• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Günlük yorum göndermek istemiştim dirimcim o yüzden sordum.Nedir seninki?

Evet dirim dedigim oyle ama binbir turlu yapilis turu varmis galiba. kafamçokkarıştı

Benimkisi oglak canim.

herkese günaydın gerçi öğlen oldu ama :))

yemege cıktıgım gibi geldim foruma ...

bu arada ..ikizler benim ki :))

Oğlak

Sevgili Oğlaklar saat 04:39 itibariyle Başak-Balık burç düzlemi içinde gerçekleşecek Dolunay başta yüksek eğitiminiz olmak üzere, mesleki ihtisas konularında, yayıncılık alanında, bulunduğunuz konumdaki yerinizi belirlemeniz adına yaşayabileceğiniz deneyimleri göstermektedir. Sizler bu etki altında yaşamınıza yeni bir yön vermenizi gerektiren durumlarla karşılaşabilirsiniz. ış, eğitim veya gönül meselelerinizle ilgili mevzular üzerinde etkili olması muhtemel Dolunayı güce dönüştürmenin yollarından biri, öncelikle sorumluluklarınızın farkında olmak ve seçimlerinizi geleceğiniz adına düşünerek yapmaktır. Hayattan asla kopmayınız. Hedefinize varabilmek için tüm gücünüzle gayret ediniz. ınandığınız yolda karşınıza çıkabilecek engellerde pes etmek yerine, amacınıza odaklanarak mücadelenizi sürdürünüz. Öyle seçimler yapınız ki, daha sonra pişmanlık duymanız mümkün olmasın.

Yurtdışı faaliyetleriniz, seyahatleriniz, uzak şehirlerde bulunan yakınlarınız ve yabancılarla alakalı temaslarınız açısından bazı gelişmeler meydana gelebilir. Şu anki durumunuz kafanızın içindeki gerçeklerle örtüşmüyor olabilir. Hatta bu kadar çalışmanıza, çaba sarfetmenize rağmen hala aynı noktada durduğunu düşünenleriniz olabilir. Fakat ne olursa olsun umudunuzu kaybetmemeniz gerektiğini bilmelisiniz. ıletişiminizi güçlü tutunuz ve öncülük gücünüzü kaybetmeyiniz. Temaslarınızı sürdürünüz, güçlü insanlarla bir arada olmaya çalışınız, gereksiz isyanlardan ve sanki hiç umudunuz kalmamış gibi pes etmelerden uzak durunuz. Hiç kimse çaresiz değildir. Her gecenin bir sabahı olduğuna göre, her inişin de mutlaka bir çıkışı vardır. Yeter ki saplantılı düşünmeyelim ve inancımızı güçlü tutalım. Herşey yoluna mutlaka girecektir.

Dikkat: Saat 07:49-20:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Dolunayla birlikte devam edecek bu oluşum altında, yukarıdaki yazılanları fırsat buldukça gözden geçiriniz. Ani kararlardan uzak durunuz, yenilik anlamındaki durumları iyice inceleyiniz. Günlük temponuz içindeki görevlerinizi normal seyrinde sürdürür, eksiklerinizi tamamlarsanız dolunay ve boşluk etkisini gayet olumlu bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.

ıkizler

Sevgili ıkizler saat 04:39 itibariyle Balık-Başak burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay etkisi altında güne başlamaktasınız. Bu oluşum değişken burçlarda meydana geldiği için doğal olarak sizin için önemi çok daha fazladır. Dolunayın ışığı sorunlarımızı daha iyi görmemizi sağlar. Bu bakış açısıyla düşünürsek olumlu bir şekilde kullanmamız mümkün olur. Böylece aksayan noktaları düzenlememize fırsat tanır. Ne gibi gelişmeler yaşanır birlikte gözden geçirelim. Öncelikle yuvanız ve ailenizi oluşturan kişiler açısından(anne-baba-eş) önemi fazladır. Onların yaşamında meydana gelecek değişimler size önemli sorumluluklar yüklediği gibi, evinizle alakalı yerleşim konuları, satın alma-kiralama, ev sahibiniz, kiracınızla ilgili yaşanması muhtemel durumlar da aynı şekilde önemli gelişmelere neden olabilir, sorumluluklarınız artabilir. Bütün bunlar sizi ilk başta tedirgin edebilir hatta zorlayabilir.

Fakat kesinlikle altından kalkılmayacak kadar güç değildir. Sadece sakin ve mantıklı hareket ederek yaşamınızı bu değişimlerin ışığı altında yeniden düzenlemeniz gerekebilir. Eğer evinizde bazı sorunlar uzun bir müddettir devam ediyorsa bu dolunayla beraber bunlar gün yüzüne çıkabilir. Yapmanız gereken karmaşık duruma el birliğiyle çözüm bulmanız, birbirinize kenetlenerek zorlukları aşmaya çalışmanız, gerçekçi değerlendirmelerde bulunmanızdır. Ayrıca mesleki konularda değişime açık olmalı, yeniden herşeyi ele alarak sisteme uygun şekilde eksikleri tamamlamalı, inancınızı güçlü tutmalısınız. Otorite konumundaki kişilerle (anne,baba,eş, patron)kim olursa olsun ılımlı bir şekilde anlaşmaya çalışmalı, ani kararlardan gerilimli tepkilerden uzak durmaya çalışmalısınız. Şunu unutmayalım ki insan zekası, sabrı ve inancı sayesinde her türlü güçlüğün üstesinden gelebilecek bir donanıma sahiptir.

Dikkat: Saat 07:49-20:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Dolunayla birlikte devam edecek bu oluşum altında öncelikle yuvanız sınırları içinde birbirinize sevgiyle sarılınız. Gerilim yerine uzlaşmayı ön planda tutunuz. Ani kararlar vermeyiniz, beklemede kalınız. Paranızı doğru ve akıllı yatırımlarda kullanmak için herşeyi bir kez daha kontrol ediniz. Mesleki konularda iyi düşünmeden girişimlerde bulunmayınız.

günaydın kızlar geldim
eşim işe gitti bende çayımı alıp geldim
hava yagmurlu

keyfim iyi sayılır
sizlerinkide iyidir inş.

merhaba kızlaar

ben yayım mısracım :) duygusal yayyy

sensicim yoğurtlu çorbayı mısranın dediği gibi yapıyorum bende süper oluyor. önce bir yumurta kaşığın ucunda un 1 çay bardağı pirin. i kase süzme yoğurtu güzelce karıştırıyorum. sonrada su ilave edip ocağa koyuyorum sürekli karıştırıyorum ocaktayken. kaynamaya başlayınca karıştırmayı bırakıyorum. suyu az görünüyosa biraz daha ilave edip kaynamaya bırakıyorum. (ağzını eksinlikle kapatmıyorum yoğurt kesilir) sonra bi tane bulyon veya tavuk suyu ilave ediyorum. altını kapayınca içine nane ekliyorum haşlanmış nohutta çok güzel oluyo mısranın dediği gibi. servis yaparkende üzerine ya salçalı yağ yada naneli yakılmış yağ döküyorum oh mis oluyo :)

dirimcim çok yoruyosun kendini bugünlerde kıyamam canım benim

yaralım ruyan hayırlara gelsin canım. korkuna gelince okuyup öyle yat canım son günlerde banada oluyo hep ama ayetel kürsiyi fatiha felak nas okuyunca korksamda etkisinden çabuk kurtuluyorum ayrıca geçmiş olsun dikkat et kendine emi bitanem

Hoşgeldin cnm.Bugün buradada hava muhteşem acaip güneşli.irazdan çocuklar deniz kenarına gidecekler :)

Yay
Sevgili Yaylar güne oldukça önemli bir oluşumun etkisi altında başlamaktasınız. Saat 04:39 itibariyle Başak-Balık burç aksı üzerinde meydana gelecek Dolunay, başta mesleki konulardaki sorumluluklarınızı arttırabilir, üzerinizdeki baskıları çoğaltabilir ve kimi zaman bu yüzden ani tepkilerde bulunmanız anlamına gelebilir. Yaşanabilecek gelişmeler karşısında bilgi ve tecrübenizden emin olduğunuz müddetçe yıkılmanız veya zor duruma düşmeniz mümkün değildir. O nedenle kendinizden asla şüpheye düşmeyiniz. Aşırı endişeli tepkiler vermeyiniz. Üst pozisyonda bulunan kişilerle ilişkinizi olumlu ve ılımlı bir şekilde sürdürmeye çalışınız. Size artı görevler yükleyebilir, hatta yaptıklarınızı beğenmeyebilirler. ış yaşamınızda taşınması zor veya altından kalkılması oldukça güç görevlerle karşı karşıya gelebilirsiniz. Kimi zaman ailenizle aranızda hiç istemediğiniz durumlar oluşabilir.

Çıkış noktası bulmakta zorlandığınızı bile düşünebilirsiniz. Bütün bunları başınıza gelecek kötü haller olarak görmek yerine, eksiklerim nedir, nasıl bir yol izlemeliyim, işlerimi nasıl bir düzen içinde dağılmadan yapabilirim, nerelerde yanlışım var hangi mevzularda yetersizim diyerek düşünür ve düzenlemelerde bulunursanız hiçbir oluşum, kişi veya durumun sizi rahatsız etmesine izin vermemiş olursunuz. Unutmayalım ki, gücünden şüphe eden insan, şüphelerinin gücü altında ezilir. O nedenle gereksiz isyanlardan, dağılmalardan uzak durunuz. Yaşadığınız gelişmeler ne olursa olsun, kendinizi asla bırakmayınız. Mücadelenizi sürdürünüz, sabırlı olunuz ve işlerinizde başarılı olabilmek için çok çalışınız. ışte o zaman bugünkü Dolunayı en faydalı bir şekilde değerlendirmiş olur, ummadığınız kısmetlerle karşılaşabilirsiniz. Ayrıca ailenize sıkı sıkıya sarılınız. Durum ne olursa olsun, birlik ve beraberlik ruhu içinde hareket ediniz. Siz Jüpiterin çocuklarısınız. Jüpiter ise inanç demektir. Bunu sakın unutmayınız.

Dikkat: Saat 07:49-20:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Dolunayla birlikte devam edecek bu oluşum altında, özgüven duygunuzu ayakta tutarak görevlerinizi yerine getiriniz. Mesleki ve yuvanızla alakalı konularda ani ve fevri kararlar almayınız. Günlük temponuza ayak uydurunuz. Boşluktaki saatleri yarım kalan işlerinizi düzenlemek adına kullanırsanız günü faydalı bir şekilde değerlendirmiş olursunuz.

tarifi yazdım kızlar
ilk fırsatta yapacagım.

pamuk şekercim nasılsın
hamilelik nasıl gidiyor.

Çakırcım senin için BAŞAKKKK :)

Sevgili Başaklar güne, gayet önemli bir oluşumun etkisi altında başlamaktasınız. Saat 04:39 da, burcunuzda oluşacak Dolunay, dış dünyadaki imajınız ve girişimleriniz, kısaca yaşamınızla alakalı konulardaki gelişmelerin işaretçisi olup, gayet temkinli bir şekilde hareket etmenizi gerektiricidir. Ayrıca bu dolunay beraberliğiniz açısından da değer taşıdığı için, önemli bir değişimin işaretçisi olarak anlamlı olabilir. Dolunay zamanlarında herşey apaydınlıktır, göz önündedir. Gizlenen herşey ortada olduğundan, umursanmayan nasılsa halledilir diye düşünülüp kulak arkası edilen durumlar kendiliğinden ön plana gelir. Beklenmeyeni beklemek anlamına gelen dolunay zamanlarında yapılması gereken en önemli şey, içinde bulunduğunuz durumun farkında olmak ve güven duygunuzu dimdik ayakta tutarak soğukkanlılıkla hareket etmektir. Böyle bir etki altında ilişkinizi, partnerinizi gerçekçi bir şekilde gözlem altına almanız gerekebilir.

Eğer sorunlarınız varsa bunları saplantılı bir şekilde ele almamalı, görünen gerçekleri inkar etmek yerine kabullenerek bundan sonrası adına mantıklı bir karar almalısınız. Dolunay başta da dediğim gibi, bir türlü kabule yanaşmadığınız ve bu yüzden sürekli kaygı duyduğunuz mevzuları önünüze getireceğinden bugünlerde yaşayacağınız olaylar, artık bazı durumların son ve kesin halini görmenizi sağlayıcı olabilir. ışte bu sonuçlara hazırlıklı olmak, alacağınız önlemler ve gerçekçi ayarlamalar açısından faydalı olabilir. Ve şunu asla unutmayalım ki, dolunay zamanları hasat mevsimi gibidir. Yani siz veya ilişkinizle alakalı konularda bugüne dek ektiklerinizin sonucunu alabilmeniz mümkündür. Eğer aşkınız kuvvetliyse ve temeli sağlamsa elde ettiğiniz sonuç da o denli sağlam olabilir.

Dikkat: Saat 07:49-20:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Dolunayla birlikte devam edecek bu oluşum altında gün boyu kendiniz ve ilişkinizle alakalı konularda ne olursa olsun ani tepkilerden uzak durunuz, yeni kararlar almayınız, karar değişikliklerine gitmeyiniz. Sadece beklemede kalınız, durumların netleşmesini bekleyiniz. Ve herşeyden önemlisi lütfen sabırlı ve sakin olunuz.

AAAAA ben de bu akşam yapmayı düşünüyordum süzme yoğurt bulursam tabi normal yoğurtla hiç güzel olmuyor,su gibi oluyor.

Canım genelde pirinci suda önceden haşlayıp,yoğurt-yumurta-un karışımını sonradan ilave edip pişiriyorlar.

Ben böyle yapmıyorum yoğurt-pirinç-yumurta-kaşığın ucunda çok az unu karıştırıyorum iyice sonra suyunu döküyorum.Ocağa koyduktan sonrada yoğurdun kesilmemesi için sürekli karıştıracaksın püf noktası budur.Sonra tereyağı ve naneyi tavada kızdırıp,ister pişen çorba tenceresinin üstüne istersende sevis yaparken tabakların üzerinde gezdireceksin.
Not:Haşlanmış nohutta çok yakışır içine :)

Canim yaa kusura bakma ben diger sayfa bitti diye hic bakmadim pamuksekeri misranin dedigi gibi yapiyor deyince baktim yeni gordum cok tsk ederim tarif icin.
Benim de suzme yogurt yok evde ama onunla daha mi guzel oluyor diyorsun, ozaman oyle deneyeyim canim bakalim. Ben hic yapmadim ama gecen bi yerde yedim cok hosuma gitti esim de severmis o yuzden bugun bi deneyim diye dusunuyordum.

Vallaha bilmedigin tarif yok masallah, birazcik senin gibi olabilsem ne mutlu bana. :utangac:

teşekür ederim mısracım
aman biz hala sabır edecez bakalım
şu ay boşluktaki etkisi gitseydi ya

sensi küstüm sana bende verdim işte tarifi aman :dilcikar:

çakırcım sağolasın alışmaya çalışıyorum .. sende yoğunsun herhalde bu aralar tatlımcım

mısracım teşekkür ederim burç için..

günaydın kızlar geldim
eşim işe gitti bende çayımı alıp geldim
hava yagmurlu

keyfim iyi sayılır
sizlerinkide iyidir inş.

Hosgeldin canim nasilsin dun nasil gecti?
Bende cayimi aldim karsilikli iceriz artik. kaydirigubbakcemile3

sensicim yoğurtlu çorbayı mısranın dediği gibi yapıyorum bende süper oluyor. önce bir yumurta kaşığın ucunda un 1 çay bardağı pirin. i kase süzme yoğurtu güzelce karıştırıyorum. sonrada su ilave edip ocağa koyuyorum sürekli karıştırıyorum ocaktayken. kaynamaya başlayınca karıştırmayı bırakıyorum. suyu az görünüyosa biraz daha ilave edip kaynamaya bırakıyorum. (ağzını eksinlikle kapatmıyorum yoğurt kesilir) sonra bi tane bulyon veya tavuk suyu ilave ediyorum. altını kapayınca içine nane ekliyorum haşlanmış nohutta çok güzel oluyo mısranın dediği gibi. servis yaparkende üzerine ya salçalı yağ yada naneli yakılmış yağ döküyorum oh mis oluyo :)

Cok tskler canim, sen misranin yaptigi gibi yapiyorum diyene kadar onun yazisini fark etmedim bile diger sayfada kaldiri icin, demek suzme yogurt ile en guzel oluyor bak bunu ogrenmem iyi oldu.

Sen nasilsin bebis nasil, kendini farkli hissediyor musun bulanti falan var mi canim.

Oğlak

Yurtdışı faaliyetleriniz, seyahatleriniz, uzak şehirlerde bulunan yakınlarınız ve yabancılarla alakalı temaslarınız açısından bazı gelişmeler meydana gelebilir. Şu anki durumunuz kafanızın içindeki gerçeklerle örtüşmüyor olabilir. Hatta bu kadar çalışmanıza, çaba sarfetmenize rağmen hala aynı noktada durduğunu düşünenleriniz olabilir. Fakat ne olursa olsun umudunuzu kaybetmemeniz gerektiğini bilmelisiniz. İletişiminizi güçlü tutunuz ve öncülük gücünüzü kaybetmeyiniz. Temaslarınızı sürdürünüz, güçlü insanlarla bir arada olmaya çalışınız, gereksiz isyanlardan ve sanki hiç umudunuz kalmamış gibi pes etmelerden uzak durunuz. Hiç kimse çaresiz değildir. Her gecenin bir sabahı olduğuna göre, her inişin de mutlaka bir çıkışı vardır. Yeter ki saplantılı düşünmeyelim ve inancımızı güçlü tutalım. Herşey yoluna mutlaka girecektir.
[/quote]

Cok uyuyor canim ya hele bu kisim. benneyaptımki

KOVA

Sevgili Kovalar güne, Başak-Balık burç düzlemi üzerinde saat 04:39 itibariyle meydana gelecek Dolunay etkisi altında başlamaktasınız. Bu oluşum finansal konularda etkili olacağından, borç-alacak, kazanımlarınız, giderleriniz, bütçenizin tanzimiyle ilgili her mevzuda dikkatli olmanız gerektiğinin göstergesidir. Her Dolunay bir bitiş ve sonuç alma zamanıdır. Ekilenlerin toplanma vaktidir. Yani hasat mevsimidir. Daha önce yaptığınız girişimlerin, planlamaların, projelerin sonuçlarını görebilme anıdır. ışinizden kazandığınız paranın veya başkalarıyla olan ortaklıklarınızın maddi anlamında geldiği son durumu anlamanızı sağlayıcıdır. Bu önemli oluşumu güçlü bir şekilde değerlendirmek için, son derece akılcı düşünmek, endişeli ve şüpheli duygulardan uzak durmak lazımdır. Gelirinize göre bütçenizi ayarlamanız, meydana gelebilecek uyarıları iyiliğiniz adına düşünerek değerlendirmeniz gayet önemli ve faydalıdır. ıçinde bulunduğunuz durumu Ayın güçlü ışığı altında daha net görebilirsiniz.

Dolunayı, problemlerinizi görebilmeniz ve düzeltebilmeniz adına bir projektör gibi düşününüz. Onun aydınlığı altında aksayan noktaları tespit edebilir, bundan sonrasında daha dikkatli olabilirsiniz. Gelir-gider dengenizi yeniden kurmanızı sağlayacak bazı değişimler meydana gelse de, bunlar sizin lehinize gelişebilir. Bazı kişilerle bir araya gelerek düzenlemelerde bulunabilirsiniz. Hiç ummadığınız kişiler sizin lehinize kararlar alabilirler. O yüzden lütfen sakin olunuz. Soğukkanlılığınızı muhafaza ediniz. Ani ve fevri davranarak, güzel sonuçlanabilecek durumları bozmayınız. Herşeye kusur bulmayınız, akılcı düşünmeye çalışınız. Karşınıza çıkabilecek fırsatları incelemeden kararlar almayınız.

Dikkat: Saat 07:49-20:47 arasında Ay gezegeni boşlukta olacaktır. Dolunayla birlikte devam edecek bu oluşum altında, maddi kazanımlarınızla ilgili konularda yukarıdaki durumlar ışığı altında lütfen sakin davranınız, gözden geçirmelerde bulununuz, yeni kararlar almayınız. Sakince bekleyiniz.

Gunaydin kizlar nasilsiniz bugun,

Yaralim gecmis olsun canim istersen bir dene, tamamen gecmese bile belki agrini hafifletir canim. Benim de kolum agriyordu senelerdir ne oldugunu da bilemediler igne falan vurulmustum daha kotu olmustu en son tehsis tennis kolu fazla zorlamayacaksin dediler bu son bir iki senedir iyi ama sol kolumla fazla sey kaldiramiyorum kaldirdigim zaman ertesi gun yine cok agriyor sende fazla zorlama canim dikkat et.

Ruyan da korkuncmus gercekten hayirdir ins.
Dirim sanada gunaydin canim sanirim aksam ki konuklarla mesgulsun kafanda. :delphin:

Tesekkur ederim canim
dikkat ediyorum fazla yormuyorum kolumu bakalim artik ne olacak bilmiyorum
çok sanci yapti bi zamanlar ama geçti birazda olsa

sensi küstüm sana bende verdim işte tarifi aman :dilcikar:

çakırcım sağolasın alışmaya çalışıyorum .. sende yoğunsun herhalde bu aralar tatlımcım

mısracım teşekkür ederim burç için..

Canim sen bana bakma ben buradaki hiz'a yetisemiyorum anca yaziyorum iste, misranin yazisini gormemisim sen beni uyarinca gordum ona cevap yazip sonra da sana cevap yazana kadar sen bana kusmusun bile. senağlama

Canim yaa kusura bakma ben diger sayfa bitti diye hic bakmadim pamuksekeri misranin dedigi gibi yapiyor deyince baktim yeni gordum cok tsk ederim tarif icin.
Benim de suzme yogurt yok evde ama onunla daha mi guzel oluyor diyorsun, ozaman oyle deneyeyim canim bakalim. Ben hic yapmadim ama gecen bi yerde yedim cok hosuma gitti esim de severmis o yuzden bugun bi deneyim diye dusunuyordum.

Vallaha bilmedigin tarif yok masallah, birazcik senin gibi olabilsem ne mutlu bana. :utangac:

Canım rica ederim.

Ben yemek yapmayı biliyorumda noluyor ,kociş hiçbişey yemiyor :(

Back