz.

Ok ben bu şekilde yapayım bari.İskender dönerimi de yapar bir fotograflarım artıkopuyorumnanaktan

tamam canım şimdiden ellerine sağlık
haa tabi bu arada süt ve sodadan sonrada şöyle baharat ve yağ ilede marine et en az bi 15 dakka sonra parmaklarını yersin:)

hoşbulduk canım
mutlaka deneyin

haa tabi bu arada süt ve sodadan sonrada şöyle baharat ve yağ ilede marine et en az bi 15 dakka sonra parmaklarını yersin:)

Ok canım.Zaten ben onu baya bir bekletirim süt ve sodada.Sonra da yağ ve baharat yedirip hemencecik kızartmaya başlarımkaydirigubbakcemile5

Kızlar bir de şey soracağım:kedi:

Kuru fasulye koyuyor musunuz dolabınıza?Ben yapcam;ama çevremdeki hiç kimse memnun değil...

haktannn çok kötüyüm hemde kan şekerim düştü akşam eşim götüreyim dedi ben gitmek istemedim ama çok pişmanın şimdi

canım hiç vakıt kaybetmeden git
ve eğer oruç buna sebep oluyosa tutma oruç
oruç bedene eziyet için tutulmaz hayatım eğer etkileniyosan bi muddet ara ver

Kuru fasülye dolapta güzel olmuyor jazmincim yapış yapış oluyor.Ama nohut harika oluyor.
En güzeli fasülyeyi 1 gün önceden ıslatıp pişirmek

Arama canım işini bahane et.Bu sefer ararsın sana bir laf sokmaya çalışır berbat olur herşey..
bencede haklısın, herşey berbat olmasın
alınyazım iyi düşünki iyi sonuç al cnm bırak eşin konuşsun sen bişey söyleme inşallah eşinin konuşması herşeyin güzel başlangıcı olur cnm
inş canım güzelliklere başlangıç olsun, ama allahın izniyle olacak, çünkü eğer bi sonuç alamazsak düğün bayram hariici görüşmeyeceğiz, zaten ben ona karar vermiştim ama düzelirlerse bi şansları daha var
saol canım öğrenmiş olduk.sn nasılsın?nasıl gidiyo annenlersiz yeni hayat
canım ama kırıldığını anlasın dediğin gibi,ama tartışmaya felan girme
o tarafını eşin halletsin
bencede anlamalı kırıldığımı,geriside eşime ait artık :)

canım ya ihmal etme bugünde olurmu? dikkat et kendine

Ok canım.Zaten ben onu baya bir bekletirim süt ve sodada.Sonra da yağ ve baharat yedirip hemencecik kızartmaya başlarımkaydirigubbakcemile5

Kuru fasulye koyuyor musunuz dolabınıza?Ben yapcam;ama çevremdeki hiç kimse memnun değil...

ben koymuyorum
ne olursa olsun bi buz kokusu oluyo sanki yinede
ama denemekten zarar gelmezcokacimcoook

hoşbulduk canım
mutlaka deneyin

haktancığım,etler süt ve sodayı içine mi çekiyor,yoksa beklettikten sonra döküyormuyuz

dolap derken dondurucu mu :uhm:

Kuru fasülye dolapta güzel olmuyor jazmincim yapış yapış oluyor.Ama nohut harika oluyor.
En güzeli fasülyeyi 1 gün önceden ıslatıp pişirmek

Canım 1,5 paket fasulyem var haşlayıp atayım dedim buzluğa ki ahzır olsun.Nohut koyacağım canım zaten.Başka kurulardan ne koyabilirim ki?

Back