• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Ne guzel yaa...çok sevindim senin adina
insallah Allah bizlere de ev almayi nasip eder insallah da soyle zevkime gore doserim evimi

yeni evinizde güle güle oturun cssa cım..

yaralım gittinmi güle güle iyi bi akşam geçirirsin inşallah..

mavrulaam kredi konusunu açmışsın aman ha cıss valal evlendikten sonra masraf çok artıyor hiç borç harç bişey yapmayın varsın eksik olsun eşyalar yada mütevazi olsun ama borcunuz olmasın. olursa bile abartısız olsun. maddi problemler büyük sorun teşkil ediyor. gerçi siz aşarsınız eminim ama yinede söyleyim dedim canım..

anaa mısraa cım yarışmayamı katılıcan o zamn rakibinde ben olurum :teytey: kavga etmeyiz ama dimiii naniknanik

Ay yerim ben senin gibi rakibi.Yok cnm ya uğraşamam katılmayacağım,zaten vaktimde yok.Eşim öyle bir söyleyiverdi :)

düşünmeside güzel be mısraacım benim eşimde zaten izin vermez gıcık oluyo izlememe bile müsade etmiyo :)

ışin komik tarafı bende izlemiyorum evlilik iznimde birkaç kez izledim.Eşim iyi takip ediyor o saatlerde işyerinde olduğu için rahatca izliyordu.Şimdilerde izliyor mu sormadım:)

ruhumuzda var bizim ahçılık oy oyy :) bu arada takvimimi yaptım sendne 2 ay önde gitmişim mısraacım :) sanki bana ben evleneli çok olmuş gibi geliyor yıllar geçti gibi. sanada öylemi geliyor mısracım yoksa dün gibimi

yeni evinizde güle güle oturun cssa cım..

yaralım gittinmi güle güle iyi bi akşam geçirirsin inşallah..

mavrulaam kredi konusunu açmışsın aman ha cıss valal evlendikten sonra masraf çok artıyor hiç borç harç bişey yapmayın varsın eksik olsun eşyalar yada mütevazi olsun ama borcunuz olmasın. olursa bile abartısız olsun. maddi problemler büyük sorun teşkil ediyor. gerçi siz aşarsınız eminim ama yinede söyleyim dedim canım..

anaa mısraa cım yarışmayamı katılıcan o zamn rakibinde ben olurum :teytey: kavga etmeyiz ama dimiii naniknanik

canım saol ama almadık kiralık ev:delphin:
canım ya sen hamilemisin sanki öyle bişi okudum ben

mısraacım ilk 2 ay özellikle çok zor sonradan yavaş yavaş oturucak sonra sen onu yiyecen kilo yapcak haberin olsun :) yok cidden banada çok olmuş gibi geliyor sanki 5 yıldır evliymişim gibi bak bana senden daha çok gelmiş sürekli evde olduğum içindir belki ..

cssa cım olsun yinede hayırlı olsun canım yeni ev yenilik inşallah uğur getirir.. doğru duymuşsun tatlım benim hakımdada hayırlısı artık..

angel cım hoşgeldin tatlım hayırdır niye moralin bozuk kıyamam

mısraacım ilk 2 ay özellikle çok zor sonradan yavaş yavaş oturucak sonra sen onu yiyecen kilo yapcak haberin olsun :) yok cidden banada çok olmuş gibi geliyor sanki 5 yıldır evliymişim gibi bak bana senden daha çok gelmiş sürekli evde olduğum içindir belki ..

cssa cım olsun yinede hayırlı olsun canım yeni ev yenilik inşallah uğur getirir.. doğru duymuşsun tatlım benim hakımdada hayırlısı artık..

hoşbulduk canım ya eşmle anlaşamıyo gibiyz bugünlerde ne desek batıyor birbirimize:1shok:

ah canım benim çok sevindim senin adına ya istiyomydun yani planlımı geldi bebiş biliosun bende istiodum ama bu ay olmadı bakalım önümüzdeki ay inş hayırlısıyla olur

hoşbulduk canım ya eşmle anlaşamıyo gibiyz bugünlerde ne desek batıyor birbirimize:1shok:

arada oluyo be tatlımcım üstüne gitme. üstüne gittikçe herşey batar dahada beter olur. az alttan almaya çalış başka bişeye yönlendir birlikte farklı şeyler yapın ama ne olur bişey diyince sen onu dedin ben bunu dedim yapma inanki üzülen sonra hep biz oluyoruz birbirimize ediyoruz sonrada .. zaman zaman olucak böyle şeyler ama en önemlisi geçicek tatlım..

Back