durum şu canım daha biz ne eşya ne gelınlık baktık, düğün 3 mayısta. nikahta 14 şubatta, biz geçen sene martta sözlendik , Nişanlımın ailesinin 4 katlı evleri var, birinde kendı diğerinde kızı diğerlerinde kiracı oturuyor. Babama isteme sırasında kayınpederım ne istersin diye sordu , babamda altın filan istemiyorum ben dedi evleri olsun kirada oturmasınlar yeter dedi, kayınpederımde söz verdi gerekırse kendım çıkarım yıne evsız bırakmam onları dedi. Nişanlımda işi biraz uzak evlerıne işe yakın bir yerden ev almak istediğini söyledi aylar önce, bende aileme öyle dedim. tamam dediler kira vermeyın kendı evınızı ödeyin. şimdi düğüne 3 ay var şimdiye evi almamız lazımdı , bu sefer nişanlım kendı ailesiyle konuşmuş kira da oturalım evi başka yerden alalım yatırım amaçlı sonra o aldığımız evı ileride daha pahalıya satarız yatırım yapmış oluruz dedi. bana söylediğinde saçma geldı, yatırım çünkü sonrakı iş önce insanın kendı evı olmalı dedim. sen risk almıyorsun dedi bağrıştık , kavga ettik sonra tamam senın dediğin olsun dedim . ama babam duyduğunda çok kızdı ne yapıcam bilmiyorum