Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

3 hamişmi :))))
1-Pamuk 2-Aybike 3-?????????
Çatladım meraktan şimdi bakın çatttttttttttt:))))))))

selam kısslarr
ben bu foruma ilk defa girdim ve çok beğendim
eh bi evli olarak benide aranıza alırsanız sevinirim
yeni evli değilim ama 1,5 yıllık:utangac:

selam kısslarr
ben bu foruma ilk defa girdim ve çok beğendim
eh bi evli olarak benide aranıza alırsanız sevinirim
yeni evli değilim ama 1,5 yıllık:utangac:

Canım hoşgeldin aramıza.1,5 yılda eski değil :))))))

Nerden geldin?
Yaşın kaç?
Çalışıyor musun?
Bebiş var mı?
Mutlu musun?
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşgeldin angel ben bile kendimi yeni evli saymıyorum merak etme 8 aylık evliyiz hatta 8.5 :)

hoşbulduk
dimi ama insan 1,5 yıla öyle çok şey sığdırıyo ki yeni evliyim demek mümkün değil oysa başkalarına söyleyince 1,5 yıl oo yeniymiş evliliğin daha yolun başındasın diyolarkaydirigubbakcemile3

Canım hoşgeldin aramıza.1,5 yılda eski değil :))))))

Nerden geldin?
Yaşın kaç?
Çalışıyor musun?
Bebiş var mı?
Mutlu musun?
delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

hoşbulduk canım sağol
ankaralıyım ben ankarada oturuyorum
çalışıyorum evet hyundai satış bayiinde sigortacı olarak.
bebiş yok henüz ama artık düşünüyoruz yavaş yavaş bakalım hayırlısı:emir_bebek:
mutluyum galiba kaydirigubbakcemile3

Teşekkür ederim cnm cevapların için.Bebiş içinde hazırsan neden olmasın.Hadi bakalım 4.sırayada seni yazalım:))))))

Teşekkür ederim cnm cevapların için.Bebiş içinde hazırsan neden olmasın.Hadi bakalım 4.sırayada seni yazalım:))))))

yani aslında hazır değildim pek te düşünmüyodum ama geçen ay kontrole gittim bi bakıyım dedim neyim var neyim yok diye bir baktı doktor hem yumurtalıkta hemde rahimde kist var acil ameliyat dedi şok oldum tabi hiç beklemiyodum 1 ay önce ameliyat oldum kistler çıkartıldı ve sonuçlar çok şükür temiz çıktı şimdi 2 ay sonra bi film var onun sonucuna göre bakıcaz bakalım.

neyse benim mesai bitti çıkıyorum ama 2 saat sonra falan evden girerim nete eğer orda olursanız sizinle tanışmak ve konuşmak benim için büyük keyif
şimdilik iyi akşamlara.s.

mısra alemsin kızz 2 dk da tanıdık arkadaşı sayend..
bu hazır olma işin gelince bana sorarsanız ben hala hazır değilim ama ertelemeyde cesaret edemedim burda okuduklarımdan sonra..herşyin hayırlısı..

MRB ARKADASLAR BEN 5 GUN SONRA EVLILIGIMIN 7.AYINA GIRMIŞ BULUNACAM,7 SENE GIBI GECEN BU EVLILIGIMDE EŞİMİ ÇOK SEVIYORUM,KAYINVALIDEMLE AYNI EVDEYIZ,KAYIN PEDERIMI SEVIYORUM AMA TEK SORUNUM KAYNANAM:jeyyar:YA GICIK EDIYO BENI,ÇOK KOTU BIRISIDE DEIL AMA SINIR OLUYORUM,BIKERE GICIK KAPTIM BI DAHA GECMEZ BENDE.AMA EVLENECEK ARKADASLARA TAVSIYE ESINIZ ZORLASA BILE ASLA AYNI EVDE OTURMAYIN BEN COK PİŞMAN OLDUM SIRF ESIM ICIN KABUL ETMISTIM AMA DAYANAMIYACAK DURUMA GELIYORUM BAZENkaydirigubbakcemile

mısra alemsin kızz 2 dk da tanıdık arkadaşı sayend..
bu hazır olma işin gelince bana sorarsanız ben hala hazır değilim ama ertelemeyde cesaret edemedim burda okuduklarımdan sonra..herşyin hayırlısı..

selam aybike sanıyorum sen hamilesin:CüvCüv:
ne güssell evet en iyisi ertelememek ve Allah tan hayırlısı:Saruboceq:

hazır olma işin gelince bana sorarsanız ben hala hazır değilim ama ertelemeyde cesaret edemedim burda okuduklarımdan sonra..herşyin hayırlısı..

al bendende okadar canım a.s kader kısmet meselesi :)

birde senin eşin yine kapıda beklemiş test yaparken benimkisi banyoda kendi yaptı gözleriyle görecekya :) ben bakamadım çıktım dışarı . senin dediğin ayvayı yedikmi yemedikmi henüz bilemiyorum ben ama ayva yesek fena olmaz bebeğimiz gamzeli güzel olurmuş sırnaşık şey

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.haziran 27 de düğünüm var.hem korkularım hem heyecanlarım var.garip bir duygu bana yardımcı olursanız cok sevınırım.inşallah bende bu sayfaya evlendim cok mutluyum korkulacak bişi yokmuş diye yazarım umarım.

kızlarrr ben geldimmm
ve iyikide uğramışım gece gece
pamuğumun hamiş olduğunuda öğrenmiş oldum nasıl sevindim anlatamam hadi hayırlısıyla darısı başımıza inşallahhh
geçmişi okuyamadım kociş beni çağırıyo hepinizi öpüyorum kocamann
en iyisi yarın kursa gitmeyeyimde sohbet edelim bol bol hatasonu kimse olmuyor maleseff
hadi ben kaçtım şimdii
özleyin benii:jeyyar:

Günaydın millet ben çıktıkan sonra da kaynatmışsınız bakıyorum da kaydirigubbakcemile2
Canım biraz sıkkın çok sevdiğimiz bi abi trafik kazası geçirmişti 2 gün önce hala kendine gelemedi durumu ciddi ailesi perişan geçen yıl diğer çocuklarını kaybettiler daha 28 yaşında vurdular adamı, şimdide tek kalan kardeşin durumu ciddi 3 yetim var zaten geride .Allahım inşallah güzel haberler verdirir bize... :1no2:

Günaydın günaydın kızlar,yarın haftasonu hihoyyythihoyyyt
mısracım bugün izinlimiydin canım:1rolleyes:
mavrulam çok geçmiş olsun canım,inşallah biran önce ayağı kalkar
oo kimler gelmiş kalabalıklaşmış burası ya hihoyyyt
4 hamiş mi var şimdi,aybüke sana da hayırlı oldun canım.anlamadım 3.angel mı?4.kim peki?oda mısra olsun :jeyyar:hihoyyyt hıhıhı :delphin:
hamiş olmak nasıl bir duygu ya,çok merak ediyo:bbo:fisfisfisrum.mide bulantısı felan zor da oluyordur

Back