1 ay 1 yıl gibi geliyor,ömrümü yiyor bu evlilik valla![]()
haklısın canım insanın ömrünü yiyor bu evlilik senağlama
bugün bende hiç iyi değilim başımı alıp çekip gitmek istiyorumsenağlama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 ay 1 yıl gibi geliyor,ömrümü yiyor bu evlilik valla![]()
haklısın canım insanın ömrünü yiyor bu evlilik senağlama
bugün bende hiç iyi değilim başımı alıp çekip gitmek istiyorumsenağlama
arada oluyo be tatlımcım üstüne gitme. üstüne gittikçe herşey batar dahada beter olur. az alttan almaya çalış başka bişeye yönlendir birlikte farklı şeyler yapın ama ne olur bişey diyince sen onu dedin ben bunu dedim yapma inanki üzülen sonra hep biz oluyoruz birbirimize ediyoruz sonrada .. zaman zaman olucak böyle şeyler ama en önemlisi geçicek tatlım..
canıımm yapma böyle ya olur böle şeyler evlilikte ama inan geçecektir sen ne kadar zamandır evlisin canım
bizim acemelik bitti 1.5 yıl oldu ama geçeceği yok
hep huzursuz değil belki ama geneli böyle bu işinsenağlama
canıımm yapma böyle ya olur böle şeyler evlilikte ama inan geçecektir sen ne kadar zamandır evlisin canım
ayrıca dün gecede konuştuk seninle 1.5 yıllık evliyim diye dikkatsiz yakaladım senikötükedihüso
affedildin kuşumkaydirigubbakcemile5
Ahhhhhhhhhhh erkekler varlıkları bir dert yoklukları yara![]()
iyi akşamlar kızlarrrrr
bi türlü giremedim bugün nete sorun vardı halloldu çok şükürr
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz bensiz
bugün yine yorucu bir gündü benim için kurstan geldikten sonra da temizlik yemek ve ütüyle uğraştım sonrada eşim geldi ama tlf gelince gitti
bi geçmişe bakayım ben
ii akşamlar canım hoşgeldin
iyi akşamlar kızlarrrrr
bi türlü giremedim bugün nete sorun vardı halloldu çok şükürr
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz bensiz
bugün yine yorucu bir gündü benim için kurstan geldikten sonra da temizlik yemek ve ütüyle uğraştım sonrada eşim geldi ama tlf gelince gitti
bi geçmişe bakayım ben
ya bısey sorcam mısarnın avatarındaa yesıl elbıse olan bayandı dımı esıyle beraber yanlıs mı hatırlıyrm
EVETTTT tanışıyor muyuz yoksa cnm?????????