merhabalar.... benım nıkaham oldu ama dugunum olmadı hazırana ıns:) da ben şimdi evlı sayılıyomuyum![]()
Hoşgeldin cnm,sen sadece kağıt üzerinde evlisin bence.Daha eşinle aynı çatı altına girip ayvayı yememişsindelikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar.... benım nıkaham oldu ama dugunum olmadı hazırana ıns:) da ben şimdi evlı sayılıyomuyum![]()
Duşumu aldım yine yatamadım home tv yi açtım onu izliyorum.Biri beni kovalasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yatmam lazım :)))))))
Kalmayı çok isterdim ama;Canım 2 saatlik uykuyla bugün ayakta kalmaya çalıştım,saatleri saydım eve gidip yatayım diye bak saat kaçBen gidiyorum 5 dk ya kadar,seni çakır a teslim ediyorum :)
İşte gidiyorummmmmmmmmmmmmm
öyle valla izlicek bişey yok
bende kanal kanal geziyom bi yeri açıyom ama bakmıyom
bugünde bütün gün evdeydim ve sıkıldım
ev de oturmakta sıkıcı çalışmakta off offkötükedihüso
Kalmayı çok isterdim ama;Canım 2 saatlik uykuyla bugün ayakta kalmaya çalıştım,saatleri saydım eve gidip yatayım diye bak saat kaçBen gidiyorum 5 dk ya kadar,seni çakır a teslim ediyorum :)
İşte gidiyorummmmmmmmmmmmmm
gece kuşu olarak emanetini alıyorum canım
angell bana emanetsinnn:):)
hoşgeldin canım
daha önce görüşmedik galiba
nasılsın nasıl gidiyorkaydirigubbakcemile5
evet canım seninle hiç karşılaşmadık iim canım ii gidio diyelim..sen nasılsın ne kadar zamandır evlisin
sağol canım benim
o zaman emanetine iyi bak
zaten hastayımdelikafadulden
senin eşin ne işle meşgul canım gece mi çalışıyo gelmedi daha galiba
eşim vardiyalı çalışıyor bazı akşamlar böyle geç geliyor.
az kaldı canım gelmesine bende çıkıyorum
gelmek üzredir.
yarın görüşürüz
sende yat canım yarın işe gideceksin
bende 9 aya yaklaşyoruz canım evet hızlı geçio am dönüp bktığında ne kadar uzuuunn görünüy günler aylar.sen çalışıomusun bebiş istiomusunuz
evet bizde istiyruz iki aydır bu ay olmadı önümüzdeki ay inş olur.canım ben radyoloji teknikeriyim bebiş istediğimiz için çalışamıyorum ama çlışmakta istiyorum bakalım hayırlısı canım