• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni Evli Hanimlaaaaaar

Tam benlik konu eşim 9:30 ta gıdıyo akşam bazen 11:00 de geldiği oluyo oyalancak hiçbişey yok kursa gitsem desem gidemem evim dağın başında köyde kimseyi tanımıyorum eşim haftasonları da çalışıyo hep evdeyim insan bunalıma gırıyo

Tam benlik konu eşim 9:30 ta gıdıyo akşam bazen 11:00 de geldiği oluyo oyalancak hiçbişey yok kursa gitsem desem gidemem evim dağın başında köyde kimseyi tanımıyorum eşim haftasonları da çalışıyo hep evdeyim insan bunalıma gırıyo
Senin durumun benden de kotu canim yaaa ama gercekten zor bi durum napalim benim esimde 9 de gidiyo 7 de geliyor sonra koltukta ylrgunluktan sızıyor bende tek basima tv izliyorum :)

He yenisin baya sennn ben 3yıldır böyleyim canım ya bak ben evde ip atlıyorum genelde temizlik yapıyorum sepet öruyorum geçıyo böyle zaman

He yenisin baya sennn ben 3yıldır böyleyim canım ya bak ben evde ip atlıyorum genelde temizlik yapıyorum sepet öruyorum geçıyo böyle zaman
Evde ip mi atlamak evde ip atliyim derken evden atilmiyim :) temizlik yap yapta heergun ayni is heryer tertemiz kirlensin biraz :) ben su bebek oruyolar ya onuda yapmak istiyorum ama nasil yapiliyor hic bilmiyorum ya sepette guzel fikir aslinda

Evde ip mi atlamak evde ip atliyim derken evden atilmiyim :) temizlik yap yapta heergun ayni is heryer tertemiz kirlensin biraz :) ben su bebek oruyolar ya onuda yapmak istiyorum ama nasil yapiliyor hic bilmiyorum ya sepette guzel fikir aslinda
:spor:evin kira oldugunu bilmıyodum bebek yapmayı netten ögrenebilirsinnn rahatlıkla sepetler evde o kadar işe yarıyo ki anlatamam

4aylik 22 yasindayim evliyim esim asker bu yuzden gurbetteyim. Evde bos vaktimde neler yapabilirim hobi olarak is yemek faln olmayinca canim cok sıkılıyor

Sizinde evde caniniz cok sıkılmiyor muuu benin cok sıkıliyo evde vakit gecirmek icin ne yapmali fikri olan var mi :KK12:
Çalışmayı deneseni eşiniz mi izin vermiyo ben caliaiyorum akşam 19.30daeve geliyorum yemek çay kahve derken gece yarısı oluyor. Resmen canımın sıkılmasını yapcak iş bulmamayi düşünüyorum yorgunluktan. Kendinize hobi edinin. Puzzle alın yapmaya çalışın maket alın yapin...😊

Back
X