Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

tamam canım,haftaya pazar benim için uygun.yer için ortak biyer belirleriz...benim aklıma bahceli falan geliyor,yada büyük alışveriş merkezlerinden birinde bi cafede de olur,ankamall,armada gibi....

ya bilmemki avmler çok kalabalık oluyor ya
kızılay falan daha uygun olabilir
hafta sonu oruç tutmayabilirim tatil yakaydirigubbakcemile2

özicim bu arada resimlerine baktım
ve gelinliğini çok beğendim cicim
maşallah sana
kiminle buluşcam bi bakıyım ama dimizemuszemus

mısracım söz en kısa zamanda cekip koyuyorum....angel ben fikrimi söyledim,ve her kararada uyarım....kimlerin katılacagı netleşsin,ortak bi tarih ve yerde buluşuruz...şimdilik sen ,ben ve alınyazımsın var......hadi ankaralılar nerdesiniz.........

En çok tercih edilen isimler
ısim istatistikleri:

2004

Erkek
Adet
Kız
Adet

YUSUF
14528
ZEYNEP
12556

MEHMET
11884
ELıF
10347

MUSTAFA
10808
SILA
9060

2005

Erkek
Adet
Kız
Adet

YUSUF
12840
ZEYNEP
12569

EMıRHAN
12286
ELıF
10875

MEHMET
11423
BÜŞRA
8066

2006

Erkek
Adet
Kız
Adet

ARDA
12647
ELıF
14497

YUSUF
11685
ZEYNEP
13976

MEHMET
11216
ıREM
7777

2007

Erkek
Adet
Kız
Adet

YUSUF
12090
ZEYNEP
14868

ARDA
11281
ELıF
13287

MEHMET
10699
ıREM
7427

2008

Erkek
Adet
Kız
Adet

YUSUF
11435
ZEYNEP
16218

ARDA
11035
ELıF
13037

MUSTAFA
9704
YAĞMUR
7820

Memnun oldum cnm.
Bende Antalya da bir kamu kurumunda kafa tamircisi olarak çalışan kafayı yemek üzere olan, 33 yaşında 6,5 aylık evli,bir minik şirineyim :)))))

minik şirinem benimmmŞeniz

tamamdır
dirimden ses yok
istemiyor galiba(

mafoldumben

Ben çıkıyorum herkese iyi sohbetler..

nereye canımın içi

sagol canım....dur bende sana bakayım....

bak ciciş:içelim:

vay anasını
yusufla zeynep e bak hele senkaydirigubbakcemile3

ben oğlum olursa ahmed yada ömer
kızım olursa da duru veya ada koyucam
inş.

Mutfakla ılgili Püf Noktaları
*Kızartma yağını bir kaç kez kullanabilirsiniz. Kullanılır durumda olup olmadığını anlamak için kızgın yağın içerisine bir dilim ekmek atın. Ekmekte kara lekeler oluşmuyorsa kullanabilirsiniz
*Büyük miktarda patatesiniz var ise torbanın içerisine bir adet elma koyun. 8 hafta boyunca filizlenmesini ve büzüşmesini önler.
*Yeni bir tava satın aldığınızda ilk önce içinde bir miktar sirke kaynatın.Bu işlem ilerde kızartmalarınızın tavaya yapışmasını önleyecektir.

RUHUNUZUN IŞILTISI CıLTTE
Ruhsal rahatlığın yoluciltte... Sürdüğünüz koku, kullandığınız renk, uyku biçiminiz önce cildinize sonra da ruhunuza şifa ya da sorun oluyor.Gülerek, uyuyarak, sevdiğiniz kokuyu kullanarak rahatlayabilirsiniz...

KOKU: Mısırlılar, bedenlerinin farklı bölgelerine farklı kokular sürerdi. Güzel koku statü sembolü değil, aynı zamanda gelenekti. Eski Yunan’da koku, ilk olarak terapi amacıyla kullanılmış. 1930’larda çiçek esansının kişinin kendini iyileştirme enerjisine güç verdiği ortaya çıktı. Günümüzde de kokuların fiziksel ve ruhsal etkileri kanıtlandı. Bu yüzden çeşitli aromalar birleştirilerek uygulamalar yapılıyor.

RENK: Renkler sadece enerji yaymıyor, insanda fizyolojik ve psikolojik uyarıcı etkileri var. Krometerapi, renkle şifa bilimi. ıç organların işlevine etkisi olan ve beyinde vejatatif bir merkez olan hipotalamus üzerinde renklerin düzenleyici etkisi bulunuyor. Renkler, dalga boylarına bağlı olarak, cildin farklı tabakalarında ve cilt fonksiyonları üzerinde çeşitli etkiler gösteriyor. Bu yüzden kozmetikte de başarıyla kullanılıyor.

GÜLMEK: Ruhun aynası olan cildin parlamasını istiyorsanız, en başarılı metot gülmek. ınsan güldüğü zaman, ağız kenarı, elmacık kemiği ve ağız çevresindeki kaslar harekete geçiyor. Elmacık kemiği üzerindeki kaslar aracılığı ile damarlara hafif basınç uygulanarak, o bölge aktif hale geliyor.

UYKU: Uyku, cilt hücrelerinin faaliyette olduğu zaman dilimidir. En doğrusu sırt üstü yatmaktır. Yan yattığınızda cildimizin yaylarına baskı olacağından, zamanla deri de gevşer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…