• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yodas1.jpg
[/IMG]

çok güzelmiş canım evinn güle güle otur inşallah çok tşk ederim merakımı giderdiğin için.. öpüyorum seni muuaahh

Ayyy yoruldum bugünlük bu kadar yeter sanırım.

Resimleri çektiğim gün işten geldiğimde ev dağınıkken çekmiştim belirtmek istedim.Resim eklemedim diye küsenler olmuştu,sanki özellikle saklıyorum zannettiler :)

ben geldiim günaydın kızlaaar sabahın köründe 6 da eşim süt içmeye kaldırdı sonrada uyuyamadım kahvaltı hazırladım çok acıkıyorum ben midem kazınıyo resmen neysem ettik kahvaltımızı güzelcene :)

dün acilen çıktım daha doğrusu camera açınca direk pc kapandı deli etti erkenden yattım uyudum bende çok yorgun hissediyorum kendimi çamaşırlarım vardı makinede eşim asmış saolsun :) sonra tabi kabus gördüm kociş başka bi kızı seviyomuş onla evlenecekmiş nası içim gidiyooo benim yumuşak kocam ne yumuşak davranacak o kıza diye gidip onus evdiğimi söylesem derken kociş süt içmem için uyandırdı nası kızıyom sevmiyon dimi başkasını diye :) ay ya ne kötü ruyada olsa allah korusun

mısraa cım yine döşemişsin güle güle oturun canım iyi günlerde inşallah

angel cım canım ya ne oldu sana kıyamam reglin yakındır belki ondandır fazla takma geçer inşallah bugün

cssa cım inşallah bebişin gelir bu ay hayırlısıyla tatlım

jnaz cım da gelmiş gitmiş oh missss

çakırgözlümmm cüm dirim cim yaralım cımmm ozicelcius cumm bunlarda size bugününüz inşallah süper geçer kızlarrr.. şeker leplep ve mavrulamda vardı dimi gerçi onlar hala leylalar maşallah :)

neyse çizgi film ziliyom sabah sabah birazdan yatıp uyurum artık

herbikeslere kolay gelsin tekrardan kızlar

Ay yerim ben seni pamuğum çizgi film izliyormuş :))))))
Kocişini sevdim bak karısını nasılda düşünüyor süt içiyor,çamaşırları asıyor.
Enişteeeeeeeeeeeeeeeeeee başarılarının devamını dilerim,arkadaşımızada iyi baktığın için teşekkür ederim.

Benim bugün çokk uykum var gece 4 e doğru uyudum sabah 06:45 te kalktım :((((((

Günaydın kızlar hihoyyythihoyyyt
uyandırma servisi hizmetinizde hihoyyythihoyyyt
mısracım canımcım nasılsın demiyorum yorgunsun anladığım kadarıyla,:1closedeyes:akşam olsada uyusak :1closedeyes:,bende yorgunum,her tarafım dökülüyor
pamuğum aman da aman çizgi film mi seyredermiş,şimdiden hazırlıyo kendini :dance:küçük pamukla seyredersin artık :emir_bebek:,sabah sütte içermiş amanda aman kaydirigubbakcemile3

Başak
Sevgili Başaklar gün boyu Terazide ilerleyecek Ay etkisi altında, parasal konular gündem maddeniz olarak dikkat çekiyor. Alışverişlerinizde pazarlık yapmak, hakkınız olanın adil bir şekilde paylaşımı, herşeyin usulune uygun şekilde düzenlenmesi kısaca paranızın hesabını bilmek bugünkü enerjiler altında mümkün gözüküyor. Zaten sizler her zaman için seçici ve aldığınız ürünün kalitesine dikkat edebilen, analizci kişilersinizdir. Burçlar kuşağının en şık ve en temiz giyinen kişilerinin sizden çıkması tesadüf değildir. O nedenle bugünkü enerjiyi en olumlu şekilde değerlendireceğinizden kuşkumuz yok. Ayrıca bugün yatırım konusunda geleneksel düşünmeniz, risk altına girmemeniz faydalıdır. Sanatsal objeler dikkatinizden kaçmayabilir. Özellikle yükseleni Terazi olanlar, eviniz ve kendiniz adına yapacağınız alışverişlerde güzellik ve bakım ürünlerine daha fazla önem verebilirsiniz.

Günlük bu enerji altında ortaklık konuları gündeme gelebilir. Eşiniz veya birlikte olduğunuz kişiyle yatırımlarda bulunabilirsiniz. Kimi anlarda sevdiklerinize karşı oldukça cömert davranabilir veya sevdikleriniz tarafından maddi ve manevi anlamda şımartılabilirsiniz. Mütevazi görünüşünüze rağmen, şık ve kaliteli ortamlarda bulunmak hoşunuza gidebilir. Ailenizin huzuru ve geleceği konusunda bugün hassas davranabilirsiniz. Onların refah yaşamaları adına planlar yapabilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlarda maddi açıdan güçlü görünmek arzunuz bugün yükselebilir. Bütçenizi adil bir biçimde düzenleyebilir, kimsenin hakkının yenmemesi için elinizden geleni yapabilirsiniz.
.................................................. .................................................. ......................................
Terazi

Sevgili Teraziler Ay ışığının sizi aydınlatacağı bir güne adım atmaktasınız. Bugün güzelliğiniz ve çekiciliğiniz doruk noktasındadır. ısteklerinizi elde etmeniz, diğer insanları kendi tarafınıza çekebilmeniz bugün gayet kolaydır. Görünüşünüzle her ortamın aranılan ve beğenilen kişisi olabilirsiniz. Doğal zerafetiniz, hoş tavırlarınız, sosyal kimliğinizle adınızdan sıkça söz ettirebilirsiniz. Bugün ruhsal açıdan kendinizle barışık olduğunuz için, çelişki yaşamaz, kendinizden emin bir kişi profili çizebilirsiniz. Girişimlerinizde, kafanızın içindekileri rahatlıkla ifade edebilir, güçlü bağlantılar kurabilirsiniz. Avantajın sizden yana olduğu bugün, bazı kapıların önünüzde açılması mümkündür. Hatta beklemediğiniz bazı haberler alabilir, oldukça hızlı bir şekilde işlerinize odaklanabilirsiniz.

Duygularınızın, düşüncelerinizin farkında olacağınız gün içinde, son birkaç gündür üzerinizde hissettiğiniz yalnızlık duygusundan kolayca kurtulabilirsiniz. Geri planda kalmak yerine, öncü gücünüzü seferber ederek istediğiniz alanlarda parlayabilirsiniz. ınişli çıkışlı duygularınızı dengeye kavuşturabileceğiniz bugün, sürpriz gelişmeler yaşayabilir, heyecan duyabilir, bir ilke imza atabilirsiniz. ılişkinizde kendiniz kadar birlikte olduğunuz kişinin de istekleri doğrultusunda hareket edebilir, huzurunuzu bozabilecek herşeyden uzak kalmaya çalışabilirsiniz. Sevdikleriniz tarafından aranılmak hoşunuza gidebilir, siz de aynı şekilde onları sevindirebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamın şartlarına kolaylıkla uyum sağlayabilirsiniz.

.................................................. .................................................. ......................................
Akrep
Sevgili Akrepler gün boyu Terazi burcunda seyredecek Ay etkisi altında bir güne merhaba demektesiniz. Bu enerji her ne kadar geri planda kalmanızı sağlayıcı olsa da, bu uyum ve huzur duygunuzu kendi içinizde oturtabilmeniz açısından son derece önemlidir. Etrafınızda bulunan insanların sizi merakla gözlerle süzmeleri, arayıp sormaları hoşunuza gidebilir. ış hayatınızın gündelik temposu içinde dengeli paylaşımlara önem vermeniz faydalıdır. Yani hiç kimseyle çatışmadan anlaşabilmek için elinizden geleni yaparsanız huzurlu bir gün geçirebilirsiniz. Sakin kalmayı, sırlarınızı sadece kendinize saklamayı da isteyeceğiniz bugün, sorunlarınızı tek başınıza çözme ihtiyacınız yoğundur. Gizli ilişkisi olanlar bugün duygularını kendilerinde saklamak isteyebilirler.

Hislerini dışa karşı belli etmemeyi tercih edebilirler. Bazı kişiler içinize kapanık olduğunuzu düşünebilirler. Oysaki bu içe dönüklük özellikle sanatla uğraşanlar veya farklı işleri olanlar için gayet olumludur. Daha verimli ve daha yaratıcı çalışmalarda bulunabilirsiniz. Kısaca kendi kendinize yettiğiniz bir gün desek doğru bir tanımlamada bulunmuş oluruz. Bazılarınız için bu durum iç dünyanızdaki dengeyi ve iç huzurunu yakalamanızda gayet etkilidir. Altından kalkamadığınız herşeyi geri planda kalarak çözebilir, hatta alternatif çıkış yolları keşfedebilirsiniz. Kararsızlık çektiğiniz konularda da sizi destekleyecek bu enerjiler altında, ortalamayı tutturmanız mümkündür.

Yay
Sevgili Yaylar, Ay gezegeninin Terazi burcunda ilerleyeceği gün boyunca başta dostlarınız olmak üzere tanışacağınız kişilerle, dengeli paylaşımlarda bulunabilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle özel mevzularınızı konuşmak veya onların sorunlarını dinlemek ortak bir aktivite için planlamalarda bulunmak mümkündür. Bu enerji, duygu ve düşüncelerinizi güçlü bir şekilde ifade edebilmenizi sağlayabilir. Birden fazla seçenek içinde sizin için en yararlısını bulmanız gerekiyorsa, ileriye yönelik umut taşıyanını tercih etmeniz faydalıdır. Hızlı ve aktif bir şekilde hareket etmeniz gereken konularda kararsızlık duyduğunuzda yüreğinizdeki umudunuzu ne olursa olsun kaybetmeyiniz. Bugünkü enerji sıradışı yollar bulmanızı sağlayıcıdır.

Sadece yapmanız gereken iç sesinize kulak vermektir. Çünkü bugün sezgiler gayet yüksektir. Geleceğinizi avuçlarınızın içindeymiş gibi düşündüğünüz zaman önünüze hiç ummadığınız fırsatlar çıkabilir. Sosyal hayatınızı ön planda tutacağınız bugün, etrafınızdaki dünyayı algılamaya çalışınız. Sadece kendi sınırlarınız içinde kalmak yerine, farklı kişilerle tanışabileceğiniz ortamlarda bulunmaya gayret gösterin. Bu ister sanatsal isterse değişik alanlarda olsun, yaratıcı yönlerinizi ifade etmekten sakın çekinmeyin. Bilgi ve birikiminizi diğer insanların faydalanması için sergilemeye çalışın. Ortak aktivitelerde bulunmanın gayet kolay olduğu bugün karşılık beklemeksizin diğer insanlarla paylaşımda bulunun. Bu size farklı kazanç kapıları açabilir.

.................................................. .................................................. ..

OĞLAK

Sevgili Oğlaklar gün boyu Terazi burcunda ilerleyecek Ay gezegeni sorumluluklarınızın üstesinden gelebilmek için, etrafınızdaki insanlarla işbirliği içinde olmanız gerektiğini göstermektedir. Huzur ve güven içinde bir gün geçirmek istiyorsanız bu konu oldukça önemlidir. Ayrıca güçlü bir ortağa fazlasıyla ihtiyaç duyabilirsiniz. Bu ortak sayesinde, toplum içindeki imajınızın yükselebileceğini, ayrıca başarılı girişimlerde bulunabileceğinizi düşünürsünüz. Ay gezegeninin bugünkü konumu, iş hayatınızla ilgili meseleler üzerinde yoğunlaşmanızı sağladığından ne durumda olursanız olun her şartta kendinizi güçlü görmek niyetiyle hareket edebilirsiniz. Otoritelerle olan bağlantınızda da bu bakış açısı fazlasıyla hakimdir. Dengeyi sağlamak için kimi zaman kendi düşüncelerinizden fedakarlık edebilirsiniz.

Böyle bir tavır içinde olanlarınız kesinlikle tedirginlik duymasın. Çünkü köprüyü geçene kadar tabirine uymak bugün çıkarlarınız açısından gerekli görünüyor. Bugünkü etkiler altında diğer bir önemli nokta ise, çevrenizdeki olumsuzluklar veya haksızlıklar karşısında ani tepkilerde bulunmamanızdır. Sakin yaklaşımlar içinde olmak, doğal akışa ayak uydurmak ve görevlerinizi yapmak en faydalı yoldur. Takıntılı düşüncelerden uzak durmanızı da ayrıca öneriyorum. Yani işler ters gidecek gibi bir kaygıyla hareket etmeyiniz. Soğukkanlı davranırsanız her soruna bir çare bulmanız kolay olabilir.
.................................................. .................................................. .......

KOVA

Sevgili Kovalar, güne Terazi burcunda ilerleyen Ay etkisi altında başlamaktasınız. Bu enerji, düşüncelerinizdeki özgürleşmenin, aktivitelerinizdeki ifade gücünün simgesi olarak değerlidir. Sizi başkalarından farklı kılan yönlerinizi topluluklar içinde ifade edebilmenizi sağlayıcı olduğundan hayatı güzel yönleriyle ele almanız mümkündür. Büyük planlar hedeflemeniz, partnerinizle olan görüş alışverişiniz, ortak ve paylaşımcı duygular içinde hareket edebilmeniz bugün gayet kolaydır. Karşınıza herhangi bir engel çıksa dahi, popülerliğiniz sayesinde, diğer insanlarla işbirliğinde bulunarak güçlüklerin üstesinden gelebilirsiniz. Kimi zaman çevrenizde bulunan kişiler, hayatın gidişatı, içinde bulundukları zorlu koşullar hakkında sizinle dertleşmek niyetinde olabilirler.

Günlük enerjiniz olumlu olduğu için, onlara kendilerini iyi hissetmelerini sağlayan önerilerde bulunabilirsiniz. Sıra dışı kişiler, ilginç ortamlar, elit çevrelerde bulunmak size keyif katabilir. Fikir alışverişlerinde bulunmak, başka insanların bakış açılarını öğrenmekten zevk alabilirsiniz. Uzun vadeli planlarınız için araştırmalarda bulunabilir, kendi ülkeniz dışındaki insanlarla bağlantılar kurarak bu planları uygulayabileceğiniz alanlar hakkında bilgi edinebilirsiniz. Maddi koşullarınız yetersiz olsa bile, sakin moralinizi bozmayınız. Hiç ummadığınız insanlar size yardımcı ve destek olabilir. Yeter ki iletişim gücünüzü devrede tutunuz.

Back