• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

mısracım gel canım ben burdayım,diğer kızlarında kulağını çekmeyi düşünüyorum :çok üzgünüm:sengözlerimebaksanab,koybolunca kepsi birden kayboluyor :1ninca:
mısracım istersen yemeklerden bahsedebilirim sana:)))akşama ne kaldı:)))acıktım bile,sensiye Tavuk paça çorbasının tarifini verdim,dün akşam 11 de yapmaya başladım.1 saat sürdü.gece alarm kurdum,soğuduktan sonra dolaba atmak için:çok üzgünüm:çok yorgunum

Tavuk paça çorbasıda nedir kız,ben tavuklu çorba bilirimde paçası yok.Tarif eder misin,çok sevmem ama bileyim eksik olmasındelikafadulden

Ben burdayim
atin bir konu konusalim vallahi
off bee
bu arada benim aksama yemegim yok, hiç birseyim yok, alisverisde yapmadim,
:-(
ne yapsam acep...
canim yogurtlu makarna istiyor onu yapicam herhalde
soyle yapsam...sonra yogurt içinde salsam makarnayi
uzerine salçali pul biberli sos yapip doksem, nasil olur ????????

yada...yumurta mi kirsam ? bol bol yesem ????

Canım istersen yumurtalı makarna tarifi verebilirim pişerken görüntüsü pek hoş olmuyor ama tadı enfes.

Yada çok pratik bir patates çorbası tarifi?

kızlar bi ugrayıp gidiyorum....hepinizi kocaman öptüm,pamugum senide tebrik ederim bitanem aramıza katılan arkadaslarada hosgeldiniz diyorum.....ilk müsait oldugum zaman görüşmek üzere....:)

Ozicim özletiyorsun vallahi kendini birgün gelde şöyle doyasıya kaynatalım cnm.:1hug:

Kim dedi bulun konu da konuşak kaydirigubbakcemile3Alın size bir konu...

Şimdi ben evleneceğim ya hep de evlilikle oluyo kusura bakmayın -tatlicadiarzu-

Benimki kredi çekelim diyo 5-6 kadar çekip düğün masraflarını peşin mi yapsak yoksa borç heryere ayrı ayrı bi türlü karar veremiyourm... benneyaptımki

Canim bana sorarsan ayri ayri daha iyi cunku kredinin faizi cok yuksek.

canımcım aslında tavuk paça denmesinin nedeni,paça çorbası gibi eti değilde tavukları didikliyosun,üzerinede sirke,mis,ben paça çorbasını hiç sevmem normalde ama bu yoğurtlu çorba gibi aynı
TAVUKLU PAÇA ÇORBASI
2 tavuk göğsü(tavukları haşla sonrada çorba için didikle)
1 yumurta
2 tepeleme un(dolu)
5 diş sarımsak
2 su bardağı yoğurt
10-12 su bardağı su(yarısı tavuk suyu olsun,yani 5 su bardağı su,5 su bardağı tavuk suyu gibi)
125 gr.tereyağı
hazırlanışı
yumurta,un,sarımsak,yoğurt,didiklediğin tavukları tencereye at.suyunu ekle.tereyağını koy.bunları iyice karıştır.kaynadıktan sonra üzerine karabiber,tuz,pulbiber,maydonoz at.servis yaparkende isteğe göre;sirke ve limon sıkılabilir.özellikle sirke çok yakışıyor canım.paça çorbası gibi aynı hatta daha güzel.:))))

selam canım bende 7 aylık evliyim
düğünden sonra bikaç yere borçlarımız vardı
ee haliyle yeni evliyiz ekstra masraflarda oldu
gelirimiz sabir fakat gider sürekli artıyordu
malum kış mevsimi faturalar falan da yüksek gelmeye başladı
doğal olarak borçları ödemekte zorlandık ve kredi çektik
bence kredi çekmeniz daha mantıklı bir kaç yere borç yapıcağınıza sadece bankaya olan borcunuzu bilirsiniz araştırırsan düşük faizle kredi veren bankalar var ve ödemelerinizide gelirinize göre ayarlarsanız zorluk çekmezsiniz

canımcım aslında tavuk paça denmesinin nedeni,paça çorbası gibi eti değilde tavukları didikliyosun,üzerinede sirke,mis,ben paça çorbasını hiç sevmem normalde ama bu yoğurtlu çorba gibi aynı
TAVUKLU PAÇA ÇORBASI
2 tavuk göğsü(tavukları haşla sonrada çorba için didikle)
1 yumurta
2 tepeleme un(dolu)
5 diş sarımsak
2 su bardağı yoğurt
10-12 su bardağı su(yarısı tavuk suyu olsun,yani 5 su bardağı su,5 su bardağı tavuk suyu gibi)
125 gr.tereyağı
hazırlanışı
yumurta,un,sarımsak,yoğurt,didiklediğin tavukları tencereye at.suyunu ekle.tereyağını koy.bunları iyice karıştır.kaynadıktan sonra üzerine karabiber,tuz,pulbiber,maydonoz at.servis yaparkende isteğe göre;sirke ve limon sıkılabilir.özellikle sirke çok yakışıyor canım.paça çorbası gibi aynı hatta daha güzel.:))))

Benim bildiğim çorbaymış:)

Benimki kredi çekelim diyo 5-6 kadar çekip düğün masraflarını peşin mi yapsak yoksa borç heryere ayrı ayrı bi türlü karar veremiyourm... benneyaptımki

canım koltuklar,yatak odası,yemek odası bunların peşin ve taksitli fiyatı çok farklı.en az 1milyar oynuyordur.bayram kredisi felan uygun oluyor ama,kredi faizleri de yüksek,ikisini karşılaştır.tek bir yere borcun olması da mantıklı bana göre.

5-6 aylık kredi yok cnm olsa bile çok çokkk yüksek bir rakam ödemeniz gerekir üstelik faiziyle birlikte.Herşeyinizi taksitle alın

slm canım hoşgeldin
kız yaralım ayakta uyuyorum,canım bende makarnayı çok seviyorum ya,salçalı yoğurtlu,mayonezli,spagetti,erişte içine peynir ay mis mis,yarında ben yaparım artık napalım,pratik oluyor,
yaralım içim daraldı burada hava kasvetli,yaz gelse de tatile gitsek,balayını,denizi,güneşi,gezmeyi özledim :çok üzgünüm:

ah ahhhhhhhhh
4 ay...
4ay daha beklicez...
hayir yani, havalar duzelse burda havuza giderim guneslenirim bi haftasonu alir arabayi fransanin taaaaaa batisina gideriz denize gireriz ama hani nerde hava ? :1shok:
buz anasini satiyim buzzzz

Misraa'cim atin konu baska yerlere bakmiyim dedi
aticaz kendisi yok
off anam offf
bugun çok dertliyim sanirimah bekarlik ahhhhhh :delphin:

Benim bildiğim çorbaymış:)

canımcım senin bilmediğin şey yokki maşallahkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
ben çok seviyorum bu çorbayı,birde tavuklu arabaşı çorbası,ay heycan bastı.arabaşı çorbasının birde hamurunu yaparlar ama ben pek sevmem.tatsız tutsuz birşey,çiğnemeden yuttuktan sonra ben ne anladım o işten

Canim bana sorarsan ayri ayri daha iyi cunku kredinin faizi cok yuksek.

Evet zaten o canımı sıkıyo 4 al 6 öde işi

selam canım bende 7 aylık evliyim
düğünden sonra bikaç yere borçlarımız vardı
ee haliyle yeni evliyiz ekstra masraflarda oldu
gelirimiz sabir fakat gider sürekli artıyordu
malum kış mevsimi faturalar falan da yüksek gelmeye başladı
doğal olarak borçları ödemekte zorlandık ve kredi çektik
bence kredi çekmeniz daha mantıklı bir kaç yere borç yapıcağınıza sadece bankaya olan borcunuzu bilirsiniz araştırırsan düşük faizle kredi veren bankalar var ve ödemelerinizide gelirinize göre ayarlarsanız zorluk çekmezsiniz

Ama tabi bu da var birsürü yere borcun olacağına bir yere olsun..
Off ne karışık bir durum :delphin:

de şekerim sorun olmaz :1rolleyes:aslında yasemin yapacaktım üye ismimi ama malesef varmış böyle bir kayıt:asigim:bu arada iyiyim sizler nasılsınız

anladim canim
kendinden bahsedermisin ?
ben iyiyim bugun biraz durgun ama iyiyim çok sukur bir yaramazlik yok
dusunuyorum nasil bir konu atsam da burada sohbet etsek diye
ama bugun kafam sarz etmiyor galiba
aklima bisi gelmiyor... CADIARZU

canımcım senin bilmediğin şey yokki maşallahkaydirigubbakcemile3hihoyyyt
ben çok seviyorum bu çorbayı,birde tavuklu arabaşı çorbası,ay heycan bastı.arabaşı çorbasının birde hamurunu yaparlar ama ben pek sevmem.tatsız tutsuz birşey,çiğnemeden yuttuktan sonra ben ne anladım o işten

Ben ne yazıkki pek sevmiyorum yılda birkez eniştemin yaptığını yerim.
Tavuğun suyunuda sevmem kullanmam Allah tan kocişle belki de tek ortak noktamız bu.

unuttuğun hapın yerine ertesi gün 2 tane içmen gerekiyor
korkulacak bişey yok canım işallah regl olursun
allah herkesin gönlüne göre versin

ya zaten ben normalde aksam saat 10-11 gibi aliyordum
dun aksam unutmusum
bu sabah saat 830 da aldim
normalde risk yok ama...insan tuhaf oluyor iste dusunmeden edemiyorsun maalesef :delphin:

ya zaten ben normalde aksam saat 10-11 gibi aliyordum
dun aksam unutmusum
bu sabah saat 830 da aldim
normalde risk yok ama...insan tuhaf oluyor iste dusunmeden edemiyorsun maalesef :delphin:

yaralım ara verilen o 7 gündede koruyormu

Ben burdayim
atin bir konu konusalim vallahi
off bee
bu arada benim aksama yemegim yok, hiç birseyim yok, alisverisde yapmadim,
:-(
ne yapsam acep...
canim yogurtlu makarna istiyor onu yapicam herhalde
soyle yapsam...sonra yogurt içinde salsam makarnayi
uzerine salçali pul biberli sos yapip doksem, nasil olur ????????

yada...yumurta mi kirsam ? bol bol yesem ????

Canım istersen yumurtalı makarna tarifi verebilirim pişerken görüntüsü pek hoş olmuyor ama tadı enfes.

Yada çok pratik bir patates çorbası tarifi?

Verrrr verrr ne olur verrrr hihoyyyt

ah ahhhhhhhhh
4 ay...
4ay daha beklicez...
hayir yani, havalar duzelse burda havuza giderim guneslenirim bi haftasonu alir arabayi fransanin taaaaaa batisina gideriz denize gireriz ama hani nerde hava ? :1shok:
buz anasini satiyim buzzzz

Misraa'cim atin konu baska yerlere bakmiyim dedi
aticaz kendisi yok
off anam offf
bugun çok dertliyim sanirimah bekarlik ahhhhhh :delphin:
yaralım düşündümde tatile gitmesemde olur,sadece dinlenmek istiyorum.evde de olabilir
Ben ne yazıkki pek sevmiyorum yılda birkez eniştemin yaptığını yerim.
Tavuğun suyunuda sevmem kullanmam Allah tan kocişle belki de tek ortak noktamız bu.
hadi ya,bak misaifire bunu yaptım beğenmesseler :oklava: yandık valla,:dilcikar:
neyse beğenmesseler bir daha yapmayız dimi ama,ben çok seviyorum :asigim:

Back