He yaKadının dertleşecek derdi kalmadı sayemizde
Hadi kaynaşın siz biz gidiyoruzAaa bu benhangi şehirdesiniz?
Dertleşelim de ben uygulamayi silecem burdakiler çok kırıcıBen İstanbul yeni evli degilim,derlesemiyormuyuz
Dertleşelim de ben uygulamayi silecem burdakiler çok kırıcı
Kıskancız kız kıskanç, yeni gelin değilim diyorum kocam da yok nişanlım asker olmaktan vazgeçti napim gece gece dert oldu şimdi banaDertleşelim de ben uygulamayi silecem burdakiler çok kırıcı
"Asker eşleri buraya" diye yeni bir başlık açın ama 'hiçbir başlığa uymayan' bölümden. Kritere uygun olanlar gelir.Dertleşelim de ben uygulamayi silecem burdakiler çok kırıcı
aaa tam dediğime evrilmiş."Asker eşleri buraya" diye yeni bir başlık açın ama 'hiçbir başlığa uymayan' bölümden. Kritere uygun olanlar gelir.
nnnnnnnnnnnnnnnnnEBir konuda asker eşine demişti kocasız nasıl duruyorsunuz benim vajinam şişiyor diye
Aramıza hoşgeldiniz, bizim hatunlar bazen takılırlar bazen espri yaparlar bazen de döver gibi yazarlar ama iyi kadınlardır, hemen gitmeyin buradakileri ve siteyi biraz tanımaya çalışın, yine de hoşunuza gitmezse üyeliğinizi iptal edersiniz.Dertleşelim de ben uygulamayi silecem burdakiler çok kırıcı
Sen bu kadın düşmanı kadınlara bakma gitme bunlar hep böyleDertleşelim de ben uygulamayi silecem burdakiler çok kırıcı