• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kıdem tazminatını çalıştığım şirkete söyledim vermiyolar.ama ben iligili kanunu falan buldum götürüp gösterecem evlilik sebebiyle ayrıldıma dair dilekçe verince alabiliyomuşuz.söke söke verecekler artık:)

Canım vermek zorundalar.Evliliğinin 1. yılına kadar sana veriyorlar.Ben de işten ayrılmıştım;hatta istifa etmiştim.Söke söke aldım hakkımıyerimseniben

evet dirim hamileyim. test yaptırdım. çubuk kraker hemen gidip alayım annaaaaaa ne kötü. dün çorba yaptım kokuyo dışarı çıktım dışarıda o çorbadan kokuo ellerimde yıkıyorum yıkıyorum çıkmıo offff.

evet dirim hamileyim. test yaptırdım. çubuk kraker hemen gidip alayım annaaaaaa ne kötü. dün çorba yaptım kokuyo dışarı çıktım dışarıda o çorbadan kokuo ellerimde yıkıyorum yıkıyorum çıkmıo offff.

İlk 3 ay sürüyormuş canım.Allah kolaylık versin.Doktora gittin mi canım kontrole.Folik asite falan başladın mı?

ay böyle şeyler duymak çok hoşuma gidiyor
biz de mi çalışmalara başlasak acaba sositososito

x-v-b hayırlı olsun inşallah.ne güzel.ya benim bu konudada sıkıntım var ya.acaba hemen bebeğim olsamı diyorum yoksa bu sene oturup kpss mi çalışıyım diyorum.sonrada çalışınca bebeğime kim bakacak diyom.yani kafam karışık ne yapacamı bilmiyorum.

x-v-b hayırlı olsun inşallah.ne güzel.ya benim bu konudada sıkıntım var ya.acaba hemen bebeğim olsamı diyorum yoksa bu sene oturup kpss mi çalışıyım diyorum.sonrada çalışınca bebeğime kim bakacak diyom.yani kafam karışık ne yapacamı bilmiyorum.

bilmemki çalışmak istiosan sınavları bekle. çok karışık. ben evlendim hemen çocuk istedim çok istiodum saten hemen oldu. :kedi:

ya ben alıntı yapamıyorum hehe acemiyim de.dirim bende ekonomistim bu arada.şimdilik ayrıyım eşimden gidince birleşecez bakalım hayırlısı:)
öyle mi canım kaydirigubbakcemile5
canım önemli olan aslında eşinle birlikte olman
eşinle ayrı kalsaydın sanırım bu daha zor olurdu

bir gün boşluk vermişler sanırım bilmiyorum
ama bizim seminer dönemi var zaten
1 eylülde iş başı yapıyoruz
birkaç gün kaldı yani
evet canım az kalmış
canım bayanlar için en ideal meslek aslında
çocuk olayında felan olsun
iki ay tatil nedemek ya
bizde burda 20 günlük tatili zar zor alıyoruz.
şef hanıma bağlı :oklava:

canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin
sanırım yeni daha,mide bulantıların oyüzden de çok
arkadaşların dediği gibi
çubuk kraker,leblebi bulundur yanında yerimseniben

hoşgeldin kekula
canım aileden ayrılmak tabikide zor
ama dua etki kocişinle gidiyorsun
bak burdaki arkadaşlarımız eşlerinden ayrılar
evlenince dirimim askerlikten dolayı
alınyazımsın canımda işten dolayı
şimdi annelerinine evindeler tabi kide ailesi gözlerinin içine bakıyor çok rahat ettiriyorlar ama onlar mutlu değil çünkü biricik aşklarına doyamadan ayrıldılar mecburiyetten
şükret haline canımmmkaydirigubbakcemile5
[/B]

hoşbuldum.ama bende şimdi kocamdan ayrıyım.burda ilçede çalışıyor.aydına gidene kadar ayrıyız.düğünden beri 4 gece evde kalabildi.inşallah aydına gidince ayrılmayacaz hiç.zaten tek tesellim bu olacak:)[/QUOTE]

hakkında hayırlısı canımm

kızlar dün eşimle konuştuk, eve giderken içie bi sakinlik düştü, ki ben asla sakin biri olamadım hayatımda, çok kavgacıyımdır eşimle özellikle.alttanda alamam, zatende hep buyüzden haklıyken haksız olurum.

neyse dün eşimle çok sakin şekilde telde konuştuk, dedimki dünkü kopardığım kıyametler için özür dilerim ne kadar aptalmışımki bunun için senide kendimide üzdüm diye, keşke yerinde cevabımı verseydimde teyzen bozulsaydı falan diye.eşimde anlayışlıydı, eşim bana hep dedi evlendiğimizde beri, gel caım hepsinin evine gidelim konuşalım sende yanımda olki bidahası olmasın bu saygısızlıların, yok dedim hep, sonuçta daha sinir bozucu olmaları muhtemel ve eşim sinirini kontrol edemezde benim yüzümden kavga edip kötü olurlar diye.neyse dün kabul ettim ama sakin konuşacağı şartıyla, dediki teyzemede teyzemin kızınada annemede uğrayacağız tek, konuşacağız, bundan rahatsız olduğumu dile getireceğim dedi.uzun sürede izlemleri karşılığında yapılan haksızlıkların neden yapıldığına ve özellikle eşimi kırdıklarına dair bi konuşma yapacakmış, tamam dedim yanında olacağım, artık hayatımızdaki her türlü müdahaleleri kesin olarak çekeceklerini, bizi artık sadece 2 kişilki bir aile olarak kabul etmek zorunda olduklarını ve zaten bizim yaşantımızın çok kişiden zor olmasına rağmen destek vermedkleri, beklentilerini kırdıklarına ve sadece 45 günlük sürdürdüğümüz evlilik hayatımızda hiçbir haftasonumuzda birbirimizle az vakit geçireceğimizi bildikleri halde bizi yalnız bırakmadıklarını dair konuşacakmış.bende okey dedim, artık yüzyüze konuşma zamanı çoktan geldide geçiyo, eğerki yine aynuı şekilde devam ederlerse biz hayatlarından çıkacak sadece 2 kişilik dünya kuracakmışız.

çok iyi canım
bak sende sakin oda sakin olunca işler yoluna giriyor
tabi özledinizde birbirinizi
inşallah herşey güzel olacak merak etme canımm

angelim hoşgeldin tatlım bugün gayet iyiyim şükür sen nasılsın tatlım ?

canım öncelikle hoşgeldin bence bunda okadar üzülecek bi durum yok, tabiki kötü bişey evin kurup oturamadan taşınmak ama şükretk kocişinin yanında olacaksın, biz eşimle beraber sadec 45 gün geçirdik, sen onunla gideceksin ben gidemedim bilee

hoşgeldin canım allah kolaylık versin

hoşgeldin sarissa nasılsın

çok sevindim canımm
herşey yoluna giriyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bence hemen düşünme

önce bir evliliğin otursun
eşinle baş başa vakit geçirmenin tadını çıkar
ondan sonra düşünürsün

Ne güzel konuşmuşsunuz canım.Umarım aileler anlar da sizler de bir rahata kavuşursunuz..

Şeniz
bende öyle diliyorum jazmin, ama size bişey sorayım birazdan
alınyazımsın sen neden ayrısın eşinden.bak ben istifa edip gidecem.herşeyi bırakıp gidiyosun ya ne garip bişey.
canım biz evlenmeden önce eşime bi başvuru yapmıştık memurluk için ve kazanmsı muhtemeldi, 8 ay bekledik cevap alamayınca umudumuzu kestik eşimde askerden geleli 4 ay olmuştu ümidimiz kesince özelde işe girdi, 34 güne düğün yaptık, evlendikten 8 gün sonra eşimin yedkten başka bi ile başvuru yapılması istendi, başvuruyu yaptık, 1 ay içinde iişe başlaması gerkti sadece 45 gün evli kaldık bu sebeple, bende kamudayım, evimiz burda aileler burda hayatımızı buraya kurduk, eşim gelme dedi bide eşimin yanına gitmem benim ilerde sıkıntı olabilirdi çalışmam anlamında,bekliyoruz bugün 10. ayımız biyiyo evleneli ayrı kaldığımızsa 8,5 ay oluyo, sen ne güzel eşine kavuşçaksın, bizde kavuşma tarihi belli bile değil, asalet tastiki bekliyoruz, benim kurumdada tayinler durdurldu ondan yararlanmaya çalışcaz
canım en güzeli
mantıklı bir karar vermişsiniz
anlamazlarsa da kendileri bilir
en çok şuna kızıyorum
eşinle zaten ayrısın,geldiği zamanda sizi yanlız bırakmıyorlar
nekadar anlayışsız insanlar öyle
benced artık anlamazlarsa kendileri bilir, annesine düşüyodu görevlerin çoğu o beni el üstünde tutsaydı bugün böyle olmazdı hiçbişey
yalnız kalmamız gerektiğini anlayacak kapasitede isan değillermiş gerizekalılar, kayınvalidemin kafasına taş düştü galiba son 1 aydır hep hadi evinize gidin diyodu nasıl olduysa ama kardeşi bile anlayamadı haliizden, her sabah arardı abi kahvaltıya bekliyoruz diye ya zaten gelmek istesek geliriz, çok afedersiniz ama hep öyle anlarda aranmışızdır yani
çok iyi canım
bak sende sakin oda sakin olunca işler yoluna giriyor
tabi özledinizde birbirinizi
inşallah herşey güzel olacak merak etme canımm

çok sevindim canımm
herşey yoluna giriyoropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gerçekten sakinlik ok işe yarıyomuş meğer, dilerim bu sakinlik hep benle kalır
özlemezmiyiz artık dayanacak teselli bulamıyorum angelim15+8 ay oldu düşünsene
inş herşey yoluna girerde bizde mutlu oluruz

bende hemen istemiyorum aslındada.bakalım artık hayırlısı olsun ya.

kaç yaşındasın canım eğer yaşın küçükse önce bebişi büyütürsün sonra iş haytı,

ama yaşın kpss hakkını kullanmakta az kalmışsa önce iş sonra bebiş,

ben olsamda hem kpssye hazırlanırdım olduysa işe başlardım sonra çocuk olurdu, baktım puan düşük biyerler olmuyo ozaman bebişe çalışırdım

canım biz evlenmeden önce eşime bi başvuru yapmıştık memurluk için ve kazanmsı muhtemeldi, 8 ay bekledik cevap alamayınca umudumuzu kestik eşimde askerden geleli 4 ay olmuştu ümidimiz kesince özelde işe girdi, 34 güne düğün yaptık, evlendikten 8 gün sonra eşimin yedkten başka bi ile başvuru yapılması istendi, başvuruyu yaptık, 1 ay içinde iişe başlaması gerkti sadece 45 gün evli kaldık bu sebeple, bende kamudayım, evimiz burda aileler burda hayatımızı buraya kurduk, eşim gelme dedi bide eşimin yanına gitmem benim ilerde sıkıntı olabilirdi çalışmam anlamında,bekliyoruz bugün 10. ayımız biyiyo evleneli ayrı kaldığımızsa 8,5 ay oluyo, sen ne güzel eşine kavuşçaksın, bizde kavuşma tarihi belli bile değil, asalet tastiki bekliyoruz, benim kurumdada tayinler durdurldu ondan yararlanmaya çalışcaz

benced artık anlamazlarsa kendileri bilir, annesine düşüyodu görevlerin çoğu o beni el üstünde tutsaydı bugün böyle olmazdı hiçbişey
yalnız kalmamız gerektiğini anlayacak kapasitede isan değillermiş gerizekalılar, kayınvalidemin kafasına taş düştü galiba son 1 aydır hep hadi evinize gidin diyodu nasıl olduysa ama kardeşi bile anlayamadı haliizden, her sabah arardı abi kahvaltıya bekliyoruz diye ya zaten gelmek istesek geliriz, çok afedersiniz ama hep öyle anlarda aranmışızdır yani

ay canım benim
kıyamam ya
Allah ım bir an önce kavuştursun sizi canım
hayırlısıyla bide bebiş versin inş.canımcım
Şeniz

anlayışsız insanlar işte
mecbur konuşmanız gerekiyor
bazen hayır demeyi bilsek,karşı taraftakini kırmamak için hep biz evet diyoruz

Back