- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.417
1 şehzade 1 sultan annesiYok hamilelik oyle olacak kismetsehepiniz kiskancsiniz, kadinin dusmani yine kadin.
Sadece bayanlarCecelist
NO DM
Şey şu çiçeği tıklamak çok zor oluyor da, 3 çiçek yapar mısınız başlığıMerhaba arkadaşlar aranızda yeni evlenmiş benim gibi asker eşi olan var mı biraz dertleşelim
Keske yeni evlendigimde sunumcu, yemek yapip paylaşan biri olsaydım şimdi infulencer olurdumSunumcu yeni gelin vibe’ı aldım
1 şehzade 1 sultan annesi
Bildirim çubuğum çiçek dolmuşŞey şu çiçeği tıklamak çok zor oluyor da, 3 çiçek yapar mısınız başlığı
Şöyle bir sunum isterdim, kalın barnaklarım tutturamıyor tek çiçeğiKonu başlığı da öyle
Bu daha uygun
Sen aşkı çiçek böcek, güneş bulut sanmışsınBildirim çubuğum çiçek dolmuş
Ben burnu havada insanlarla konuşmayi pek sevmem önemli olan rütbe değil karakter Asena seniKuaföre sadece açıklar mı gidiyormuşBana tatlım diyemezsin rütbeni bil
Ben burnu havada insanlarla konuşmayi pek sevmem önemli olan rütbe değil karakter Asena seni
Ben burnu havada insanlarla konuşmayi pek sevmem önemli olan rütbe değil karakter Asena seni
Uykuda mevlam beni ona göster.Sen aşkı çiçek böcek, güneş bulut sanmışsın
Aaa bu benMerhaba arkadaşlar aranızda yeni evlenmiş benim gibi asker eşi olan var mı biraz dertleşelim
MardinAaa bu benhangi şehirdesiniz?