Yeni evliler buraya ! evlenecek olanlar merak ettikleriniz burada..

pişt kızlar,uyanın hadi nerdesinizsositososito,hadi gelinde sohbet edelim.çatlıyorum şuracıkta

canım benim eşim tam tersini seviyo sulu sevmio tam kızarmış seviyo ama tepside genelde yaptıklarım hep sulu oluyo:)o yüzden ızgarada yapıyorum ben canım

Ben geldim arkadaslar,
nasilsiniz bakalim ? aksaminiz guzel geçmistir insallah :-)

Biz iyiyiz ahhh ahhhh birde kolum agirmasaaa !!!!!!

dirimmmm nereye gittin kızz hem bizi çağırıyo hemde gidio bak bak bak:oklava:

hoşgeldin yaralım iigeçti sayılır akşamımız umarım seninde akşamın ii geçmiştir.canım kolunda geçer inş iz kalmasını istemiosan elma sürebilirsin canım

ay ay ne çabuk geldiniz:utangac:,pardon ya:utangac:
canım benim eşimde sulu seviyor,ben sulu sevmiyorum ama,şansıma hep susuz oluyor çıtır çıtır:1rolleyes::delphin:
hoşgeldin pamuğum bende acıktım ya,yanımda kayısı,üzüm vs.taşıyorum artık acıktıkça atıyorum ağzıma,akşamada köfte kızartayım diyorum,yoğurtlu çorba ve mercimek köftesi de yapmıştım zaten.biraz alakasız gibi oldu ama napim,bitsin hepsi dimi ama a.s

ay dirimcim ya yapma şimdi canım çekti menüne yoğpurtlu çorba sıcak sıcak köfte uf ufff neyse avcumu yalayım :) kalkıp mutfağa gitmemem lazım en aaından böyle gözüm dönmüşken. ne güzel sen kayısıyla üzümle geçiştiriyon bende yemek sitelerinde geziyorum ondan sonrada böyle gözüm dönüyor :)

köften içinde bi alternatif söyleyim canım bizim gelin söylemişti geçen bayat ekmeği küp küp doğrayıp tavada biraz kızartıcakmışsın sonra yaptığın yağlı salçalı sosu tabağa aldığın ekmewğin üzerine ilave edecekmişsin. üstünede sarımsaklı yoğurt. en üstede yaptığın köfteleri çizicekmişsin güzel oluyomuş iskender beyti karışımı bişeyler. denemedim ama sen köfte diyince aklıma geldi canım çektii :)

evet pamukşeker bazen bende öle yapıyorum güzel oluyor denemeye değer yani

:icecream:yaramaz burda gitmek yokhihoyyyt
pamuğum canım çekti şimdi.bende öyle yapsam çok mu olur acaba,iskender kebab gibi aynı cokacimcoook,:1rolleyes:,pmuğum evde sen iyi dayanıyorsun ben evde olsam mutfaktan hiç çıkmazdım sanırım.bişeyler hazırlayıp akşama kadar televizyonun karşısında tıkınırdım,kesin.yada koltuk ve televizyonu mutfağa taşırdım.neyse kafanı karıştırmayım şimdi.diyeti bozucaksın,ama canımda üzümlü kek çekti hani:1rolleyes:

evet pamukşeker bazen bende öle yapıyorum güzel oluyor denemeye değer yani

o zaman kesinlikle deniycem bende canım :)

bi ekre yutkunup mutfağa gidiyorum şimdi niye bu kadar yemek düşündüğümüde anlamadım birilerine desem hemen yanlış anlar ayy hamilemisin der :) oy oyyy en iyisi göbüşüme bakıyımda aklım başıma gelsin kötükedihüso

ben pcnin başında bişiler çekmio canım ama tvnin başında sürekli bişiler yiyesim gelio ve genelde tüm gün evde olduğum için tvye pek bakmıyorum:)sizler çalışıyomusunuz kızlar

:icecream:yaramaz burda gitmek yokhihoyyyt
pamuğum canım çekti şimdi.bende öyle yapsam çok mu olur acaba,iskender kebab gibi aynı cokacimcoook,:1rolleyes:,pmuğum evde sen iyi dayanıyorsun ben evde olsam mutfaktan hiç çıkmazdım sanırım.bişeyler hazırlayıp akşama kadar televizyonun karşısında tıkınırdım,kesin.yada koltuk ve televizyonu mutfağa taşırdım.neyse kafanı karıştırmayım şimdi.diyeti bozucaksın,ama canımda üzümlü kek çekti hani:1rolleyes:

ah dirim ahh sorma evde oturdukça böyle oluyor işte gerçi ben çalışırkende abur cubur kizine girerdim ne kadar yiyebilicem diye test ederdim kendimi 10 tane farklı çukulataydı azamim en son aynı anda off off :) yani yemek isteği birazcık beyindne geliyor herhalde birazda boşluktan. bide eşim göbeğime laf etitkçe yiyesim geliyor en yalan söyleyim canım ya :( ne güzel sen çalış mis gibi akşamda yaparsın yemeğini sonrada aynı anda hem çalışmanın hemde evinle ilgilenmenin keyfini çıkar :)

o köfteyide az bişey dene derim ben birer dilim ekmek kızart az yoğurt farklı bi sunumda olur üstünede maydonozla süslersin salçalı sosta kırmısı kırmısı görünür pul biber ohh miss eşin hazır söyledin filan sanır :)

neysem işte böyle şekerimciim a.s.

cssa cım ben çalışmıyorum eşim istemedi bende bıraktım işi zaten memleket değişikliğide yaptım evlenince. 3 ayımız doldu bakalım ne kadar sürede evde oturmak neler getirecek :)

neys ekızlar saolun herşey için tavuk çok güzel olmuş dirimcim eline sağlık (okurken gözümde canlandırdımda :tomato:) köftelerde eminim süper olucak :) ben mutfağa gidiyim şimdi hafifi bişeyler yemek lazım daha kahvaltıda etmedim :utangac:

kendinize cici bakın ..

bende şuan çalışmıyorum evlilik nedeniyle şehir değiştirdim işsiz kaldım ama eşim çalışmama izin verio şimdide memlekete taşınıyoruz inş orda tekrar bi iş bulup çalışıcam inşş

canım ben çalışıyorum.kızlar artık yemek sitelerine giremiyorum.yasak.inşallah burada yasaklanmaz :Saruboceq:.yemek tariflerine bakamıyormsenağlama
pamuğum eşim zaten sizden aldığım tarfilerle çok becerikli biliyor beni.yazık evlenmeden önce aç kalıcam diye çok korkuyordu.annenleyken iyi ye demiştim :1rolleyes:,bişeylerde öğren demiştim.yaptıkça gözleri parlıyor :asigim:
canımcım bende yapayım şu ekmekleri kızartıp üzerine salça sosu,ve sarımsaklı yoğurt:)))

cssa senin adına sevindim,memleketine gidiyosun,ailenin yanına ne güzel şey yahihoyyyt
canım bi sakıncası olmaması gerek aslında ama yasak getirmişler.msn'i anladık da yemek siteleri na alaka:oklava:

kilo almanızı istemiolar sanırım canım:)
evet canım bizde çok mutluyuz gitcemiz için darısı tüm isteyenlere...

Back