• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evli çiflere nasıl bir hediye alınmalı?

bunique

Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
75
0
16
İzmir
Arkadaşlar yeni evlenmiş olan bir arkadaşımın düğününe katılamadım o yüzden ev ziyaretine gideceğim fakat ne alacağımı bilmiyorum.Tabak çanak değil de orjinal birşey olsun istiyorum bana yardım olur musunuz? Veya siz size ne alınsın isterdiniz?
Benim aklıma birşey gelmiyor :(

Merci ;)

Son düzenleme:
eger cok yakın arkadasınız ise ve dugunu yapalı çok olmadıysa;
-çeyrek altınınızı alın gidin.cnm kusura bakma düğüne gelemedim dersın ve hedıyesını verirsin......
- 2. seçenek ise benım arkadaşım bana taç tan çift kişilik nevresım takımı getirmişti....

Son düzenleme:
Arkadaşlar yeni evlenmiş olan bir arkadaşımın düğününe katılamadım o yüzden ev ziyaretine gideceğim fakat ne alacağımı bilmiyorum.Tabak çanak değil de orjinal birşey olsun istiyorum bana yardım olur musunuz? Veya siz size ne alınsın isterdiniz?
Benim aklıma birşey gelmiyor :(

Merci ;)

ne kadarlık birşey alacaksın bilmiyorum ama evinin tarzını eşyasını biliyorsan lambadel alabilirsin çok orjinal modeller var.
duvar saati de olabilir.

bugüne kadar tüm yeni evli arkadaşlarıma hep taşlı süslü abartılı bir resim çerçevi aldım :)yeni evli oldukları için resimlerini koymaları açıısndan:1:

Canım mutfak eşyası istemiyorsan eger 2.seçenek nevresim takımı kalıyor zevkine gidebilecek güzel bir model buldunmu memnun olur bence ben olurdum yani hatta mutfak eşyasından daha iyi herkes bardak takımı servis tabakları falan getiriyor nevresim daha kullanışlı havlu takımıda olabilir çok düz kullanılabilicek tonlarda oldumu:16:

canım yakınlığına ve bütçene göre değişse de sana bikaç önerim olacak ;

duvar saati
nevresim takımı yerine yaz mevsiminde olduğumuz için pike takımı tercih edebilirsin ki linenste english home da indirimler varr
albüm çerçeve (herkes aldığından oriinal bişeyler bulmanda fayda var)
bi de tepe home gibi yerlerde satılan çiçekli minik tablolar var o tarz bişeyde olabilir ,

borcam reçel seti bardak seti bence uzak durulması gerekenlerden =) söliim dedim :P

bana bir arkadaşım Kütahya porselenin iki kişilik fincan takımını aldı içine de çok güzel bir not yazmış çok hoşuma gitmişti.

şimdi piyasada tepsisi bardağıyla beraber satılan fincan takımı setleri var benim çok hoşuma gidiyor.Hatta bir arkadaşım yeni evlendi düğününe gidemedim evine giderken öyle bir şey almayı düşünüyorum.
tabii kendi almadıysa yada biri daha önce hediye etmediyse iyi olur.öyle bir ihtimal varsa en iyisi nevresim takımı :)

arkadaşın yakınsa sorabilirsin ne ihtiyacın var diye:44:
ama ben olsam pamuk saten nevresim takımı veya english home dan pike isterdim:1:

Yakınsa ara sor eksiğini, küçük ev aleti eksiği çok ihtiyacını giderebilir. Veya lambader, dekoratif hediyeler(mum seviyorsa kokulu mum takımları vs), duvar saati, kaya-maya serisi gibi farklı desenli tepsi, ihtiyacı olabileceği düşüncesiyle farklı kutular(ikeada satılan tipten, evi toparlamak açısından çok işe yarıyor), kadeh eksiği varsa-ve ilgileniyorsa- farklı kadeh takımları(şampanya, likör, martini bardağı gibi orjinal bardak takımları) olabilir. Ama bence en önemlisi tarzına ve zevkine uygun alman, yoksa dolap köşelerinde sürünmesin, nevresim de olsa onun seveceği renklerde ve modellerde al, ne aldığından bile önemli bu sanki:)

Back
X