- 11 Ekim 2007
- 6.620
- 815
- 448
- 43
ayy canım benimyaa kolay gelsin sana bende ev değiştirmeyi düşünüyorum ama eşim istemiyo haklıda bekarken birkaç ev değiştirmişler ne zor olduğunu bilmiyorsun diyo ...bende çok ii sayılmam canım taşınıyoruz evi topluyoruz ilk defa taşınıyorum çok zor bişeymiş ya zaten bu eve geleli 8 ay olmuştu şimdi gidiyoruz..kolay gelsin canım sanada bilirim o durumu işin zor![]()
canımm sanada çok geçmiş olsun aman dikkat et kendine bol bol dinlengünaydın herkese,
yaralım geçmiş olsun, çabucak iyileşirsin umarım
bende hastayım çok kötü, iki gündür kalkamıyorum yerimden dün acile götürdü eşim bayıldım falan, faranjit olmuşum, işede gidemedim bugün :1no2:
valla tatlım öyle bir uyumuşumki şimdide uykudan dolayı sersemlik var üzerimdegünaydın kızlar
yaralım geçmiş olsun yanar yanmaz yumurta akı sürsen pek kabarmazdı içindeki protein yanığa çok iyi geliyor. geçen elime kızgın yağ dökülmüştü anında yumurta akı sürdüm hiç bişey olamdı çok şükür. aklında olsun canım. inşallah hemencecik iyileşir.
daha uyanamayanlar var jnazcım uğramaz oldu artık geziyo maşallah :)
çakırgözlüm temizlik yapıyo gibi geliyoo
benim işlerim var ama yapasımda yok açıkçası hava kapalı dışarı çıkarız belki öğleden sonra eşimle :dance:
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
gezme işinide sorma ben diyetteyim oturucam evimde diyorum ama olmuyor
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
dört gözle bekliyorum şekercimmmm...Günaydın canlarım.İyi bir haftanın başlangıcı olması dileğimle.
Dirimcim,kocişin pizzayı beğenmesine sevindim cnm.
Yeni tariflerimiz prk yakında :)))))))))Bekleyin geliyoruzzzzzzz