How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

yeni evlenicek kizlar size bi sorum var

Ben ucuk pembe gymk istiyorum rebklide tac sence nasil.olir:KK66:

bende süper olur, eğer vücut tipiniz inceyse pudraya dönük bir pembe süper olur :KK45:[/QUOTE]

Ah keske ince olsa bende pudta pembesine baylrm rejmdeym tatlm INŞALLAH kilo verrm☺ sen zayfsan giy tadini cikar☺

haha adamına söyledin canım , bende zayıf değilim :( hatta sözdeki halımden 5 kilo fazlayım. Nişanlım bile zayıfla diyor .. ama şu sıra başka problemlerımız var .. Rejim değilde kendılığımden kilo vereceğim bu gidişle... :(

haha adamına söyledin canım , bende zayıf değilim :KK43: hatta sözdeki halımden 5 kilo fazlayım. Nişanlım bile zayıfla diyor .. ama şu sıra başka problemlerımız var .. Rejim değilde kendılığımden kilo vereceğim bu gidişle... :KK43:

Ah canim benim 20.kilo fazlam.var :(

hayrola canim ne problemi :(

durum şu canım daha biz ne eşya ne gelınlık baktık, düğün 3 mayısta. nikahta 14 şubatta, biz geçen sene martta sözlendik , Nişanlımın ailesinin 4 katlı evleri var, birinde kendı diğerinde kızı diğerlerinde kiracı oturuyor. Babama isteme sırasında kayınpederım ne istersin diye sordu , babamda altın filan istemiyorum ben dedi evleri olsun kirada oturmasınlar yeter dedi, kayınpederımde söz verdi gerekırse kendım çıkarım yıne evsız bırakmam onları dedi. Nişanlımda işi biraz uzak evlerıne işe yakın bir yerden ev almak istediğini söyledi aylar önce, bende aileme öyle dedim. tamam dediler kira vermeyın kendı evınızı ödeyin. şimdi düğüne 3 ay var şimdiye evi almamız lazımdı , bu sefer nişanlım kendı ailesiyle konuşmuş kira da oturalım evi başka yerden alalım yatırım amaçlı sonra o aldığımız evı ileride daha pahalıya satarız yatırım yapmış oluruz dedi. bana söylediğinde saçma geldı, yatırım çünkü sonrakı iş önce insanın kendı evı olmalı dedim. sen risk almıyorsun dedi bağrıştık , kavga ettik sonra tamam senın dediğin olsun dedim . ama babam duyduğunda çok kızdı ne yapıcam bilmiyorum

annem de diyorki madem ev almayacaktı niye oyaladı bizi dedi, sözünde durmadı dediler konuşucam mecbur, ama evi alırsa ileridede benim başıma kakarsan senin ve ailen yüzünden ev aldım yatırım yapmadım dersen kendine başka birini bul dicem en sonunda :( kimse benim aileme laf söyleyemez

durum şu canım daha biz ne eşya ne gelınlık baktık, düğün 3 mayısta. nikahta 14 şubatta, biz geçen sene martta sözlendik , Nişanlımın ailesinin 4 katlı evleri var, birinde kendı diğerinde kızı diğerlerinde kiracı oturuyor. Babama isteme sırasında kayınpederım ne istersin diye sordu , babamda altın filan istemiyorum ben dedi evleri olsun kirada oturmasınlar yeter dedi, kayınpederımde söz verdi gerekırse kendım çıkarım yıne evsız bırakmam onları dedi. Nişanlımda işi biraz uzak evlerıne işe yakın bir yerden ev almak istediğini söyledi aylar önce, bende aileme öyle dedim. tamam dediler kira vermeyın kendı evınızı ödeyin. şimdi düğüne 3 ay var şimdiye evi almamız lazımdı , bu sefer nişanlım kendı ailesiyle konuşmuş kira da oturalım evi başka yerden alalım yatırım amaçlı sonra o aldığımız evı ileride daha pahalıya satarız yatırım yapmış oluruz dedi. bana söylediğinde saçma geldı, yatırım çünkü sonrakı iş önce insanın kendı evı olmalı dedim. sen risk almıyorsun dedi bağrıştık , kavga ettik sonra tamam senın dediğin olsun dedim . ama babam duyduğunda çok kızdı ne yapıcam bilmiyorum

Gerçekten başka yerde ev alıp kiraya para vermek saçma değil mi, millet para havaya gitmesin , eşyalar taşınıp durmasın diye her türlü şartı zorlayıp alabilme gücü varsa kirada oturmama peşine düşüyo.. Hani hiç alamayıp kirada otursanız tamam , ilerde alırsınız . Ama yatırım amaçlı ev alıp kiraya para verme fikri cok farklıymış. Ama bu sebeple de aranız bozulmasın ya aklın yolu birdir o da farkına varır bence saçma olduğunun .

Canim kiyamam canin sklmis :( bostan yere dufun arifesinde uzmusler seni sonucta soz vermis babasi sozunde durmasi lazimdi :(
Baban hakli bence :( benim ev alma durumum var olsa hemen oturabilcegim ev alrdm kirada yasamak cok zor yatirim icine gerek yok haklsin ama kuzum bunun için arani bozmaya değmez elbet orta yol bulunur cok cok mutluluklar ;)

Canim kiyamam canin sklmis :KK43: bostan yere dufun arifesinde uzmusler seni sonucta soz vermis babasi sozunde durmasi lazimdi :KK43:
Baban hakli bence :KK43: benim ev alma durumum var olsa hemen oturabilcegim ev alrdm kirada yasamak cok zor yatirim icine gerek yok haklsin ama kuzum bunun için arani bozmaya değmez elbet orta yol bulunur cok cok mutluluklar :KK66:

sağol canım evet fazlasıyla üzüldüm, nişanlıma güzel mesajlar atıyorum iyi davranıyorum şu sıra , ama benim malda mülkte gözüm yok, oda biliyor bunu, evi de zaten yarısını kredi ile alacaktık. Nişanlım bir ara annemi aramış , hala kendi düşüncelerini söylemiş, annemde babası istemiyor demiş. Başta ne konuşulduysa onu istiyor gibi şeyler söylemiş. Şurda nikaha 29 gün kalmış neler yaşıyoruz.. Bilmiyorum sonumuzu canım ama tabii hemen kestirip atamam. Orta yolu bulanacak . Babam onun babasıyla konuşacak hafta sonu .

Gerçekten başka yerde ev alıp kiraya para vermek saçma değil mi, millet para havaya gitmesin , eşyalar taşınıp durmasın diye her türlü şartı zorlayıp alabilme gücü varsa kirada oturmama peşine düşüyo.. Hani hiç alamayıp kirada otursanız tamam , ilerde alırsınız . Ama yatırım amaçlı ev alıp kiraya para verme fikri cok farklıymış. Ama bu sebeple de aranız bozulmasın ya aklın yolu birdir o da farkına varır bence saçma olduğunun .

Bize de saçma geldı canım :( ama nişanlım biraz dediğim dedik biri kendı doğrularını savundu hep, aramı bozmak istemediğim için iyi davranmaya çalışıyorum. Zaten artık babam konuşacak ailesiyle, başta söz verdiniz tutmadınız diye, annemde nişanlımla konuştu sen çok ilerisini bilemessin bugünkü anın senın için daha önemli dedi, yatırım sonraki iş dedi ,babası istemiyor dedi,Sonuç ne olur bilemem ama inş bu çocuk ev alınca ileride sen yatırım yapmamı istemedin demez.

Bize de saçma geldı canım :KK43: ama nişanlım biraz dediğim dedik biri kendı doğrularını savundu hep, aramı bozmak istemediğim için iyi davranmaya çalışıyorum. Zaten artık babam konuşacak ailesiyle, başta söz verdiniz tutmadınız diye, annemde nişanlımla konuştu sen çok ilerisini bilemessin bugünkü anın senın için daha önemli dedi, yatırım sonraki iş dedi ,babası istemiyor dedi,Sonuç ne olur bilemem ama inş bu çocuk ev alınca ileride sen yatırım yapmamı istemedin demez.

Bu olaylara aileler girince daha içinden çıkılmıyor bence. Keşke kimseye yansıtmadan bu konuları konuşup ikiniz karar verseydiniz canım :(

Canm daha kisa surede yaptir nikahini. Dugun heyecani olmaz diye dusunu

Aslinda bende hazran istiyordum malum ramazan ezgim:( mayista kardeslarimiz unvde okuyor mayista finalleri var nisan kaldi geriye nisanda kayınpederım izin alabilrmis bide oyzuden kuzum ama bende dugunde isterdimde memlektte olsun istediler hizrde yakin die hayrlisi buymus daha gun almadik bitanem bakalim nisan die dusunuyoruz hakkmzda hayrlisi INŞALLAH ☺

sağol canım evet fazlasıyla üzüldüm, nişanlıma güzel mesajlar atıyorum iyi davranıyorum şu sıra , ama benim malda mülkte gözüm yok, oda biliyor bunu, evi de zaten yarısını kredi ile alacaktık. Nişanlım bir ara annemi aramış , hala kendi düşüncelerini söylemiş, annemde babası istemiyor demiş. Başta ne konuşulduysa onu istiyor gibi şeyler söylemiş. Şurda nikaha 29 gün kalmış neler yaşıyoruz.. Bilmiyorum sonumuzu canım ama tabii hemen kestirip atamam. Orta yolu bulanacak . Babam onun babasıyla konuşacak hafta sonu .

Hakkinzda hayrlisi kuzum hafta sonu orta yolu bulursunuz INŞALLAH bizede gelismelerden haberdar et

canım dün akşam yine konuştum nişanlımla, ben işe yakın bir yerden ev almak istemiyorum , orda kirada oturalım . annemlerin oturduğu evin kirasını alırız dedi.. yada annemlerin en alt katta kiracıyı çıkarıcaz biz oturacağız dedi. Evide yatırım için başka yerden almak istiyorum dedi. Açıkçası annelerinin alt katında oturmak işime gelmiyor .Çünkü ablasıda aynı apartmanda ilerde sorunlar olur diyorlar, (ablamızı sevemedim nedense) birde onların apartmanda oturursam nişanlım çok geç gelecek eve trafikten... çalıştığın yerden ev alalım kendı evımız olsun dedim . Nuh diyor peygamber demiyor .

canım dün akşam yine konuştum nişanlımla, ben işe yakın bir yerden ev almak istemiyorum , orda kirada oturalım . annemlerin oturduğu evin kirasını alırız dedi.. yada annemlerin en alt katta kiracıyı çıkarıcaz biz oturacağız dedi. Evide yatırım için başka yerden almak istiyorum dedi. Açıkçası annelerinin alt katında oturmak işime gelmiyor .Çünkü ablasıda aynı apartmanda ilerde sorunlar olur diyorlar, (ablamızı sevemedim nedense) birde onların apartmanda oturursam nişanlım çok geç gelecek eve trafikten... çalıştığın yerden ev alalım kendı evımız olsun dedim . Nuh diyor peygamber demiyor .

Ay ben yazacaktım sana da moral bozmıyım dedim . Bu konunun fazla üstüne düşüp deşersen sonuç ordaki kiracıyı cıkartıp aynı binada oturmaya gider diyecektim dediğim gibi de olmuş .o_O En iyisi kirada oturmak sizin için o zaman ilk aşamada . Kiradayken ilerde ev almak mutlaka gündeme gelir zaten . Geç olmaz hiç bir şey için ama eger aynı binada olursanız yeni ev alma meselesi problem olarak görülebilir, hatta bu da olmayıp her şey mükemmel olsa binadakilerle iyi anlaşsan bile ordan yeni ev alıp cıksanız ayy anlaşamadılar heralde diyen bile cok olur. Bu en iyi ihtimali .

Tatlim annesiyle ablasiyla oturma is yerine yakin bi yerden kiralik otur tatlim orda oturacagina bence onlarla ayni apartman sknti kuzum tabi siz blrsnz

aynı apartmanda oturan arkadaşlarım genelde problem yaşıyor evet, mutlaka problem çıkıyor. Ama nişanlım ev almayacağımda demıyor başka yerden alacağım diyor, yatırım amaçlı , bende diyorumki madem ev alacağız işe yakın yerden alıp içine oturalım. Ama ikna edemiyorum onu ordan alacağımız evin değeri artmaz diyor, Değeri artan bir yerden alalım daha iyi diyor, tamam diyorum ama hç içime sinmiyor. Ailemde o zaman başka yerdeki evini alsın görelim diyor , öyle kendı kafasına göre karar vermesın ailesini alsın gelsin konuşalım diyorlar, ne yapacağımı şaşırdım iki arada kaldım, nişanlımla da aramı bozmak istemiyorum ev için asla, ama ailemde haklı başta ev alacağız diye söz verdikleri için, dua edin canım çıkamıyorum işin içinden

aynı apartmanda oturan arkadaşlarım genelde problem yaşıyor evet, mutlaka problem çıkıyor. Ama nişanlım ev almayacağımda demıyor başka yerden alacağım diyor, yatırım amaçlı , bende diyorumki madem ev alacağız işe yakın yerden alıp içine oturalım. Ama ikna edemiyorum onu ordan alacağımız evin değeri artmaz diyor, Değeri artan bir yerden alalım daha iyi diyor, tamam diyorum ama hç içime sinmiyor. Ailemde o zaman başka yerdeki evini alsın görelim diyor , öyle kendı kafasına göre karar vermesın ailesini alsın gelsin konuşalım diyorlar, ne yapacağımı şaşırdım iki arada kaldım, nişanlımla da aramı bozmak istemiyorum ev için asla, ama ailemde haklı başta ev alacağız diye söz verdikleri için, dua edin canım çıkamıyorum işin içinden

Canim aslinda nisnalinda hakli bi yerde deger goren bi yerde ev iyor onun kiraya verrsnz sizde ise yakin yerde kirada oturusunuz aldgnz kirayi otrdgnz eve verrsnz ve kira derdnz kalmaz bence mantikli canim araniz bozma bi orta yol bul INŞALLAH mutlu olursun

kızlar, durumlar iyce karıştı ailem abimler herkes kiraya karşı , o zaman gidin aynı apartmanda oturun diyorlar, annem kayınvalidemi aramış, biz kira istemiyoruz demiş, o da ben o zaman evin birini boşaltırım demiş, :( nişanlım uzakta perşembe günü gelecek bende telefonda durumu anlattım bana kızma dedim durum bu bizimkilere engel olamıyorum dedim. ya evimizi alalım yada orda aynı apartmanda oturalım dedim.Nişanlımda o zaman inat yapıyorum aynı apartmanda oturalım dedi, işe yakın oturacağımız evi almamız daha mantıklı neden bu konuda inat yapıyorsun dedim.bana dediki sizinkiler illa ev diye diretiyorlar, bende almayacağım dedi. Yanı kızlar büyük ihtimal aynı binada olacağız...

Back