Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yeni evinizde güle güle oturun cssa cım..
yaralım gittinmi güle güle iyi bi akşam geçirirsin inşallah..
mavrulaam kredi konusunu açmışsın aman ha cıss valal evlendikten sonra masraf çok artıyor hiç borç harç bişey yapmayın varsın eksik olsun eşyalar yada mütevazi olsun ama borcunuz olmasın. olursa bile abartısız olsun. maddi problemler büyük sorun teşkil ediyor. gerçi siz aşarsınız eminim ama yinede söyleyim dedim canım..
anaa mısraa cım yarışmayamı katılıcan o zamn rakibinde ben olurum :teytey: kavga etmeyiz ama dimiii naniknanik
1 ay 1 yıl gibi geliyor,ömrümü yiyor bu evlilik valla[/QUarkadaşım neden öyle düşünyosun kiii
1 ay 1 yıl gibi geliyor,ömrümü yiyor bu evlilik valla![]()
kısslar canlarım ben geldim nasılsınız bakalım![]()
bende idare ediyorum biraz moralim bozuk
sende ne var ne yok
mısraacım ilk 2 ay özellikle çok zor sonradan yavaş yavaş oturucak sonra sen onu yiyecen kilo yapcak haberin olsun :) yok cidden banada çok olmuş gibi geliyor sanki 5 yıldır evliymişim gibi bak bana senden daha çok gelmiş sürekli evde olduğum içindir belki ..
cssa cım olsun yinede hayırlı olsun canım yeni ev yenilik inşallah uğur getirir.. doğru duymuşsun tatlım benim hakımdada hayırlısı artık..
angel cım hoşgeldin tatlım hayırdır niye moralin bozuk kıyamam
mısraacım ilk 2 ay özellikle çok zor sonradan yavaş yavaş oturucak sonra sen onu yiyecen kilo yapcak haberin olsun :) yok cidden banada çok olmuş gibi geliyor sanki 5 yıldır evliymişim gibi bak bana senden daha çok gelmiş sürekli evde olduğum içindir belki ..
cssa cım olsun yinede hayırlı olsun canım yeni ev yenilik inşallah uğur getirir.. doğru duymuşsun tatlım benim hakımdada hayırlısı artık..
angel cım hoşgeldin tatlım hayırdır niye moralin bozuk kıyamam
hoşbulduk canım ya eşmle anlaşamıyo gibiyz bugünlerde ne desek batıyor birbirimize:1shok: