• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar sağolun hepiniz, çok teşekkür ederim desteğiniz için, sıktıysam kusuruma bakmayın :((

dirim senin nasıl gidiiyo şafaklar, kooçişle nekadar süreyle görüşebiliyosunuz ?

kızlar ben artık sazı iyice öğrendim, uçuyorum havalara, dirim gitmek istersen keinlikle tavsiye ederim, artık herkes ne çaldığımı anlıyo, henüz basit türküler ama 2 aya kadar en beğendiğimiş türküleri çalıyo olacağım inş

bencede haklısın, herşey berbat olmasın

inş canım güzelliklere başlangıç olsun, ama allahın izniyle olacak, çünkü eğer bi sonuç alamazsak düğün bayram hariici görüşmeyeceğiz, zaten ben ona karar vermiştim ama düzelirlerse bi şansları daha var

saol canım öğrenmiş olduk.sn nasılsın?nasıl gidiyo annenlersiz yeni hayat

bencede anlamalı kırıldığımı,geriside eşime ait artık :)

canım ya ihmal etme bugünde olurmu? dikkat et kendine

kaydirigubbakcemile5

ben koymuyorum
ne olursa olsun bi buz kokusu oluyo sanki yinede
ama denemekten zarar gelmezcokacimcoook

Canım ben dolaba zaten barbunya,bezelye,hazırladığım köftelerim,salatalık ve domates rendesi onları koyuyorum.Şimdi nohut koyacağım bir de kuru börülce mi koysam diyorum.Ayrıca bamya da koyuyorum.

alınyazım böyle düşünme cnm hepimiz burda derdimizi paylaşıyoruz sevincimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruz cnm neden sıktığını düşünüyorsun cnm

Canım 1,5 paket fasulyem var haşlayıp atayım dedim buzluğa ki ahzır olsun.Nohut koyacağım canım zaten.Başka kurulardan ne koyabilirim ki?

ankarada yarma denilen bi baklagil var bilirmisin? onunuda çorbası süper ankaralılar çok yapıyo, yaprak sarması yapı onuda koyabilrsin aaa yapcaktın sahi, fotosunu koycktın noldu yapmadınmı canım ?

alınyazım henüz babam bende kaldığı için tam idrak edemedim sanki annem ablamlara gitmiş gibi kalıyo
ama babam gidince daha çok anlicam sanki kimsesiz kalmış gibi hissedicem
ama şimdi annemlerin iyi olduğunu bilmek yetiyo bana
ama ne yalan sölim her saniye boğazımda bi yumruk dolaşıyorum
ama şükürler olsunki eşim var ve ben onla çok mutluyum...

sen nasılsın canım?

kızlar sağolun hepiniz, çok teşekkür ederim desteğiniz için, sıktıysam kusuruma bakmayın :((

dirim senin nasıl gidiiyo şafaklar, kooçişle nekadar süreyle görüşebiliyosunuz ?

kızlar ben artık sazı iyice öğrendim, uçuyorum havalara, dirim gitmek istersen keinlikle tavsiye ederim, artık herkes ne çaldığımı anlıyo, henüz basit türküler ama 2 aya kadar en beğendiğimiş türküleri çalıyo olacağım inş

Rica ederiz canım.Burda herkes dertlerini anlatıyor,paylaşıyor ve en önemlisi birbirimize destek oluyoruz:enbuyukkk:

Eh artık seneye gelirsen bir daha buralara sazını da alıp öyle gel canım.İstek yaparız:dance:

gideceğim kesin haktannn üşütmüşüm cnm orucun olacağını tahmin etmiyorum ama bilemiyorumda

Canım keşke tutmasaydın.Oruç direncini de düşürüyor tabii haliyle..

alınyazım böyle düşünme cnm hepimiz burda derdimizi paylaşıyoruz sevincimizi mutluluğumuzu paylaşıyoruz cnm neden sıktığını düşünüyorsun cnm

olsun canım yinede sağolun sizlerle paylaşabilmek çok güzel

jazmincim menemen de hazırlayabilirsin kış için,

ankarada yarma denilen bi baklagil var bilirmisin? onunuda çorbası süper ankaralılar çok yapıyo, yaprak sarması yapı onuda koyabilrsin aaa yapcaktın sahi, fotosunu koycktın noldu yapmadınmı canım ?

Bilmiyorum canım yarmayı:sm_confused:

Ya almamış benim kociş;ama yapıcam yani en kısa zamanda.Yapıp dolaba atıcamzemuszemus

olsun canım yinede sağolun sizlerle paylaşabilmek çok güzel

jazmincim menemen de hazırlayabilirsin kış için,

Evet olabilir aslında.Ben bamyayı da çiğden koymuyorum zaten.Bunu da pişirir öyle koyarım.İçine bir yumurta kırar kurtulurum.Bir de mısır ve limon suyu koyacağım.Bakalım ii olcak mı?

alınyazım henüz babam bende kaldığı için tam idrak edemedim sanki annem ablamlara gitmiş gibi kalıyo

sen nasılsın canım?
anladım canım eminim zordur, bunca yıldır aynı çatıda yaşadınız hiç ayrılmadınız gerçekten zor olacak ama neyseki eşinle mutlusun ve dilerimki o mutluluk hiç son bulmasın:Saruboceq:
bende iyiyim bugün eşimle konuştuk, sana yapılan haksızlığı görüyorum falan dedi, işte gelince teyzesine annesine kuzenine tek tek uğrayıp sakince konuşacakmışız, düzelmezlerse bundan sonrada 2 kişi varolacakmışız, onun desteği benim için önemliydi, neyse kısmen çözdük
Rica ederiz canım.Burda herkes dertlerini anlatıyor,paylaşıyor ve en önemlisi birbirimize destek oluyoruz:enbuyukkk:

Eh artık seneye gelirsen bir daha buralara sazını da alıp öyle gel canım.İstek yaparız:dance:

olsun yinede, gerçekten bu destek güzel iyiki varsınız diyeceğimi klişeleşmiş olarak :)

artık gelirim seneye sazımla çalar söyleriz olmadı bide ağlarız opuyorumnanaktan

ayy ne güzel ben de çalabilmeyi çok isterdim
ama ben asıl piyano çalmak isterdim
biraz burjuva mıyım ne :roflol:

Evet canım dondurucu demek istemiştim.kaydirigubbakcemile3
anladım canım

canım senin sazın var mı peki,benim sazımda yok
ya eşime saz kursuna gitmeyi düşünüyorum desem parçalar mı beni acaba :bbo:
geçen hafta kurumun gönderdiği bir kurs var
napıcaksın gitme dedi,ben geleyim birlikte gideriz dedi
ya askerdeyken erkekler bi değişik oluyor sanırım :bbo:

kaydirigubbakcemile5

Canım ben dolaba zaten barbunya,bezelye,hazırladığım köftelerim,salatalık ve domates rendesi onları koyuyorum.Şimdi nohut koyacağım bir de kuru börülce mi koysam diyorum.Ayrıca bamya da koyuyorum.
canım bizde
bezelye,barbunya,vişne,kayısı,erik,yarma,sarmakaydirigubbakcemile3(çok kafiyeli oldu canım)
domates,kırmızı biber,yeşil biber,bamya,sulu köftelik,kuru köftelik
daha aklıma gelmiyor
ama hiç nohut,kuru fasulye koymadık
güzel oluyorsa bende koyayım

ben biliyorum Şeniz

olsun yinede, gerçekten bu destek güzel iyiki varsınız diyeceğimi klişeleşmiş olarak :)

artık gelirim seneye sazımla çalar söyleriz olmadı bide ağlarız opuyorumnanaktan

Evet canım hem ağlar hem güleriz....:içelim:

Ben de keman çalmak isterdim:delphin:

canım bizde
bezelye,barbunya,vişne,kayısı,erik,yarma,sarmakaydirigubbakcemile3(çok kafiyeli oldu canım)
domates,kırmızı biber,yeşil biber,bamya,sulu köftelik,kuru köftelik
daha aklıma gelmiyor
ama hiç nohut,kuru fasulye koymadık
güzel oluyorsa bende koyayım

ben biliyorum Şeniz

kaydirigubbakcemile3

Ben de nohut ve kuru fasulye koymadım;ama sadece nohut koyacağım.Kuru fasulye yapış yapış oluyormuş Mısraa o şekilde söyleyince ben de vazgeçtimkaydirigubbakcemile2

sen nasılsın canım?
canım senin için zor bir durum ama arkadaşların dediği gibi eşinle mutlusun,eşinin aileside burda tek başına değilsin
hem bizlerde varız yerimseniben

Ya almamış benim kociş;ama yapıcam yani en kısa zamanda.Yapıp dolaba atıcamzemuszemus

canım yarmanın çorbası olur
yarmaaşı çorbası
bir nevi yoğurtlu çorba,pirinç yerine yarma kullanıyorsun
biz yoğurlu çorbayı arpa şehriyedend yapıyoruz.ben daha çok seviyorum
hemde kolay oluyor,
pirinçli yerken aklıma hep pirinç pilavı geliyor
sanki pirinç pilavını yoğurlu suyla sulandırmışsın gibi geliyor :bbo:

anladım tatlım olsun sende yapınca koyarsın fotoyu :)

Evet olabilir aslında.Ben bamyayı da çiğden koymuyorum zaten.Bunu da pişirir öyle koyarım.İçine bir yumurta kırar kurtulurum.Bir de mısır ve limon suyu koyacağım.Bakalım ii olcak mı?
güzel olur eminim,
bende geçen sene böğürtlen reçeli yapıp, salatalık turşusu kurdum.reçel güzeldide, turşu 2 kg kadar tadı güzeldi ama o kadar çok tuz atmışımki tuzundan yiyeödik bile ama busen tekrar deneyeceğim
gerçekten insan kendini çok ii hissediyo bi enstruman çalınca yani enazından bende öyle oldu :)
piyanoda çok güzel ama biraz burjuva gibi olsada bence mükemmel bi enstruman, bizim kursada yeni gelmiş, hoca sesimizi açmak içinde onunla çalıştırabilirmiş :)
canım senin sazın var mı peki,benim sazımda yok
ya eşime saz kursuna gitmeyi düşünüyorum desem parçalar mı beni acaba :bbo:
geçen hafta kurumun gönderdiği bir kurs var
napıcaksın gitme dedi,ben geleyim birlikte gideriz dedi
ya askerdeyken erkekler bi değişik oluyor sanırım :bbo:

ben biliyorum Şeniz

canım sazım yoktu başta, kurstanda idareten kullanabiliyoduk öyle yaptık, sonra hocanın bi tanıdığından sazı aldım 400 liraya bide indirimli düşün yani :1shok:
eşin normal davranmış galiba kaydirigubbakcemile5 benim koçişte askerdeyken asla izin vermem gidersen hayatından çıkarım diyodu :roflol: manyak ya kaydirigubbakcemile3 sonra kardeşim kursa başlayınca bakayım bi kursa beğenirsem oluır dedi, neyseki çabalaım sonuç verdi :lepi:

yarmanın çorbası güzel oluyo dimi ? allahtan işyerinde çok çıkıyo ben çok sevdim çünkü kaydirigubbakcemile3

canım senin için zor bir durum ama arkadaşların dediği gibi eşinle mutlusun,eşinin aileside burda tek başına değilsin
hem bizlerde varız yerimseniben

canım yarmanın çorbası olur
yarmaaşı çorbası
bir nevi yoğurtlu çorba,pirinç yerine yarma kullanıyorsun
biz yoğurlu çorbayı arpa şehriyedend yapıyoruz.ben daha çok seviyorum
hemde kolay oluyor,
pirinçli yerken aklıma hep pirinç pilavı geliyor
sanki pirinç pilavını yoğurlu suyla sulandırmışsın gibi geliyor :bbo:

Canım ben pek çorba içmem.İçtiklerim de mercimek ve yayla çorbası.
Ama güzel birşeye benziyor.

anladım tatlım olsun sende yapınca koyarsın fotoyu :)

güzel olur eminim,
bende geçen sene böğürtlen reçeli yapıp, salatalık turşusu kurdum.reçel güzeldide, turşu 2 kg kadar tadı güzeldi ama o kadar çok tuz atmışımki tuzundan yiyeödik bile ama busen tekrar deneyeceğim

gerçekten insan kendini çok ii hissediyo bi enstruman çalınca yani enazından bende öyle oldu :)
piyanoda çok güzel ama biraz burjuva gibi olsada bence mükemmel bi enstruman, bizim kursada yeni gelmiş, hoca sesimizi açmak içinde onunla çalıştırabilirmiş :)

canım sazım yoktu başta, kurstanda idareten kullanabiliyoduk öyle yaptık, sonra hocanın bi tanıdığından sazı aldım 400 liraya bide indirimli düşün yani :1shok:
eşin normal davranmış galiba kaydirigubbakcemile5 benim koçişte askerdeyken asla izin vermem gidersen hayatından çıkarım diyodu :roflol: manyak ya kaydirigubbakcemile3 sonra kardeşim kursa başlayınca bakayım bi kursa beğenirsem oluır dedi, neyseki çabalaım sonuç verdi :lepi:

yarmanın çorbası güzel oluyo dimi ? allahtan işyerinde çok çıkıyo ben çok sevdim çünkü kaydirigubbakcemile3

Olsun canım.İlk yıl benim de öyle acemiliklerim oldukaydirigubbakcemile3

ben dün dolma yapacaktım ya
içini fazla hazırlamışım
hızımı alamadım bir de yaprak sarması yaptım kaydirigubbakcemile3

Back