mrb arkadaşlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
umarım sizlerde iyisiniz.
canım ben burdan bir halleyli pasta tarifi almıştım da dehşetti yanivalla burdaki topikten aldım cnm kk da yemeklerin olduğu yerde hamur işleri varya işte ordan aldım cnm
evet evet alkisalkisalkisHoşgeldin canım a.s.
Havada çok sıcak.Allah kolaylık versin Mısracım..
Değişmez canım,hatta daha da sever seniopuyorumnanaktan
Erkekler askerden sonra daha bir uslu olurlarmış:kedi:
tabii şekerim al dök salatalarada dök dök yee sırnaşık şeykaydirigubbakcemilecokacimcoook
aRKADAŞLAR O KADAR YORULDUM Kİ BUGÜN ANLATAMAM SİZE ŞU ANDA SİZE YAZARKEN HARFLER FALAN UÇUŞUYOR GÖZÜMDEN.iŞLERİM HEP DIŞARIDAYDI DAHADA BİTMEDİ(((((
sİZLER NASILSINIZ?
pATATES BÖREĞİ İÇİN PATATESLER HAŞLANIR CANLARIM BİRAZ TUZ -KARABİBER-KIRMIZIBİBER VEDE KİMYON ÇOK YAKIŞIR İÇİNE.
mrb arkadaşlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür
umarım sizlerde iyisiniz.
dirimciğim kociş askerden gelsin herşey güzel olur merak etme fıstığım
canım ben börek yaparken hep 1 su bardağı süt,yarım su bardağı yağ eğer peynili yapacaksam içine bir yumurta kırıp,bu karışımı yufkaya sürerimvalla dirimciğim ilk kez denemeyi düşünüyorum inşallah iyi olur tatlım ya
hoşgeldin canım2 ay olacak evleneli bende kilo aldım yaww arkadaşlar nasıl verilecek bu kilolar çare bulan varmı?
görüşürüz canımcanlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar yarın nasipse görüşürüz kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizide fısıtıklar byby
canlarım ben çıkıyorum hepinize hayırlı akşamlar yarın nasipse görüşürüz kendinize iyi bakın kocaman öpüyorum hepinizide fısıtıklar byby
2 ay olacak evleneli bende kilo aldım yaww arkadaşlar nasıl verilecek bu kilolar çare bulan varmı?
inşallah canım :Saruboceq:inşallah dirimciğim geçer sıkma canını bitanem
Hallettiniz sanırım.
Sen nasılsın jazmincim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?