Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Temmuz demedin mi nan ???? :mymeka:
Ben oyle saniyordum ama Allah Allah
Iyi neysem yinede sen bu yaz evlencen gibime geldi
Evlenden gör :roflol::roflol:
Hadi goturun bakalim soyle sen sakrak
ne guzel, bizde oyle yapmak istedik de kaynanam bizde adet degeeeellll yapanlar gorgusuz gibi geliyor demisti agzini yayarak
agzini buktugumun karisi Çok üzgünüm çoook

He hee Benimki Temmuz istiyo ama ben Ramazan sonrası diyom bakalım...

Evlenip ne görcem la -tatlicadiarzu-

Benimki karışmıyo valla nasıl isterseniz zati karışmak istedimi de sağolsun benimki karıştırmaz ... sositososito
Benim eşim olcan onun değil der her durumda şakkıdı

mavrulamla senci de gelmiş yahu kaydirigubbakcemile3,sensicim biz geçen sen altınları bozdurduk aylık yatırdık.altın fiyatları şimdi uçtu,keşke geçen sene bozdurmayım şimdi paraya çevirseydik,çok kaybımız var,sensicim şahsen ben bilezik felan takmıyorum.direk paraya çevirdik bu yüzden.altın fiyatları yüksek şimdi bozdurursan iyi para eder.6 ay sonrada tekrar altına çevirebilirsin kanımca,
mavrulam tarih belli değil mi?bu sene içinde olacak değil mi ama?
düğün salonunu önceden ayarlasanız iyi olur çok bi şeçenek kalmıyor sonra,birde düğün tarihine yakın tarihte fiyatı indirmiyorlar,bize öyle oldu en azından.ben kuaförü yaklaşık 1.5 ay önceden ayarladım,ara arada hatırlattım unutma beni diyesositosositoyerimseniben

mavrulum tamam simdi anladim dedigini canim. Bende hesaptaki olani karistirmadan simdi mesela 10 tane bilezik bozdurdugumda nekadar ediyorsa ona ilerde tekrar daha fazlasini alirim diyorum hesaptaki hesapta kalir diye dusunuyordum canim.

Ayrica cok cliche olacak ama evlen de gore bakalim diyecegim senin nisanlinin soyledigi laflari hepimiz cok duyduk nisanli iken. kaydirigubbakcemile3

Evet diricim bende boyle dusundum, akil akildan ustundur birde sizlerin fikrini alayim dedim, sence de mantikli oyle degil mi. Aksam esimle konusayim bakalim o ne diyecek.

mavrulamla senci de gelmiş yahu kaydirigubbakcemile3,sensicim biz geçen sen altınları bozdurduk aylık yatırdık.altın fiyatları şimdi uçtu,keşke geçen sene bozdurmayım şimdi paraya çevirseydik,çok kaybımız var,sensicim şahsen ben bilezik felan takmıyorum.direk paraya çevirdik bu yüzden.altın fiyatları yüksek şimdi bozdurursan iyi para eder.6 ay sonrada tekrar altına çevirebilirsin kanımca,
mavrulam tarih belli değil mi?bu sene içinde olacak değil mi ama?
düğün salonunu önceden ayarlasanız iyi olur çok bi şeçenek kalmıyor sonra,birde düğün tarihine yakın tarihte fiyatı indirmiyorlar,bize öyle oldu en azından.ben kuaförü yaklaşık 1.5 ay önceden ayarladım,ara arada hatırlattım unutma beni diyesositosositoyerimseniben

Bu yaz kesin ya ama benim ailem çok uzun tutmaz arayı korkarımki Temmuzda evliler kervanına katılcam -tatlicadiarzu-
Düğün salonu falan belirli kafamızda ama işte tarih belli olsa yapıcız birşeyler...
Seni unutmak mı o niye be Şeniz

mavrulum tamam simdi anladim dedigini canim. Bende hesaptaki olani karistirmadan simdi mesela 10 tane bilezik bozdurdugumda nekadar ediyorsa ona ilerde tekrar daha fazlasini alirim diyorum hesaptaki hesapta kalir diye dusunuyordum canim.

Ayrica cok cliche olacak ama evlen de gore bakalim diyecegim senin nisanlinin soyledigi laflari hepimiz cok duyduk nisanli iken. kaydirigubbakcemile3

Ay bunu deme işte bana :1no2:
Tek güvendiğim lafları yandım desene o zaman ben :roflol::roflol:
Artık hergün bir derdim vara konu açarım -tatlicadiarzu-

mavrulam canım şimdiden başla konu açmaya :sm_cool:
evlende gör bakalım lülülülülülü

Yok canim ben biraz sakaya vurdum ama nisanlilikla evlilik arasinda fark var,
erkekler her nekadar soyle olurum boyle olurum dese de gercekten kopruden gecene kadar dayi.
Haa evlilik cok mu kotu yok elbette degil cok guzel birsey ama evlilik oncesi sozlerinin 100% guvenilir olmadigini dusunuyorum.
Tamam seni korur sana sahip cikar ama yeri gelir ki annesini de korur sana hak vermez yani herzaman da tek tarafi tutamaz elbette.

Allahim agiz tadiyla gecim nasip etsin canim bosver butun soylenenleri yasayarak ogrenerek alisiyorsun evlilige.

Evlenmiyorum :çok üzgünüm:

Ule bu kadar kötü ise evlilik niye evlendiniz bee -tatlicadiarzu-

Bizim herifler de evlenene kadar dayi oldugu icin evlendik simdi goruyoruz ki ayiymis meger haha. kaydirigubbakcemile3
Saka yapiyorum kiz bukadar korkma, guzeldir evlilik canim.
:asigim:

Evet diricim bende boyle dusundum, akil akildan ustundur birde sizlerin fikrini alayim dedim, sence de mantikli oyle degil mi. Aksam esimle konusayim bakalim o ne diyecek.
[/FONT][/B]
canım karıştırıyorum vadeli hesapta zararın olmuyor değil mi?kaybın yoksa mantıklı bence,ayrıca kızlar ben altından felanda korkuyorum.benim hiç altınım kalmadı gıcık kocam hepsini bozdurdu,doğru bankaya,kısacası yeni evli bayan gibi durmuyorum,kolumda bir tane bilezik bırakmadı alçak köfte:dilcikar:

canım karıştırıyorum vadeli hesapta zararın olmuyor değil mi?kaybın yoksa mantıklı bence,ayrıca kızlar ben altından felanda korkuyorum.benim hiç altınım kalmadı gıcık kocam hepsini bozdurdu,doğru bankaya,kısacası yeni evli bayan gibi durmuyorum,kolumda bir tane bilezik bırakmadı alçak köfte:dilcikar:

Yok canim vadeli hesapta zararim olmuyor.

Son düzenleme:
Yok canim ben biraz sakaya vurdum ama nisanlilikla evlilik arasinda fark var,
erkekler her nekadar soyle olurum boyle olurum dese de gercekten kopruden gecene kadar dayi.
Haa evlilik cok mu kotu yok elbette degil cok guzel birsey ama evlilik oncesi sozlerinin 100% guvenilir olmadigini dusunuyorum.
Tamam seni korur sana sahip cikar ama yeri gelir ki annesini de korur sana hak vermez yani herzaman da tek tarafi tutamaz elbette.

Allahim agiz tadiyla gecim nasip etsin canim bosver butun soylenenleri yasayarak ogrenerek alisiyorsun evlilige.

Tabi ki herşey nışalılıktaki gibi olmayacak , herşey toz pembe olmayacak...
Benim bakmayın böyle konuştuğuma ama bazen öyle durumlar oluyor ki hemen ailesinin tarafına geçiyo ama bu tür konularda beni hiç üzmedi sağolsun böyle devam edecek mi de onu ileride göreceğim derim size de -tatlicadiarzu-
Herşeyi bende sizler gibi zamanla yaşayarak öğreneceğim... yerimseniben

Magrul kafa, bana bak, evlenmeye o kadar heves etme dediysem etme iste
Haaaaaaa evlilik guzel degilmi ? cucell ama nisanliliktan sozlulukten hel hele flortten çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk farkli
ama evlenemeye deger
hadi hadi kizdiriyoruz seni merak etme dugununude yapicaz burdaaa
hamis oldugunu ogrenip kutlama yapicazzz
Allahim herkeslere geçimler ver guzel Allahim...

Magrul kafa, bana bak, evlenmeye o kadar heves etme dediysem etme iste
Haaaaaaa evlilik guzel degilmi ? cucell ama nisanliliktan sozlulukten hel hele flortten çooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkk farkli
ama evlenemeye deger
hadi hadi kizdiriyoruz seni merak etme dugununude yapicaz burdaaa
hamis oldugunu ogrenip kutlama yapicazzz
Allahim herkeslere geçimler ver guzel Allahim...

Tamam be ne bağırıyon bacak kadar çocuğa :a015:
Flort felan bitti ooo çok oldu onları geçeli :roflol:
Ule o kadar da değil hamiş olduğum günleri de görecek miyim acaba be :CüvCüv:
Amin aminnn inşallah hepimiz güzel güzel evlilikler yaşarız herşey dilediğimiz gibi olur inşallah :Saruboceq:

yok be yaralım bence evlenmesin sositososito
yazık :teselli: evlilik güzelde kızlar ben hala ailemden ayrıldığıma inanamıyorum.hep geçen sene bu zamanların mukayesesini yapıyorum.sürekli aklıma geliyor.deliriyorum heralde.kafamçokkarıştı,ben evlilikten şunu anladım ki,asla eşinin ailesine karşı birşey deme eşine.senin annen bana bunu dedi,yada bana bunu yaptı,şöyle söyledi.direk savunmaya geçiyorlar,evlendikten sonra özellikle.şimdiye kadar pek münakaşa yapmadım hatta hiç.ona rağmen bazen lafımı ters anlayıp,bişey mi dedin aileme diyor:kızgın:
delimidir nedir,böyle zamanlarda delinin zoruna bak derler değil mi?
pişt kimse bugün yemekten bahsetmiyor,pamukla çakır ortadan kayboldu.mısrada yok zaten.cokacimcoook:sm_cool:

mavrulam canım bize ne pişiricen,çok acıktım,elin alışsın şekerim cokacimcoook:jeyyar:

şekerim ben daha basite kaçıp makarna yapıcam :sm_cool: erişteden,peynirli kocişte isterse tabi,aklıma başka birşey gelmiyor fisfisfis
dün annemlerdeydik söylemesi ayıptır yerimseniben

Aksama patates ezmesi var bende de
napiyim canim baska hiç birsey istemiyor
istahim tamamen kaçti
haa bu arada diyete devam...of anam offff
ne guzelde yemekler yapardi bize ah ahhhhhhhh

Tamam be ne bağırıyon bacak kadar çocuğa :a015:
Flort felan bitti ooo çok oldu onları geçeli :roflol:
Ule o kadar da değil hamiş olduğum günleri de görecek miyim acaba be :CüvCüv:
Amin aminnn inşallah hepimiz güzel güzel evlilikler yaşarız herşey dilediğimiz gibi olur inşallah :Saruboceq:

Bagirmadim be bebemmm :1hug:
Yesinler senin çocugunu :roflol:
Tabiki hamisligini de yasayacagiz burda ne yani evlenince bizi terkedecekmisin nan :mymeka:
Yooooooo bu bize yapman deeeemiiiii -tatlicadiarzu-
Guzel olacak insallah bitanem hersey guzel olacak a.s.

Back