yok be yaralım bence evlenmesin sositososito
yazık :teselli: evlilik güzelde kızlar ben hala ailemden ayrıldığıma inanamıyorum.hep geçen sene bu zamanların mukayesesini yapıyorum.sürekli aklıma geliyor.deliriyorum heralde.kafamçokkarıştı,ben evlilikten şunu anladım ki,asla eşinin ailesine karşı birşey deme eşine.senin annen bana bunu dedi,yada bana bunu yaptı,şöyle söyledi.direk savunmaya geçiyorlar,evlendikten sonra özellikle.şimdiye kadar pek münakaşa yapmadım hatta hiç.ona rağmen bazen lafımı ters anlayıp,bişey mi dedin aileme diyor
delimidir nedir,böyle zamanlarda delinin zoruna bak derler değil mi?
pişt kimse bugün yemekten bahsetmiyor,pamukla çakır ortadan kayboldu.mısrada yok zaten.cokacimcoook:sm_cool:
yaff korkutmayın bizim gibi nişanlı kısçeleri
sensizcim saol bitanem . altın konusunda bende kararsız kaldım ama şimdi sanki en iyi yatırım altınmış gibi geliyor yükseliyo gün güne düşse düşse azcık düşer gibi geliyor bana. baksana euro dolarda yükselişte dimi. njeyse iyice araştır sende bende yaspıyım bişeyler yeni gelin gibi arada takıyom şakır şukur kociş kızıyo sırnaşık şey hele geceleri bi sağ bi sol dönüyom adamı dellendiriyom sırnaşık şey
Pamugum, ne zaman gideceksin doktora kiz sen ????
Bundan daha fazla yukselir mi ki acaba, secimlerden sonra dusmeye baslar mi diye dusunuyorum bende. CADIARZU
yok korkma şekeriim evlilik lokum gibi bişii arada dişine yapışıyo ağrıtıyop ama su içersen üstüne geçiyo naniknanik
bu arada lokum dedimya canım cevizli lokum çekti üüüüüüü senağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?