• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

haklısın canım insanın ömrünü yiyor bu evlilik senağlama
bugün bende hiç iyi değilim başımı alıp çekip gitmek istiyorumsenağlama

canıımm yapma böyle ya olur böle şeyler evlilikte ama inan geçecektir sen ne kadar zamandır evlisin canım

arada oluyo be tatlımcım üstüne gitme. üstüne gittikçe herşey batar dahada beter olur. az alttan almaya çalış başka bişeye yönlendir birlikte farklı şeyler yapın ama ne olur bişey diyince sen onu dedin ben bunu dedim yapma inanki üzülen sonra hep biz oluyoruz birbirimize ediyoruz sonrada .. zaman zaman olucak böyle şeyler ama en önemlisi geçicek tatlım..

hem maddi hemde manevi anlamda daraldım ben hep böyle değildi ama geldim üstüste geliyo bilirsiniz hep öyle olur :delphin:
bak mesela bugün bütün gün evdeydim sabahtan ev işlerin bitirdim 4 gibi yemeğe giriştim poğaça börek bilmem ne derken eşim geldi ben yaprak dökümü var diye oturma odasına hazırladım sofrayı ve daha oturur oturmaz açtı laptop u önüne bişeylerle uğraşıyo sabrediyim diyorum susuyum diyorum olmuyo bende açtım ağzımı yumdum gözümü sinirim bozuldu çünkü zaten akşamdan akşama bi sofrada beraber oluyoruz oda böyle yapıyo:delphin:

ya bısey sorcam mısarnın avatarındaa yesıl elbıse olan bayandı dımı esıyle beraber yanlıs mı hatırlıyrm

iyi akşamlar kızlarrrrr
bi türlü giremedim bugün nete sorun vardı halloldu çok şükürr
nasılsınız bakalım neler yapıyosunuz bensiz
bugün yine yorucu bir gündü benim için kurstan geldikten sonra da temizlik yemek ve ütüyle uğraştım sonrada eşim geldi ama tlf gelince gitti
bi geçmişe bakayım ben

iyi akşamlar kızlarrrrr
bugün yine yorucu bir gündü benim için kurstan geldikten sonra da temizlik yemek ve ütüyle uğraştım sonrada eşim geldi ama tlf gelince gitti
bi geçmişe bakayım ben

ii akşamlar canım hoşgeldin

iyi akşamlar kızlarrrrr
bi geçmişe bakayım ben

selam jnaz nasılsın canım

EVETTTT tanışıyor muyuz yoksa cnm?????????

yok yanı bırebır tanısmadık ta evlılık ıcın yazdıklarına sasırdım da benn ..daha yenı evlısın vır ay bır yıl gıbı fln yazmıssın ben sızı cok begenıodumda dıkkatımı cektı cnmm:1hug:

Back