Evet canım hem ağlar hem güleriz....:içelim:
Ben de keman çalmak isterdim
kaydirigubbakcemile3
Ben de nohut ve kuru fasulye koymadım;ama sadece nohut koyacağım.Kuru fasulye yapış yapış oluyormuş Mısraa o şekilde söyleyince ben de vazgeçtimkaydirigubbakcemile2
canım ben kemanı çok severim,düğünde giriş müziğimiz keman ağırlıklıydı opuyorumnanaktan
anladım tatlım olsun sende yapınca koyarsın fotoyu :)
güzel olur eminim,
bende geçen sene böğürtlen reçeli yapıp, salatalık turşusu kurdum.reçel güzeldide, turşu 2 kg kadar tadı güzeldi ama o kadar çok tuz atmışımki tuzundan yiyeödik bile ama busen tekrar deneyeceğim
gerçekten insan kendini çok ii hissediyo bi enstruman çalınca yani enazından bende öyle oldu :)
piyanoda çok güzel ama biraz burjuva gibi olsada bence mükemmel bi enstruman, bizim kursada yeni gelmiş, hoca sesimizi açmak içinde onunla çalıştırabilirmiş :)
canım sazım yoktu başta, kurstanda idareten kullanabiliyoduk öyle yaptık, sonra hocanın bi tanıdığından sazı aldım 400 liraya bide indirimli düşün yani :1shok:
eşin normal davranmış galiba kaydirigubbakcemile5 benim koçişte askerdeyken asla izin vermem gidersen hayatından çıkarım diyodu :roflol: manyak ya kaydirigubbakcemile3 sonra kardeşim kursa başlayınca bakayım bi kursa beğenirsem oluır dedi, neyseki çabalaım sonuç verdi :lepi:
yarmanın çorbası güzel oluyo dimi ? allahtan işyerinde çok çıkıyo ben çok sevdim çünkü kaydirigubbakcemile3
kız sen ne beceriklisin öyle,turşumu,kurumu dirimi hem annemler yapıyor,ama artık seneye kendim başlamam lazım,annemden değilde kayınvalidemden çekiniyorum
bir sürü bişeyler koyuyor,utanıyorum,biz yaparız diyorum
inşallah bu sene vermez :Saruboceq:
vermek istersede var yaptık derim artık :kedi:
canım eşim hoşlanmıyor kurstan felan,gidersek birlikte gideceğiz,dediğine göre :bbo:
şimdi mesela kızılaya gittim yada alışveriş merkezine gittim desem tek başıma
niye gittin,bi daha gitme,annenle git laflarını duyar gibiyim :çok üzgünüm:
Canım ben pek çorba içmem.İçtiklerim de mercimek ve yayla çorbası.
Ama güzel birşeye benziyor.
Olsun canım.İlk yıl benim de öyle acemiliklerim oldukaydirigubbakcemile3
canım ben mercimek çorbasını çok seviyorum,ama buda güzel yerimseniben
ben dün dolma yapacaktım ya
içini fazla hazırlamışım
hızımı alamadım bir de yaprak sarması yaptım kaydirigubbakcemile3
canım biz içi kalınca dondurucuyada atıyoruz
bu arada canım yaprak sarması çekti ya :çok üzgünüm:
dirim bizim üst katlardan bugün 2. dir büyük çaplı bişeyler uçuyor, korkuyorum ya yine biri kendini aşağı atacak diye
o atlayan kadında havada kriz geçirerek ölmüş biliyomudun, otopsidemi ne çıkmış, aşağıda hiç kan yoktu zaten yoksa 18 kattan aşağı atlayınca nasıl kan olmaz düşünsene
yaa yazık ya çok üzüldüm ama,öyle birşeye tanık olmak istemem
8-9 sene önce gözümün önünde bir kadına dolmuş çarptı refüjde,
kadının bacağı parçalandı,herşeyi gördüm:çok üzgünüm:
oyüzden refüjlerden çok korkarım,hemen karşıya geçmeye çalışırım