• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

canımcım karşılarında uyuduğu farkederlerse,fazla geç gideceklerini sanmıyorum :jeyyar:
işin şakası zaten çocukları var.çocuk durmaz.ay bazen inanamıyorum küçük dirim evlendi ve misafir ağırlıyorkaydirigubbakcemile2.

ay ben ne dediğimi biliyormuyum:utangac::1closedeyes:bugün misafirlerim var,biraz önce öğrendim ki,yarında misafirim gelecekmiş :1closedeyes:

Dostum çarsamba gunu hiç misafir kabullenilir mi ????
Yaprak dokumu nolcekkkkk ???????
Hadi kaççççç kaydirigubbakcemile

Yarin musait degilim canim persembe buyrun gelin deseydin ya deseydin ya
Ahh Dirimimmm ahhhhhhhh :tomato:

merhaba kızlarr bi ce demeye geldim :)
sabahtan kurstaydım yeni geldim sayılır temizlik yapmam lazım sonrasında da bir ceket diktim onun son işlerini bitireceğim ve buda yetmezmiş gibi birazda brezilya nakışı çalışacağım nedir benim bu maymun iştahlılığım bilmiyorum herşeyi bilmem lazım sanki:)
vakit bulursam gelirim yanınıza
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikkk Şeniz

jnaz canım seni gerçektende tebrik ederim,inan vakit olsa bende öğrenmek isterim,maymun iştahlı olmak iyidir,boşver kaydirigubbakcemile5

merhaba kızlarr bi ce demeye geldim :)
sabahtan kurstaydım yeni geldim sayılır temizlik yapmam lazım sonrasında da bir ceket diktim onun son işlerini bitireceğim ve buda yetmezmiş gibi birazda brezilya nakışı çalışacağım nedir benim bu maymun iştahlılığım bilmiyorum herşeyi bilmem lazım sanki:)
vakit bulursam gelirim yanınıza
öpüyorum hepinizi hoşçakalın şimdilikkk Şeniz

Hosgeldin guzelimmmm hihoyyyt gule gule gulummmm :a015:
Bi bilsem sendeki bu istah nedir bilemiyorum yani
Keske bende bisiler yapmayi ogrensem, çalis, eve git, yemek yap, kocanla otur, yat, kalk, çalis, eve git, yemek yap...bune bee
Ben boyama alismak istiyorum ama nerdeeee ??????
hani zaman ? hani kafa ?
e bebem gelebilirsen gel sohbet guzel ama kalabalik degiliz maalesef
Ozletme kendini çok operimmmmm a.s.

Dostum çarsamba gunu hiç misafir kabullenilir mi ????
Yaprak dokumu nolcekkkkk ???????
Hadi kaççççç kaydirigubbakcemile

Yarin musait degilim canim persembe buyrun gelin deseydin ya deseydin ya
Ahh Dirimimmm ahhhhhhhh :tomato:
anaaa hiç aklıma gelmedi be yaralım,eşimin arkadaşları gelecekti,onlarda seyretse olmaz mı Çok üzgünüm çoook:kızgın:,kız hiç aklıma gelmedi,topu topu zaten bir dizim var o da yaprak dökümü :çok üzgünüm:

canımcım karşılarında uyuduğu farkederlerse,fazla geç gideceklerini sanmıyorum :jeyyar:
işin şakası zaten çocukları var.çocuk durmaz.ay bazen inanamıyorum küçük dirim evlendi ve misafir ağırlıyorkaydirigubbakcemile2.

Yaaaa daha dun ki kuçuk kizz buyumus de evlenmis de misafir agirliyor
kaydirigubbakcemile5
bunu bende kendime soylerim hep hihoyyyt
Allah dostunu eksik etmesin guzelim
Tabiki çevre edinecegiz, dugunde dostla, ölümde
dostluk kadar guzel birsey varmi ?
Guzel guzel pastalarini yap bakiyim aksama
ohhhhhh cokacimcoook
ne yapacaksin bu arada ? menude ne var ?

anaaa hiç aklıma gelmedi be yaralım,eşimin arkadaşları gelecekti,onlarda seyretse olmaz mı Çok üzgünüm çoook:kızgın:,kız hiç aklıma gelmedi,topu topu zaten bir dizim var o da yaprak dökümü :çok üzgünüm:

Yani bilemiyorum nasil aklina gelmez bebem
Hadi dizi olmasaydi bile...sen canina kiymet vermiyormusun ?
yorgunlugun uzerine yorgunluk katiyorsun !!!!!
Kizicam ama haaaaa
:mymeka:

Yaaaa daha dun ki kuçuk kizz buyumus de evlenmis de misafir agirliyor
kaydirigubbakcemile5
bunu bende kendime soylerim hep hihoyyyt
Allah dostunu eksik etmesin guzelim
Tabiki çevre edinecegiz, dugunde dostla, ölümde
dostluk kadar guzel birsey varmi ?
Guzel guzel pastalarini yap bakiyim aksama
ohhhhhh cokacimcoook
ne yapacaksin bu arada ? menude ne var ?
yaralım canım menüde bugün çok fazla birşey yok malesef :utangac:
üzümlü-portakallı kek yaptım.kıymalı-patatesli börek yaptım(herşeyini hazırladım,sadece fırına vereceğim) birde eve gidince tiramisu yapayım diyorum.3 çeşit:utangac:,belki dondurucuda yaprak sarması vardı onuda yaparım

Yani bilemiyorum nasil aklina gelmez bebem
Hadi dizi olmasaydi bile...sen canina kiymet vermiyormusun ?
yorgunlugun uzerine yorgunluk katiyorsun !!!!!
Kizicam ama haaaaa
:mymeka:

canımcım yurtdışına gidecekler oyüzden alıyorum,türkiyede son günleri,evet yorgunum ama sağolsun eşim dün bunları yaparken bulaşığımı felan yıkadı :asigim:

kızlar herkese selam...yaralım bitanem mesajını okudum,okulla ev arası sürünüyorum birazagır geciyor o yüzden pek giremiyorum..verdigin haberede cok mutlu oldum kimler hamile...?cok merak ettim ya...

kızlar herkese selam...yaralım bitanem mesajını okudum,okulla ev arası sürünüyorum birazagır geciyor o yüzden pek giremiyorum..verdigin haberede cok mutlu oldum kimler hamile...?cok merak ettim ya...
hoşgeldin canım jnazta sen de yoksun artık ya,nasıl canım keyfin nasıl?

yaralım canım menüde bugün çok fazla birşey yok malesef :utangac:
üzümlü-portakallı kek yaptım.kıymalı-patatesli börek yaptım(herşeyini hazırladım,sadece fırına vereceğim) birde eve gidince tiramisu yapayım diyorum.3 çeşit:utangac:,belki dondurucuda yaprak sarması vardı onuda yaparım

Ohh ohhhh aciktim yaaaacokacimcoook
Iyi hadi bu seferlik boyle olsun bi daha da pespese kabul etme :ecrin_bebek:
Yaprak dokumunu senin yerinede izlerim bebem kaydirigubbakcemile3

Hosgeldin gulumm
uzun zamandir goremeyince merak ettim dogrusu
Infanta da yok zati artik
Neyse iyi olunda gerisi onemli degil
Hamis olan dostlarimiz Pamugumuz ve Aybikemiz
hihoyyyt

dirimcim sagol bitanem...keyfim yerinde sayılır canım ya sadece biraz fazla yoruluyorum,onun dışında bi sorun yok sende ne var ne yok...?

Ohh ohhhh aciktim yaaaacokacimcoook
Iyi hadi bu seferlik boyle olsun bi daha da pespese kabul etme :ecrin_bebek:
Yaprak dokumunu senin yerinede izlerim bebem kaydirigubbakcemile3

hiç sorma yaralım bende çok acıktım,söylemim söylemim diyorum yine dayanamadım cokacimcoook,canım ilk defa kekim parçalanmadı,maşallah taş gibi:dance:
merak etme şekerciğim.en azından sonlarını izlerim çok durmazlar heralde:delphin:

yaralım böyle dostlar tarafından merak edilmek güzel bi duygu...teşekkür ederim canım ya....valla ben önceligi jnazdan bekliyordum ne bileyim ona cok yakıştırıyorum...ama pamugum ve aybikede eminim cok güzel anneler olurlar,valla bende biraz zaman gecsin falan diyordum ama bazen aklımdanda gecmiyor degil hani...okulda hocalarlada konuşuyoruz bazen bu mevzuyu onlarda bebek sahibi olmak için ideal bi yaş diyolar bilmiyorum valla bak şimdi yine kafam karıştı....

ozicelcius canım çok şükür bende iyiyim.kul,iş,evlilik yorucu da olsa yürüyor işte
kızlar ben çıkıyorum eşim gelmiş,öptüm hepinizi :teytey:

ben geldim kızlar yaklaşık bir saat önce
misafirlerim gitti
sabah 8 de uyandım
hazırlıklar yaptım 11.30 gibi geldiler
güzel bir gün geçirdim
değişik oldu
şimdide ortalığı toparlayıp
geçtim bilğisayarın başına.
geçmişi okuyamadım
şimdi okuyavcam
pekde sohbeti koyulaştırmışınız yahuu
maşallah maşallah

hiç sorma yaralım bende çok acıktım,söylemim söylemim diyorum yine dayanamadım cokacimcoook,canım ilk defa kekim parçalanmadı,maşallah taş gibi:dance:
merak etme şekerciğim.en azından sonlarını izlerim çok durmazlar heralde:delphin:

Ne guzel hamaratlisin dostum
Ben tekrardan baslicam pasta yapmaya yaa sanki unuttum bazi seyleri
ya uyku ve açlik arasinda kaldim kaydirigubbakcemile3

yaralım böyle dostlar tarafından merak edilmek güzel bi duygu...teşekkür ederim canım ya....valla ben önceligi jnazdan bekliyordum ne bileyim ona cok yakıştırıyorum...ama pamugum ve aybikede eminim cok güzel anneler olurlar,valla bende biraz zaman gecsin falan diyordum ama bazen aklımdanda gecmiyor degil hani...okulda hocalarlada konuşuyoruz bazen bu mevzuyu onlarda bebek sahibi olmak için ideal bi yaş diyolar bilmiyorum valla bak şimdi yine kafam karıştı....

Allah hepimize zamanini yazmistir guzelim
Hiç beklemedigin bir anda gelecek minicik yavrun merak etme
Tabiki anneligi herkes tatmak ister
Sanirim bu dunyada en guzel sey Anne olmaktir
Ben kizlar için çok sevindim
Benim aklimdan da hep Dirim ve Infanta geçerdim
ama haklisin Jnaz'cimin haberini de alicaz yakinda gor bak
Kendine çok dikkat et arasira da olsa, gel birseyler yaz
Iyi oldugunu bilelim yerimseniben

Back