Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

merhabalar.... benım nıkaham oldu ama dugunum olmadı hazırana ıns:) da ben şimdi evlı sayılıyomuyum

Hoşgeldin cnm,sen sadece kağıt üzerinde evlisin bence.Daha eşinle aynı çatı altına girip ayvayı yememişsindelikafadulden

Duşumu aldım yine yatamadım home tv yi açtım onu izliyorum.Biri beni kovalasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yatmam lazım :)))))))

Duşumu aldım yine yatamadım home tv yi açtım onu izliyorum.Biri beni kovalasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yatmam lazım :)))))))

kovalamıyom ditmee burda kal sohbet edelimkaydirigubbakcemile3

Kalmayı çok isterdim ama;Canım 2 saatlik uykuyla bugün ayakta kalmaya çalıştım,saatleri saydım eve gidip yatayım diye bak saat kaç Ben gidiyorum 5 dk ya kadar,seni çakır a teslim ediyorum :)
ışte gidiyorummmmmmmmmmmmmm

peki kuşum iyi geceler sana dikkat et kendine:1hug:
beni çakır a teslim ediyonda o da ilgilenmiyon ki benimle:çok üzgünüm:

öyle valla izlicek bişey yok
bende kanal kanal geziyom bi yeri açıyom ama bakmıyom
bugünde bütün gün evdeydim ve sıkıldım
ev de oturmakta sıkıcı çalışmakta off offkötükedihüso

evet haklısın çalışsak bir türlü
evde dursak bir türlü
şimdide müzik kanallarını açtım onlara bakıyorum.

ajda pekkanın aynen öyle çalıyor şuan
güzel şarkı

yarın avrupa yakası var çok komik yine,yaprak döümüyle onu izliyorum.

gece kuşu olarak emanetini alıyorum canım
angell bana emanetsinnn:):)

gece kuşu olarak emanetini alıyorum canım
angell bana emanetsinnn:):)

sağol canım benim
o zaman emanetine iyi bak
zaten hastayımdelikafadulden
senin eşin ne işle meşgul canım gece mi çalışıyo gelmedi daha galiba

kızlar nerdesiniz?şimdi yakalıcam sizi:)kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım
daha önce görüşmedik galiba
nasılsın nasıl gidiyorkaydirigubbakcemile5

evet canım seninle hiç karşılaşmadık iim canım ii gidio diyelim..sen nasılsın ne kadar zamandır evlisin

evet canım seninle hiç karşılaşmadık iim canım ii gidio diyelim..sen nasılsın ne kadar zamandır evlisin

1,5 yıl oldu evleneli canım zaman nasıl geçti anladım derken bazen de bakıyorum ömrümden ömür gitmiş-tatlicadiarzu-
senden ne haber

sağol canım benim
o zaman emanetine iyi bak
zaten hastayımdelikafadulden
senin eşin ne işle meşgul canım gece mi çalışıyo gelmedi daha galiba

eşim vardiyalı çalışıyor bazı akşamlar böyle geç geliyor.
az kaldı canım gelmesine bende çıkıyorum
gelmek üzredir.

yarın görüşürüz
sende yat canım yarın işe gideceksin

bende 9 aya yaklaşyoruz canım evet hızlı geçio am dönüp bktığında ne kadar uzuuunn görünüy günler aylar.sen çalışıomusun bebiş istiomusunuz

eşim vardiyalı çalışıyor bazı akşamlar böyle geç geliyor.
az kaldı canım gelmesine bende çıkıyorum
gelmek üzredir.

yarın görüşürüz
sende yat canım yarın işe gideceksin

iyi geceler canım ben raporluyum bi hafta evdeyim o nedenle acelem yok yatmayadelikafadulden
görüşürüz sonra

bende 9 aya yaklaşyoruz canım evet hızlı geçio am dönüp bktığında ne kadar uzuuunn görünüy günler aylar.sen çalışıomusun bebiş istiomusunuz

çalışıyorum canım evet hyundai satış yerinde sigortacıyım uzun yıllardır delikafadulden
yavaş yavaş düşünmeye başladık çocuğu ama ben şimdi bi ameliyat oldum kist ameliyatı doktor en azından 6 ay beklemen lazım dikişlerinin iyileşmesi için dedi. işte ondan sonra bakıcaz bakalım hayırlısı herşeyin.:Saruboceq:
seni varmı çocuk düşüncen evdemisin

evet bizde istiyruz iki aydır bu ay olmadı önümüzdeki ay inş olur.canım ben radyoloji teknikeriyim bebiş istediğimiz için çalışamıyorum ama çlışmakta istiyorum bakalım hayırlısı canım

evet bizde istiyruz iki aydır bu ay olmadı önümüzdeki ay inş olur.canım ben radyoloji teknikeriyim bebiş istediğimiz için çalışamıyorum ama çlışmakta istiyorum bakalım hayırlısı canım

anladım canım hayırlısı ne deyim hepimiz için:Saruboceq:

evet canım hayırlısı ben çıkıyorum ii geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…