bende öyle diliyorum jazmin, ama size bişey sorayım birazdan
canım biz evlenmeden önce eşime bi başvuru yapmıştık memurluk için ve kazanmsı muhtemeldi, 8 ay bekledik cevap alamayınca umudumuzu kestik eşimde askerden geleli 4 ay olmuştu ümidimiz kesince özelde işe girdi, 34 güne düğün yaptık, evlendikten 8 gün sonra eşimin yedkten başka bi ile başvuru yapılması istendi, başvuruyu yaptık, 1 ay içinde iişe başlaması gerkti sadece 45 gün evli kaldık bu sebeple, bende kamudayım, evimiz burda aileler burda hayatımızı buraya kurduk, eşim gelme dedi bide eşimin yanına gitmem benim ilerde sıkıntı olabilirdi çalışmam anlamında,bekliyoruz bugün 10. ayımız biyiyo evleneli ayrı kaldığımızsa 8,5 ay oluyo, sen ne güzel eşine kavuşçaksın, bizde kavuşma tarihi belli bile değil, asalet tastiki bekliyoruz, benim kurumdada tayinler durdurldu ondan yararlanmaya çalışcaz
benced artık anlamazlarsa kendileri bilir, annesine düşüyodu görevlerin çoğu o beni el üstünde tutsaydı bugün böyle olmazdı hiçbişey
yalnız kalmamız gerektiğini anlayacak kapasitede isan değillermiş gerizekalılar, kayınvalidemin kafasına taş düştü galiba son 1 aydır hep hadi evinize gidin diyodu nasıl olduysa ama kardeşi bile anlayamadı haliizden, her sabah arardı abi kahvaltıya bekliyoruz diye ya zaten gelmek istesek geliriz, çok afedersiniz ama hep öyle anlarda aranmışızdır yani
gerçekten sakinlik ok işe yarıyomuş meğer, dilerim bu sakinlik hep benle kalır
özlemezmiyiz artık dayanacak teselli bulamıyorum angelim15+8 ay oldu düşünsene
inş herşey yoluna girerde bizde mutlu oluruz