Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gunaydin arkadaslar
haftasonunuz guzel geçmistir insallah
benimki guzeldi cumartesi yemekli misafirim vardi
pazar ise temizlik yaptik esimle guzeldi sonrada sinemaya gittik
bu arada cumartesi gunu yemek yaparken firindan tepsiyi çevirmek isterken kolumu yaktim
hemde çok kotu bir sekilde...:-((((
kunyem de vardi oda takildi oraya ve derisini soydu suan çok kotu bir durumda :-((
iste boyle....
iyi sayılırız mavrulam sen nasılsın
Ay çok geçmiş olsun ya :teselli:
Yanık çok fenadır bilirim
Tesekkur ederim mavrulusum
acidi çok senağlama
aslinda aliskinim yanmaya,
kaç kez bacagima kaynar sular çaylar dokuldu ama iste
o an panik yaptim suya koydum ama geçmedi
sisti kabardi
birde kunyem derisini soydu gitti
gece esimin kolu dokandi da aklim çikti vallahi
insallah geçer ama sanirim iz kalacak :çok üzgünüm:
yaralım geçmiş olsun,kötü yakmışsın,bende ütü yaparken yakmıştım elimi,dudak renginde kızarmıştı,izi öyle kaldı :1no2:,fırındada ufak tefek kazlarla atlatıyorum.
hülyacım sanada geçmiş olsun,haftasonun hastalıklarla geçmiş.acilde hemen serum takmışlardır sana,serum iyi birşey ya hemen ayağı kaldırıyor a.s
günaydın herkese,
yaralım geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin umarım
bende hastayım çok kötü, iki gündür kalkamıyorum yerimden dün acile götürdü eşim bayıldım falan, faranjit olmuşum, işede gidemedim bugün :1no2:
günaydın kızlar
yaralım geçmiş olsun yanar yanmaz yumurta akı sürsen pek kabarmazdı içindeki protein yanığa çok iyi geliyor. geçen elime kızgın yağ dökülmüştü anında yumurta akı sürdüm hiç bişey olamdı çok şükür. aklında olsun canım. inşallah hemencecik iyileşir.
Tesekkur ederim mavrulusum
acidi çok senağlama
aslinda aliskinim yanmaya,
kaç kez bacagima kaynar sular çaylar dokuldu ama iste
o an panik yaptim suya koydum ama geçmedi
sisti kabardi
birde kunyem derisini soydu gitti
gece esimin kolu dokandi da aklim çikti vallahi
insallah geçer ama sanirim iz kalacak :çok üzgünüm:
Canim benim tesekkur ederim
bu arada, sanada geçmis olsun hulyacim, uzuldum yaa
bu kadar çok mu kotu yakalandin offf
kendine çok dikkat et
isi falanda dusunme yeter ki iyiles :1hug:
yaralım geçmiş olsun,kötü yakmışsın,bende ütü yaparken yakmıştım elimi,dudak renginde kızarmıştı,izi öyle kaldı :1no2:,fırındada ufak tefek kazlarla atlatıyorum.
hülyacım sanada geçmiş olsun,haftasonun hastalıklarla geçmiş.acilde hemen serum takmışlardır sana,serum iyi birşey ya hemen ayağı kaldırıyor a.s
Umarım kalmaz ..
İlaç felan sürüyorsun dimi ihmal etme ..
İz kalmaması için merhemlar var ama ismini bilmiyorum benneyaptımki
yaralım sanada geçmiş olsun canım şuan tokattayız(malesef) eşimin işi nedeniyle. şimdide memleketimize yani sivasa taşıncaz inş bi iki gün içinde canım