Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

Selamm kızlar Şeniz
mısraa cnm naber nasıl gidiyo evlilik benimde az kaldı :)

Merhaba cnm,evliliğimiz sıkıntılı başladı şimdi toparlamaya çalışıyoruz.İnşallah yoluna girecek.
Senin hazırlıklar ne alemde,çok az kalmış bizlere katılmana:)

Yahu nereye kayboldunuzzzzzz

bi yemege çiktik herkes gitmis ! ! !

bu arada, çamasir seli alacaklar olanlar...saglamini alin, pahali olsun ama saglam olsun
benimki kirildi, hos onu ben almadim kayinvalide aldi o yuzden adi olunca kirildi iste
yenisi almam lazim..durmuyor çamasirlar offf beeeeeeee

Yaralım bizde de tam tersi oldu ,Bekarlıktan kalma çamaşır telini beğenmiyordu eşim,gitti onun tam 4 katı fazla paraya yenisini aldı,hiç ama hiç memnun değiliz.Geçen gün fırlatıp atacaktık:(
Şimdi eskiyi çıkardım depodan onu kullanıyorum

ciddimisin ?
bilemiyorum ama belkide bekarlikte kullandigin mal kaliteliydi bitanem
ama bana en adisinden alindi ve iste 3 ay dayanamadi
degistirecegiz haftasonu gider aliriz insallah
çamasir asamiyorum resmen

Nereye gitti millet offf

neyse ben konusayim baricim..

ya dedim soyle tariflere bakarak pasta yapiyim, tatli yapiyim, hep eksikler oluyor sinir oldum
cumartesi aksami yemege misafirim vardi
menude,
mercimek çorbasi
kozlenmis patlican salatasi
salçali bulgurlu pilav
firinda soslu sebzeli tavuk gogsu
tatli olarak çikolatali puding

guzeldi yaa
bi daha hep boyle yapicam tavugumu kavurmadan çok çok guzel oldu gerçekten

AAAAA bizdede bu akşam tavuk var ne tesadüf,tabi ben diyette olduğum için lezzetli ve yağlı olanı kocişin olacak.Şinitzel yapacağım kocişe çokkk seviyor.Kendimede sote yaparım sanırım

Tatlicim,
tavuk gogusunu kuçuk kuçuk doguruyorsun, baharatliyorsun, yagli bir tepsiye dosuyorsun
uzerine, ince dogranilmis biber, sogan, patates dosuyorsun
uzerine krema yapiyorsun dokuyorsun ve firina veriyorsun
hersey pisince, firindan çikariyorsun, peynir koyuyorsun tekrar az bisi kizartiyorsun ve sicak servis yapiyorsun
afiyet olsun

Bu arada geçen gün uydurmasyon bisküvili bişey yapmıştım çokkk güzel olmuş bilgilerinize.Kafadan atıp ,bir ton malzemeyi karıştırıp yaptığım için sonucu size aktarmadan yapmayın sakın diye uyarmıştım,yapabilirsiniz :)

slm kızlar
haftasonu yoktum mesajları takıp etmek baya zor oldu
nerde kaldıgımı bulamadım
bır de sıze bır sey sorucam
ozel mesaj ayarlarında sorun var benım ozel mesaj atamıyorum
ne yapmam lazım

Ben cevap vermeye vakit bulamadan bir arkadaş cevaplamış teşekkürler. kaynatmışsıznı yine :)
ben küp doğranış patatesleri kızarttım. üzerine domates rendesi ekledim. doğranmış biber ve sosis koyup yuz ve karabiber ve sarımsak kattım. hepsi kavrulunca 3 yumurta kırdım. en son da rendelenmiş kaşarı yaydım ve kaşarın erimesini bekledim.
Ailecek çok beğendik

Acemipire, harika galiba, eb sevdigim malzemeler zaten bende yapicam esime bakalim nasil olacak not ettim bi yere

Daisy'cim, hosgeldin
belki ozel ayarlarin kapalidir o yuzden kullanici paneline gir,
Ayarlar & ozellikler bolumunde : Seçenekleri Duzenle'ye tikla, açilan sayfada da, Ozel mesaj ayarlarininda Aktif olmasi için isaretle, kaydet sonra gonderebilirsin

tsk ederım yaralım
umarım yapabılmısımdır
sıteye yenı katılıyorum da yenı kesfedıyorum bazı seylerı

Herkese günaydın hihoyyythihoyyyt
hadi toplanalım ben geldim.ooo dün fırında tavuk mu vardı.bende pazar yapmıştım.kızlar bende salça,yoğurt,kekik,yağ,karabiber,pulbiber le terbiye ediyorum.tepsiye terbiyeli tavuklarıkaydirigubbakcemile3,patates,soğan,sarımsak,yeşil biber dizip fırında pişiriyorum.çok güzel oluyor.:oklava:üzerine de salça sosu,ama sulu olsun diye salça sosunu biraz sulu yapıyorum,yine olmuyor senağlama,

Back