• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

ii sayılırım canım birz yorgunm evet canım bitti sayılır taşınma işimiz sen nasılsın ne var ne yok herşey yolundadır umarım

yavaş yavaş atarsın artık yorgunluğunu canım
bende iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok canım evle kurs arasında mekik dokuyorum tek sıkıntım çok yorulmam her sabah kalktığımda bugün gitmeyeyim dinleneyim diyorum ama bi bakıyorum yoldayım alışkanlık oldu galiba bende:)
şimdi çıkmam lazım tatlım eşim geldide iyi geceler sana
mısracımm bunlarda sana canımcım Şeniz

yavaş yavaş atarsın artık yorgunluğunu canım
bende iyiyim çok şükür bir sıkıntım yok canım evle kurs arasında mekik dokuyorum tek sıkıntım çok yorulmam her sabah kalktığımda bugün gitmeyeyim dinleneyim diyorum ama bi bakıyorum yoldayım alışkanlık oldu galiba bende:)
şimdi çıkmam lazım tatlım eşim geldide iyi geceler sana
mısracımm bunlarda sana canımcım Şeniz

iigeceler canım hadi çabuk çık eşin beklemesin by by

mısraaaa maşallah deyım ben yınede ne gıbı yanı bende cok korkyuorum evlılıkten yaa

Biraz beklemek lazım cnm,gitmek kolay.Bak bu ayın 17 ne kadar önemli kararlar almamalıyız

ah zaten gidememki keşke annem yalnız olsa başka şehirde bütün akrabalarımdan uzak ben çalışmasam böyle kafam esince gitsem yanına sadece onunla paylaşsam herşeyimi
şimdi eşime küsüp iki günlüğüne anneme gitsem büyük olaylar olur abim bi taraftan dayımlar bi taraftan sonra kalırım orda geri dönmek istesemde dönemem
yani anlatmak istediğimi anlatabildimmi bilmiyorum ama şu an kaçıp gitmek istiyorum :çok üzgünüm:

Back