• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

sensicim barıştım artık :sm_cool: ays duygusal alıngan oluyomuş hamileler artıkın azcık idare ediverin sonrada bende sizi idare ederim şekerler delikafadulden yok yok işin şakasıydı :)

saol tatlım iyiyim tabi zor anlar oluyor ağrılarım çok fazlaydı kaç gündür hiç bişey yapamamıştım bugün biraz geçti sabah erkenden kalkıp temizliğimi yaptım içime dert olmuştu. mide bulantısı hep var ama henüz çıkarmaya başlamadım. bide yemek yapan olsa başka derdim olmayacak :) eşim kahvaltı hazırlıyo ama benim canım sıcak yemek istiyo ben yapmasam başkaları yapsa ben yesem :) o yüzden dolaba hazır bişeyler yapıp koymak lazımmış önceden. işte böyle geçip gidiyor tatlım sen neler yapıyosun

Canım rica ederim.

Ben yemek yapmayı biliyorumda noluyor ,kociş hiçbişey yemiyor :(

Ah ah bak hicbirseyde denge yok bende yemek yapmasini bilmiyorum iste,
senin kocise :oklava: lazim okadar guzel yemek yapiyorsun da niye yemiyor.
Sen kolile yemekleri bana gonder ben hallederim. delikafadulden

Kizlar takip edemiyorum yazilariniz ya masallah sohbet almis basini gidiyor :-)

birazdan yemege çikicaz esimle, hala kabusun etkisi uzerimde
okumadan da uyumam aslinda niye korkuttular beni yahu
neyse
gelince yazarim insallah
çok operim sizi

sensicim barıştım artık :sm_cool: ays duygusal alıngan oluyomuş hamileler artıkın azcık idare ediverin sonrada bende sizi idare ederim şekerler delikafadulden yok yok işin şakasıydı :)

saol tatlım iyiyim tabi zor anlar oluyor ağrılarım çok fazlaydı kaç gündür hiç bişey yapamamıştım bugün biraz geçti sabah erkenden kalkıp temizliğimi yaptım içime dert olmuştu. mide bulantısı hep var ama henüz çıkarmaya başlamadım. bide yemek yapan olsa başka derdim olmayacak :) eşim kahvaltı hazırlıyo ama benim canım sıcak yemek istiyo ben yapmasam başkaları yapsa ben yesem :) o yüzden dolaba hazır bişeyler yapıp koymak lazımmış önceden. işte böyle geçip gidiyor tatlım sen neler yapıyosun

Canim benim yaa, annelerimiz olsaydi simdi ne yemekler yapip onumuze kordu degil mi hele ki senin durumunda. Eger yapabiliyorsan dedigin gibi onceden yap koy, bu aralar da kendini yorma canim ilk aylar daha dikkatli olman gerekiyor biliyorsun ev isleriyle de cok ta fazla ugrasma zaten evde cocuk falan yok nekadar batabilir ki esin de biraz yardimci olsun oda zorlanacak bu donem hem is hem evde yardim edecek ama sonucta bu donemler cok hassas senin icin. Yoksa sen yat ben hemen gelir evini bi temizler giderim. :1hug:
Bende ne yapayim canim gecen hafta yatili misafirim vardi daha uzun kalacaklardi ama planlar degisti hafta sonu gittiler bu hafta da yine evde yalnizim iste gunler de oyle geciyor.

sensi küstüm sana bende verdim işte tarifi aman :dilcikar:

çakırcım sağolasın alışmaya çalışıyorum .. sende yoğunsun herhalde bu aralar tatlımcım

mısracım teşekkür ederim burç için..

evet canım
böyle gelen gidende olmasa zaman hiç geçmez inan
iyi olmana sevindim herkese yaşatsın Allahım.

Kizlar takip edemiyorum yazilariniz ya masallah sohbet almis basini gidiyor :-)

birazdan yemege çikicaz esimle, hala kabusun etkisi uzerimde
okumadan da uyumam aslinda niye korkuttular beni yahu
neyse
gelince yazarim insallah
çok operim sizi

kafanı karıştırmayım ama tatlım ben hamile kalacağım dönemde çok korkutmuşlardı ümmü subyan diye bişey varmış sanırım ondan olsa gerekmiş..

sensicim canım çok saol bitanem ya düşünmen yeterliydi :) yok yok biz çok batıtıroz karı koca pisiz sanırım -tatlicadiarzu-
evde yanlız olmakta bazen çok güzel oluyor tadını çıkar sensim :) aman şimdi nevresim yıka üüle msiafirin en zor tarafı bu olsa gerek healde dimi :(
çakırım gözlüm haklısın iyiyken gelen iyi oluyo geçip gidiyo işte :) Allah eksik etmesin ama bana bugünlerde kimse gelmesin :)

buğün benim yemek derdim yok kızlar
eşim erken gitti
börekle çorba var acıkırsam onları yiyecem
ben seviyorum yemek yapmasını
hlede begenirlerse degmeyin keyfime
bekarken hiç yapmazdım
iş başa düşünce temizliktede titiz oldum çıktım

mısracım teşekkür ederim canım,yorumun içina.shihoyyyt

Oh oh cogunuzun yemegi var ne guzel,
esim ikinci gun ayni yemegi yemeyi pek sevmez o yuzden az yapmami ister kalmasin diye.

Ben de markete gidip geldim güya süzme yoğurt ve tavuk alacaktım bir sürü şey aldım gitti paracıklarım :(Şu anda kendime kızmakla meşgulüm ah bana.

mısracım teşekkür ederim canım,yorumun içina.shihoyyyt

Rica ederim tatlım yorumlar alıntı ama çok güvendiğim birinden :)

Çakırım iyi bilir,bekarken sabahın köründe burç yorumlarına bakardık,zırt pırtta aylık yorumları okurduk.Meğersem biz evlenecekmyiz diye bakıyoırmuşuz şimdi anlaşıldı,eskisi kadar haşır neşir olmadığımıza göre delikafaduldenEvlendik başımız göğe erdi delikafadulden

artan yemeklerinizi bana gönderin kızlar :) makbule geçer vallaaaa :):):)

ah mısraa ahhh sorma markete girmek çok tehlikeli bişey her seferinde alınacak bi kaç parça oluyo sonrasında bide bakmışsın hesap kabarıyo gerekli gereksiz herşeyimi alıyoruz ne benimde ekmeğim yoktu banada bi tane alsaydın iyi olurdu :)

Ay cnm benim orada olsa fırından sıcacık ekmek bulur gelirdim sana.

Benim üzüldüğüm konu marketle ilgili paralar benimdi :))))))

Ay cnm benim orada olsa fırından sıcacık ekmek bulur gelirdim sana.

Benim üzüldüğüm konu marketle ilgili paralar benimdi :))))))

neyse aman boşver parayı mısram nasıl olsa ay dediğin neki çabucak gelir :)(valla ev kirası öderken çabucak geliyodaa) güzel güzel pişir mamalarını sen mis gibi yoğurt çorbanı yap :) yeterki sağlık huzur olsun dimi parayıda bidaha verir Rabbim inşallah :) ya bugün pek polyannayım ben delikafadulden

yediklerime dikkat etmem lasım sıcak ekmek filan cıss artık ilk ayları kilo almadan atlatmak lazım sanırım. ayss aman kızlar kilolarınıza dikakt edin hamiş olmadan nolurrr sonra düşünüp durmassınız benim gibii

selam arkadaşlar, yazdıklarınızı uzun süredir takip ediyorum bende 2008 yazı gelinlerindenim evleneli 8 ay oldu benide aranıza alırsanız sevinirim...

hoşgeldin aramıza,biraz kendini tanıtırmısın CADIARZU

hoşbulduk canım ben bursalıyım ve bursada yaşıyorum 2008 ağustos ayında evlendim
çalışıyorum, uzun süredir yazdıklarınızı okuyorum çok sıcak içten ve sammisiniz fırsat bulupta yazamıyordum kısmey bu güneymiş

Back