Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

yok be yaralım bence evlenmesin sositososito
yazık :teselli: evlilik güzelde kızlar ben hala ailemden ayrıldığıma inanamıyorum.hep geçen sene bu zamanların mukayesesini yapıyorum.sürekli aklıma geliyor.deliriyorum heralde.kafamçokkarıştı,ben evlilikten şunu anladım ki,asla eşinin ailesine karşı birşey deme eşine.senin annen bana bunu dedi,yada bana bunu yaptı,şöyle söyledi.direk savunmaya geçiyorlar,evlendikten sonra özellikle.şimdiye kadar pek münakaşa yapmadım hatta hiç.ona rağmen bazen lafımı ters anlayıp,bişey mi dedin aileme diyor:kızgın:
delimidir nedir,böyle zamanlarda delinin zoruna bak derler değil mi?
pişt kimse bugün yemekten bahsetmiyor,pamukla çakır ortadan kayboldu.mısrada yok zaten.cokacimcoook:sm_cool:

Sorma, evlenince çok bi kiymetleniyor aileleri nedense
Ben hiç degismedim, benim ailem benim için her zaman degerlidir, ona soz soyletmem :kızgın:
Evlilik çok farkli be gulum...
5 ay olacak haftaya...ne zaman geçti bunca zaman ? :1shok:
Dun ki gibi yasiyorum herseyi
Aileme olan ozlemim hiç bir zaman bitmedi
bitmeyecek de sanirim :1no2:
Evlilik herkes için degilmis Dirim'cim anlarsin ya :çok üzgünüm:

nasıda kaynatmışsınız kızlara maşşallaaahh

yaaa akşam olmuş acıkmışsınız ama bende bi tuhaflık oldu hiç bişi istemiyo canım :) canım eçekcek bu topiğe girersem sanmıştım ama çekmedi makarnayı filaan :)

mavrulam evlilik güzel bişey ama ilk aylarda zorlanıyo insan ilk aylar atlatılınca alışıyo insan hiç ayrılası gelmiyor kocişindende evindende :) o yüzden ilk aylarda göz yumucan bazı şeylere sonra düzeliyor :) korkma emii

sensizcim saol bitanem . altın konusunda bende kararsız kaldım ama şimdi sanki en iyi yatırım altınmış gibi geliyor yükseliyo gün güne düşse düşse azcık düşer gibi geliyor bana. baksana euro dolarda yükselişte dimi. njeyse iyice araştır sende bende yaspıyım bişeyler yeni gelin gibi arada takıyom şakır şukur kociş kızıyo sırnaşık şey hele geceleri bi sağ bi sol dönüyom adamı dellendiriyom sırnaşık şey

sensizcim saol bitanem . altın konusunda bende kararsız kaldım ama şimdi sanki en iyi yatırım altınmış gibi geliyor yükseliyo gün güne düşse düşse azcık düşer gibi geliyor bana. baksana euro dolarda yükselişte dimi. njeyse iyice araştır sende bende yaspıyım bişeyler yeni gelin gibi arada takıyom şakır şukur kociş kızıyo sırnaşık şey hele geceleri bi sağ bi sol dönüyom adamı dellendiriyom sırnaşık şey

Bundan daha fazla yukselir mi ki acaba, secimlerden sonra dusmeye baslar mi diye dusunuyorum bende. CADIARZU

Pamugum, ne zaman gideceksin doktora kiz sen ????

canım benim ayrın tekrar test yaparız kociş inanamıyo şoka girdi benden daha çok sırnaşık şey sonra haftaya gideriz inşallahhh.. ays hala ruya gibi geliyo .

bu arada ablamlar aradı reglimi onlarda takip ediyolarmış hey alalm nası şaşırmamışlar hepsi bir araya gelmişler az önce beni telde sıkıştırdılar oldunmu olmadınmı diye önce kem küm ettim sonra kıyamadım söyeldim üff büyü bozuldu.. neyse hayırlısı deli ettiler en takipe ediyolarki benim şeyimi :lepi: neymiş tek başımaymışım buralarda canım sıkılıyomuş ondan düşünüyolarmış şakkıdı

Bundan daha fazla yukselir mi ki acaba, secimlerden sonra dusmeye baslar mi diye dusunuyorum bende. CADIARZU

o sanırım seçimlerin sonucuna bağlı canım. ama sanki ben geçen sene seçimlerdne sonra dahada fırladı diye haytırlıyorum yanlışmı hatırlıyorumki. anneme sormak lazım ekonomi politika yı yakından takip eder CADIARZU

pamuğum düşünürler tabi,onların burnunda tütüyosundur şimdi,kız yemene dikkat et.sabahları kahvaltını da yapmayı unutma,düzenli beslen,yok efendim canım istemiyo ayaklarına gitmek yok cokacimcoooksositososito
sensicim bu borsa gibi sanki,ne zaman yükselip düşeceğini bilemiyosun.ben hep böyle şeylerden korkarım.zarar ederiz diye satıp kurutldum.ama şimdi daha çok zarar ettim o ayrı :delphin:
yaralım bize göre değilmiş ara ara gözlerim doluyor bakma sen :çok üzgünüm:senağlama

yok korkma şekeriim evlilik lokum gibi bişii arada dişine yapışıyo ağrıtıyop ama su içersen üstüne geçiyo naniknanik

bu arada lokum dedimya canım cevizli lokum çekti üüüüüüü senağlama

:roflol: :roflol: :roflol:
aşermeye başladı bu
heyy allahım

pamuk bende inanamamıştım hatta wc den çıkınca kapıda merakla bkleyen eşime ayvayı yedik galiba dedim..bi galiba vardı hep dilimde kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı ondan sonra bile emin olamadım
şimdi göğüslerim şişti karnım ağrıyo midem bulanıyo ama bende hala bi "acaba" var:)

pamuk bende inanamamıştım hatta wc den çıkınca kapıda merakla bkleyen eşime ayvayı yedik galiba dedim..bi galiba vardı hep dilimde kan testi yaptırdım o da pozitif çıktı ondan sonra bile emin olamadım
şimdi göğüslerim şişti karnım ağrıyo midem bulanıyo ama bende hala bi "acaba" var:)

Piştttttttttt noluyor burda bakiyim?Yokluğumda epeycene kaynatmışsınız bakıyorumda.

Küçük pamuğumuzda epeyce konuşulmuş :))))

Sensicim ben hiç anlamam yatırım işlerinden çünkü hiçbir zaman altınım yada fazla param olmadı :(

Mavrulam evlilik konusunda yeterince açıklama yapmış dostlar.Kısaca;EVLENDE GÜNÜNÜ GÖR :))))))

Aybike zehrahoşgeldin cnm,hiç uğramıyordun buralara acaba neden?Sanırsam sende hamişsin,sağlıcakla bebişini kucağına alman dileğimle.

Yaralım çıktın sanırım yetişemedim :(((((Öğleden sonra tamamiyle dışardaydım,çokkk yoruldum

anaaaaaaa kiz aybike'cim sende mi hamilesin ???????

bu 3 oldu bugun hadi yaa anam çok sevindim ben beee

Heeee asermeye basladi bizim pamuk :-DD çok komik ama yaa

Dirim'cim baslama haaa zor tutuyorum kendimi zaten
:-(

Bu arada, herkese iyi aksamlar
guzel sohbet oldu bugun
3 tane hamis haberi aldik sevindik
teyze oluyoruz hepimiz hadi gozumuz aydin :-)
kendinize çok iyi bakin dostlarim
hepinizi teker teker operim

Aybikemmmm çok sevindim bebem çokk
Hadi gozunuz aydin Allah saglikli bir sekilde kucagina almayi nasip etsin insallah
çok çok optum

Misraa'cim burdayim benim yazdim gonderiyorum simdi
çok optum senide

Back