• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yaralım yazdığın yorum için çok teşekkür .biz zaten birbirimizi çok seviyoruz ailesinide çok seviyorum ben.umarım evliliğimizde böyle gider canım çok saolasın güzel dileklerin için.allah senide ömür boyu mutlu etsin

Hoşgeldin cnm,sen sadece kağıt üzerinde evlisin bence.Daha eşinle aynı çatı altına girip ayvayı yememişsindelikafadulden

hosbulduk. aynı evde yasayınca ayvayı yıcem haaaa. ama korkutmayın benı sımdıden zaten cok tırsıyorum:):) canım antalyada mekezdemısın bende antalyaya gelın gelecem ınsda:1rolleyes:

yarı evli sayılırsın bence
aynı evde yaşamaya bir başlayın tam evli sayılırsın.
:lepi::lepi::lepi:

ah ahhhh sımdı evlencez kayınvalıdemlerle oturcaz 2 ay sonra esım askere gıtcek... yıne aynı evde yasayamıcaz. inşallah askeri ogretmenlık falan cıksada ayrılmasak ya:Saruboceq:

Günaydın arkadaşlar.
a-seyma,evet Antalya merkezdeyim cnm.Sen neresine geleceksin?

Günaydın kızlar,bugün de çok yorgunum ama keyifli olmaya çalışıyorum işte
angel kisti ameliyatı olmuştun sanırım canım.geçmiş olsun,inşallah iyileşir biran önce kucağına alırsın çocuğunu/yada çocuklarını kaydirigubbakcemile3:emir_bebek:
hoşgeldiniz arkadaşlar topiğe,yaralım canım dün naptın,nasıl geçti
mısracım,canım çalıştığın yerin belli giriş-çıkış saatleri yok sanırım.nasıl yoruluyorsun kimbilir,:1no2:
yaralım canım pasta börek yap tabi,yemesi güzel oluyor,ama kilo olarak geri dönüyor.dün yaptığım börek tadı güzel ama biraz sertti,üstüne su serptim ama yumuşamadı :çok üzgünüm:,makina yufakasından yapmıştım,kalındı biraz sanırım ondan oldu.
şeymacım evet biraz kaba bir tabir oldu ama ayvayı yiceksin canım:bbo:kaydirigubbakcemile3
dün hiç oturmadım,evin işi kesinlikle bitmiyor,misafir geldiğindede ikiye katlanıyor canım.
kızlar özlem içindeyim.bekarlık günlerimi istiyorummirmirmirmir

slszr canım sana mail atmıştım ama,cevap yazmamıssın.okuyup okuyup geçiyosun sanırım

gunaydin canlarim, umarim iyisinizdir
ben bugun çok yorgunum...
oncelikle doktora gittik, bi muddet beni masaj doktoruna gonderdi, ama gitmicem
sonra arkadasima çay içemeye gittik, orda evlenecek olan bir çiftle tanistik çok cici insanlarmis baya oturduk çok guzeldi gerçekten
ama sonra eve gittik, ve yattik
igrenç bir kabus gordum, ben ki yilanlardan korkarim gece ruyamda yilanlarla bogustum biri geldi yanagima dokundu basiyla aklim falan çikti
bagirdim esim uyandi kucagina aldi beni ama tir tir titredim ve agladim
ve sonra esimden bosandigimi gordum, onun içinde agladim
off iste boyle oldu...bu neydi yarabbim :kızgın:

yaralım geçmiş olsun canım,masaj doktoruna neden gitmek istemiyorsun ki,doktor başka birşey demedi mi?
canım çok kötü bir rüya görmüşsün,yılan düşman demektir derler ya,dikkatli ol canım.Canım çok şükür ki rüyaymış,gerçek değil Allah eşlerimizle ömür boyu mutlu,birlikte olmayı nasip etsin.

Tesekkur dostum...
Aminn hepimiz için insallah
Kotu bir kabustu...geçti
Doktor masaja gonderiyor beni, ya masaja giden once insan fayda gormedi bende gormem biliyorum hiç bosuna dunyanin parasini yatirmam oraya amann geçer elbette bir gun

Canlarım ben geldim.Bugün nasılsınız?

Yaralım masaj aletleri var orada fiyatları nasıldır bilmiyorum ama çok pratik vede faydalı.Benim boynum belim-el bileğim hepsi rahatsız çok iii geliyor.

Dirimcim misafirlerin bugün mü geliyordu cnm?

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun,

Yaralim gecmis olsun canim istersen bir dene, tamamen gecmese bile belki agrini hafifletir canim. Benim de kolum agriyordu senelerdir ne oldugunu da bilemediler igne falan vurulmustum daha kotu olmustu en son tehsis tennis kolu fazla zorlamayacaksin dediler bu son bir iki senedir iyi ama sol kolumla fazla sey kaldiramiyorum kaldirdigim zaman ertesi gun yine cok agriyor sende fazla zorlama canim dikkat et.

Ruyan da korkuncmus gercekten hayirdir ins.
Dirim sanada gunaydin canim sanirim aksam ki konuklarla mesgulsun kafanda. :delphin:

Canlarım ben geldim.Bugün nasılsınız?

Yaralım masaj aletleri var orada fiyatları nasıldır bilmiyorum ama çok pratik vede faydalı.Benim boynum belim-el bileğim hepsi rahatsız çok iii geliyor.

Dirimcim misafirlerin bugün mü geliyordu cnm?

Gunaydin misracim ne sirin avatarin var oyle. :1hug:

Sensicim hoşgeldin tatlım.Dün değiştirdim avatarımı:)

Kizlar birgun beni topicten atacaksiniz bu konudan dolayi ama aranizda hic yogurt corbasi yapan var mi? Ben aksama denemek istiyorum hic yapmadim daha once tariflere bakiyorum ama okadar degisik tarifler var ki hangisi iyidir bilemiyorum. :utangac:

AAAAA ben de bu akşam yapmayı düşünüyordum süzme yoğurt bulursam tabi normal yoğurtla hiç güzel olmuyor,su gibi oluyor.

Canım genelde pirinci suda önceden haşlayıp,yoğurt-yumurta-un karışımını sonradan ilave edip pişiriyorlar.

Ben böyle yapmıyorum yoğurt-pirinç-yumurta-kaşığın ucunda çok az unu karıştırıyorum iyice sonra suyunu döküyorum.Ocağa koyduktan sonrada yoğurdun kesilmemesi için sürekli karıştıracaksın püf noktası budur.Sonra tereyağı ve naneyi tavada kızdırıp,ister pişen çorba tenceresinin üstüne istersende sevis yaparken tabakların üzerinde gezdireceksin.
Not:Haşlanmış nohutta çok yakışır içine :)

Oo sayımız artmış,canım birşeye sıkıldı da onla meşguldüm
mısracım dünde vardı bugünde gelecekler :1closedeyes:avatarınıda çok beğendim şeker
yaralım kendiliğinden geçmesini beklemesen keşke,yada ağır kaldırma,yorma elini,
sensicim yoğurt çorba dediğin şu bildiğimiz yoğurtlu çorbasımı,pirinçle yada arpa şehriyeyle yapılan
kızlar mısra burçlarımızı sormuş????????

slszr aramıza neden katılmıyorsun,hep okuyosun,okuyup geçme,senide tanıyalım

Back