Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

kızlar ya bugün canım çok sıkkın,hastaneye gitmiştim,eşim izin alıp beni almaya geldi.eşim aceleyle çıkmış iş yerinden.ruhsatta iş yerinde tabi.al sana ceza,canım çok sıkıldı.bide benim yüzümden oldu.kendimi suçlu hissediyorum :1no2:

Ahhhhhhhhh çok uzuldum yaaa
Aksilik iste bitanem, oluyor bazen, aman kaza falan olmasin da napalim...
Kendi suçlama canim, tamam acele olmus ama yinede aksilik bu, herkesin basina gelebilir
Uzme tatli canini
Olmus bir kere
:1hug:

haklısın canım,ama çok sinir oldum ya,ne zaman acele etsek başımıza böyle ters bir durum geliyor.kendime kızıyorum ne diye çocuğu iş yerinden çıkartıp çağırdın diye

Dedim ya aksilik bitanem
Olabilir, caniniza sagliginiza gelmesinde varsin bir ceza olsun
Napalim...
Daha kotu seyler olabilirdi
Tamammi ? zaten hastasin, morelini bozma bitanem
Oglen yemegini de ye lutfen

dirimcim öncelikle saol bitanem.

sonrada üzme kendini bak ebnde üzüldüm şimdi ama inanki vardır bi hayır cana bişey gelmemiş ya . ben hep düşünürüm böyle olumsuz bişey başımıza geldiğinde belkide başka bi yerde bişey olacak onu engellemiştir diye. niye öyle yaptım böyle yaptım diye suçlama kendini belkide Allah korusun işyerindne çıkartmasaydın bişey gelecekti başına Allah korusun. mala gelen ödenip gidiyo Allahın izniyle Rabbim sağlık versinde ikinizede tatlım.

o yüzden hiç üzme kendini hadi gülümse..

yaralım bitanem çok saol tekrar canım ya bende 4 gözle bekliycem sizlerin bu mutlu günlerini paylaşabilmek için :)

pamukcum inanki ben sana etli pide yaptırıp gönderirim ama gelene kadar tadı tuzu kalmaz
ankarada yokmu şöyle güzel etliekmek yapan biryer
hemen git ye

pamukcum inanki ben sana etli pide yaptırıp gönderirim ama gelene kadar tadı tuzu kalmaz
ankarada yokmu şöyle güzel etliekmek yapan biryer
hemen git ye

canım benim ya çok saol bitanem söylemen yeterliydi yemiş gibi oldum :)

burdaki etli pideler bi tuhafki anlatamam canım kap kalın hamuru var soğanda içinde kocaman kokuyo yeme daha iyi :) nerde bizim etli pidemiz hele bide havzan etlekmekteki bıçak aramız :) incecik upuzun miss gibi :) yok istemiyo canım hiç bişey artık tıkandım sanki ..

Dedim ya aksilik bitanem
Olabilir, caniniza sagliginiza gelmesinde varsin bir ceza olsun
Napalim...
Daha kotu seyler olabilirdi
Tamammi ? zaten hastasin, morelini bozma bitanem
Oglen yemegini de ye lutfen
yemekten geldim şimdi canım,neyse atlattım o sıkıntıyı,aksilik ki sigorta şirketi eşimi aramış.ocakla şubat sigorta ücretini kredi kartınızdan kesemedik diye:kızgın:,aksilikler üst üste geliyor.aklıma getirmemeye çalışıyorum.:çok üzgünüm:aman yeterki sağlığım düzelsin.adağım var zaten :1rolleyes:,öbür ayda eşimin adağını kesicez.

dirimcim öncelikle saol bitanem.

sonrada üzme kendini bak ebnde üzüldüm şimdi ama inanki vardır bi hayır cana bişey gelmemiş ya . ben hep düşünürüm böyle olumsuz bişey başımıza geldiğinde belkide başka bi yerde bişey olacak onu engellemiştir diye. niye öyle yaptım böyle yaptım diye suçlama kendini belkide Allah korusun işyerindne çıkartmasaydın bişey gelecekti başına Allah korusun. mala gelen ödenip gidiyo Allahın izniyle Rabbim sağlık versinde ikinizede tatlım.

o yüzden hiç üzme kendini hadi gülümse..

yaralım bitanem çok saol tekrar canım ya bende 4 gözle bekliycem sizlerin bu mutlu günlerini paylaşabilmek için :)

teşekkürler canım ya:çok üzgünüm:düşünmemeye çalışıyorum.akşama güzel bir üzümlü kek yapayım.keyfimiz yerine gelsin yanınada güzel bir salep,eşime karşı vicdan azabı çekiyorum okadar.
neyse boşver bunları pamuğum hele söyle neler hissediyorsun,ay ay,pamuğumun bir bebişi olacak adı da küçük pamuk :dance::emir_bebek::CüvCüv:

Son düzenleme:
Dirimim hadiiiii guçlusun sen
yelkenleri birakma hemen
geçecek bu dertli gunler
guzel gunlere gelecek insallah esinle birlikte guzel gunler yasayacaksiniz
olur boyle aksilikler ustelik bi geldi mi pesinden ardi ardina gelir hepsi
uzulme bebem

Pamuksekeri gozun aydin canim Allahim saglikli sihatli bebek nasip etsin insallah cok sevindim canim benim. :emir_bebek::1hug:
Darisi cssa'nin ve sonra da baska butun isteyenlerin basina insallah.
Zamani gelince de digerlerimizin basina insallah. kaydirigubbakcemile3

Dirim boyle bi zamanda sinir olur insan gercekten cezaya ama neyse olmus artik sen canini fazla sikma hayirlisi diyelim.

Son düzenleme:
Bak görüyon mu bizi çağırıyo kendisi yok :dilcikar:

Oyyyyyyy kiyamam sana ben beee
e napiyimmmm kimse olmayinca bende gittim sigara içtim bol bol birde kahve içtim ohhhhhhhh beeeeee geldim iste kaydirigubbakcemile2

Nasilmis bizim yeni nisanli gelin adayimiz bakalim himm ??? sırnaşık şey
Nasil gidiyor nisanlilik devri ?
Evliligin yaklasiyor kizzzz
Cabuk hatun bu canim gozunu bi açti nisan yapti digerini açmadan da dugun olacak :lepi:

Sensi'cim, hiç bir fikrim yok ki...Ne desem...simdi belki akillica bir davranis gibi gorunebilir ama ya zarar edersen ?
Birde elindeki altinlarindan olursun Allah korusun...
Ben bu konuda yardimci olamicam affet bebem

Kizlar sizlere birsey sormak istiyorum, biliyorsunuz altinin fiyati epey bir cikti ben 10 tane bilezik bozdurup bankaya yatirsam mi acaba diye dusunuyorum vadeli hesabim var 6 ay sonra cekip o paraya 15 tane alabilirim altin fiyati dusunce diye dusunuyorum sizce mantikli mi yoksa hic girismeyim mi bu ise?

Bence yepsini yapma paranın bir bölümü ile yap...
Benim annem bütün parasını altın yapıyor...
Bilezik değilde normal altın bide külçeler var onlar yıl geçse de değer kaybetmiyor bence öyle birşey yap eğer yapacaksan...

Oyyyyyyy kiyamam sana ben beee
e napiyimmmm kimse olmayinca bende gittim sigara içtim bol bol birde kahve içtim ohhhhhhhh beeeeee geldim iste kaydirigubbakcemile2

Nasilmis bizim yeni nisanli gelin adayimiz bakalim himm ??? sırnaşık şey
Nasil gidiyor nisanlilik devri ?
Evliligin yaklasiyor kizzzz
Cabuk hatun bu canim gozunu bi açti nisan yapti digerini açmadan da dugun olacak :lepi:

Aferin hem sigara hem kahve zararlı ne varya ye iç :mymeka:
Ay iyidir nasıl olsun bu hafta sonu bohçayı vermeye erkek evine gidicez annem rahatsızdı ancak gidebiliyoruz...

Evlilik tarihi bi belli olsa birşeyler yacağım da salonu kuaförü falan önceden ayaralamak lazımmış dimi ?
Gıı ben ne kadar zamandır evlenmeyi bekliyom bakma benimki gaza geldi hızlandırdı işi kaydirigubbakcemile3

Aferin hem sigara hem kahve zararlı ne varya ye iç :mymeka:
Ay iyidir nasıl olsun bu hafta sonu bohçayı vermeye erkek evine gidicez annem rahatsızdı ancak gidebiliyoruz...

Evlilik tarihi bi belli olsa birşeyler yacağım da salonu kuaförü falan önceden ayaralamak lazımmış dimi ?
Gıı ben ne kadar zamandır evlenmeyi bekliyom bakma benimki gaza geldi hızlandırdı işi kaydirigubbakcemile3

Temmuz demedin mi nan ???? :mymeka:
Ben oyle saniyordum ama Allah Allah
Iyi neysem yinede sen bu yaz evlencen gibime geldi
Evlenden gör :roflol::roflol:
Hadi goturun bakalim soyle sen sakrak
ne guzel, bizde oyle yapmak istedik de kaynanam bizde adet degeeeellll yapanlar gorgusuz gibi geliyor demisti agzini yayarak
agzini buktugumun karisi Çok üzgünüm çoook

Nasil paranin hepsi ile yapmayim canim anlamadim.
Yani demek istedigim simdi 10 tane adana burma bilezik bozdursam ilerde fiyati dusunce o paranin yerine 15 tane yaptirabilirim aynisindan olmaz mi oyle?

OLur tabi benim de demek istediğim paran var ya hesapta paranın bir bölümü ile altın yaptır istersen demek istedim...Hani çok zarar etmemek için...
Ama senin dediğin burmalardan annemde var şu anda çok daha fazla odu fiyatları karlı iş yani...Altın ne kadar düşse de çok zarar edilmez altında ...a.s

Back