yeni evlenicek kizlar size bi sorum var

şöyle bir durumda var kızlar, kayınvalıdemler yazın köylerınde kalıyorlar hatta 6 ay kadar kışında evlerıne dönüyorlar, Görümcemde çalışıyor ,problem olmaz heralde diye düşünüyorum

Ah bu büyükeler, bence ailen karışmakda haksız bu duruma müdahale boyutuna gelmemeli sadece fikir vermeliler. Ben olsam bn de inat yapardım ve başka yerden almazdım.

Canim ailende bence cok mudahale ediyor bence senle nisanlin arasinda cozumlenir kuzum bence

kızlar, yeni bir gelişme oldu, her ne kadar kayınvalidem biz evimizi tadilat yaptırıırz burda otururlar dese de, nişanlıma öyle demiyorlar demekki, çünkü ona da gider işe yakın yerden alırız diyorlarmış.. anlamadım ikili oynuyorlar resmen.. neyse inş uzak otururuz

Karışık durum hakında hayrlisi olsun kuzum

Canim sartlar onu gerektriosa oyle yap.tayini ciksin diye 1 yil onceden nikah kiyanlar var ☺ dugunde evet demek istiosan aile buyuklerinden birinden rica edersin guzel bi konusma yaparak sizi herkesin ortasinda ewet diyecek bi ambiyans olusturur cokda şk olur ☺

Cok guzel fikir dugundede ole bisi yapablrz biri sorar bizde evett deriz tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…