- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
ayy canım benimyaa kolay gelsin sana bende ev değiştirmeyi düşünüyorum ama eşim istemiyo haklıda bekarken birkaç ev değiştirmişler ne zor olduğunu bilmiyorsun diyo ...bende çok ii sayılmam canım taşınıyoruz evi topluyoruz ilk defa taşınıyorum çok zor bişeymiş ya zaten bu eve geleli 8 ay olmuştu şimdi gidiyoruz..kolay gelsin canım sanada bilirim o durumu işin zor
canımm sanada çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bol bol dinlengünaydın herkese,
yaralım geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin umarım
bende hastayım çok kötü, iki gündür kalkamıyorum yerimden dün acile götürdü eşim bayıldım falan, faranjit olmuşum, işede gidemedim bugün :1no2:
valla tatlım öyle bir uyumuşumki şimdide uykudan dolayı sersemlik var üzerimdegünaydın kızlar
yaralım geçmiş olsun yanar yanmaz yumurta akı sürsen pek kabarmazdı içindeki protein yanığa çok iyi geliyor. geçen elime kızgın yağ dökülmüştü anında yumurta akı sürdüm hiç bişey olamdı çok şükür. aklında olsun canım. inşallah hemencecik iyileşir.
daha uyanamayanlar var jnazcım uğramaz oldu artık geziyo maşallah :)
çakırgözlüm temizlik yapıyo gibi geliyoo
benim işlerim var ama yapasımda yok açıkçası hava kapalı dışarı çıkarız belki öğleden sonra eşimle :dance:
dört gözle bekliyorum şekercimmmm...Günaydın canlarım.İyi bir haftanın başlangıcı olması dileğimle.
Dirimcim,kocişin pizzayı beğenmesine sevindim cnm.
Yeni tariflerimiz prk yakında :)))))))))Bekleyin geliyoruzzzzzzz
kızlar ben çıkıyorum,yarın görüşürüz :dance:,dışardada kar varhihoyyyt
hoşçakal canım kolay gelsinkızlar bn şimdi çıkıyorum
şu yapacagım işleri halledeyimde geleyim
1-2 saat sonra burdayım
öptümmm sizleri.
aa ne tesadüf bende evlenince ev hanımı oldum iş bulamadığım için:)şikayetçimisin bu durumdan canım
burdada çok kasvetli bir hava var tatlımyaabuğün hava burda çok güzel
ayy üşenmesen bir kalksam
bütün işleri bitirecemde üşeniyorum ya
aman ikbaharmı çarptı ne
:):)):
caannıımm mecbur kalmadıkça bence hiiçç kalkışma taşınma işine eşini dinle:)
hoşbuldum tatlımmm çok çok çok güzeldi hemde keşke hep böyle geçsede yorulsam bende:) değiyor ciddenJnaz'cim hosgeldin bitanecim
ne guzel br haftasonu olmus boyle yaa)
ama yorulmussun ama olsun deger
sonra bebisler olunca farkli olacak biliyorsun gençken yapilir boyle deli dolu haftasonlari
hayat'cim ben fotolarini gormustum çok guzel bir çiftsiniz masallah
dugun yaklasmis çok sevindim
hadi biraz daha sabir)
kızlar bn şimdi çıkıyorum
şu yapacagım işleri halledeyimde geleyim
1-2 saat sonra burdayım
öptümmm sizleri.
sen söylemesen kardan haberim bile olmayacaktı dirimcim ya yenia tıştırmaya başladı dışarı çıkcaktık
jnazcım o zaman tam istediğin gibi bi daha taşınmak istemeyeceğin bi ev olsun canım acele etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?