- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Farkeder mi ki nikah Salonuna gelen memur 200 lira falan fazla para alıyorlarmış daha fazla bile olabilir belki. Öyle salonda evet deme gibi bi hayaliniz yoksa gerek yok. Ama varsa öyle bir hayaliniz keşke dememek için olabilir :) mutluluklar ♥
Canim sartlar ne gösteriyorsa o sekilde yaparsiniz. Ben salonda isterdim hep ama nisanlim onceden olsun dedi benim de aklima yatti çünkü bizde takı baya bi sürüyor sonra oynamaya zaman kalmiyor hafta ici bi gün sahitler ve anne babalarla gider kiydirirsiniz onemli olan o imzalari atmak:) tayin atama icin bi sene önceden nikah kiyanlarda var iki ay bisey degil. Hayırlı olsun simdiden
neden 2 ay önce ??
önemli bir sebebi yoksa 2 ay önceden nikah kıydırmayın.. 1 hafta olur 10 gün olur da 2 ay çok uzun.. eşinizin ailesi her şeyi oldu bitti gibi yapar..kimsede düğün heyecanı olmaz.. kalp kırmalar, yanlış anlamalar çok olur.. ayrıca Allah ayrılık vermesin de neler oluyor hayatta.. hangimizin veya hangi ilişkinin 2 ay garantisi var ki !? bunları düşünün risk almayın derim,
şimdiden büyük mutluluklar dilerim..
Yoo canim oyle cok kalabaliga gerek yok aile arasinda olsa yeterli istersen arkadas falan da cagirabilirsin. Seni iyi anlıyorum benimde kardesim sinava giricek bu sene biz yazin degil 15 tatilde yapacaz dugunu ama işte gelen giden kalabalik etkilenir falan diye cok düşündük. Bizim dugun tarihi tamamen başkalarının istedigi bi tarih oldu tatil olsun illa dendi. Hayirlisi olsun canımHaklisiniz sizinde hayırlı ugurlu olsun canim
Ozaman bende sorun yaşamıyim ole yapyim arkdsimda demisti takidan oynamaya zaman kalmiyor die :) cok kisiye gerek yok deilmi aile arasinda olsa olur die düşünüorum hakszmym
Yoo canim oyle cok kalabaliga gerek yok aile arasinda olsa yeterli istersen arkadas falan da cagirabilirsin. Seni iyi anlıyorum benimde kardesim sinava giricek bu sene biz yazin degil 15 tatilde yapacaz dugunu ama işte gelen giden kalabalik etkilenir falan diye cok düşündük. Bizim dugun tarihi tamamen başkalarının istedigi bi tarih oldu tatil olsun illa dendi. Hayirlisi olsun canım
1 sene nisanli kalan biri olarak cok iyi anlıyorum seni simdi de bizimkiler yok esya ne zaman bakilacak yok ev ne zaman temizlenecek davetiye ne zaman basilacak surekli sorup duruyorlar bende daha zamani var diyorum insanlar 2 ay icinde nisan yapip dugun yapiyorlar bizim yaklaşık 1 ay 20 günümüz falan var o kadar daraldim ki artik hastalanmazsam iyidir düğün uzeriAynen ne yazikki hep böyle şeylere karisiliyorlar aslında düğün olmucak herkes nikah yapcak bekle bekle nereye kadar keske.dugun adeti olmasaydida sevenler beklemeseydi çünkü hayirli is uzayinca cpk yipraniyor herkese gore yasamak cok zor
1 sene nisanli kalan biri olarak cok iyi anlıyorum seni simdi de bizimkiler yok esya ne zaman bakilacak yok ev ne zaman temizlenecek davetiye ne zaman basilacak surekli sorup duruyorlar bende daha zamani var diyorum insanlar 2 ay icinde nisan yapip dugun yapiyorlar bizim yaklaşık 1 ay 20 günümüz falan var o kadar daraldim ki artik hastalanmazsam iyidir düğün uzeri
Yoo canim oyle cok kalabaliga gerek yok aile arasinda olsa yeterli istersen arkadas falan da cagirabilirsin. Seni iyi anlıyorum benimde kardesim sinava giricek bu sene biz yazin degil 15 tatilde yapacaz dugunu ama işte gelen giden kalabalik etkilenir falan diye cok düşündük. Bizim dugun tarihi tamamen başkalarının istedigi bi tarih oldu tatil olsun illa dendi. Hayirlisi olsun canım
Canim bizde nisandan 3 ay sonra olsun istedik bizimkiler tatil olsun memleketten gelenler olacak dedi 3 ayda hazirlanamayiz dediler 1 sene beklemek zorunda kaldık hayirlisi artik bizim az kaldi darisi basiniza canimBende bu subaat tatiilimde yapmak istemistim kayinpederim yaz olsun dedi sinir oluyorum hem bisi yapmıyor maddyat olrak hemde manevide kostek oluyo tmm maddi yardim etmesin ama bari köstek olmasin herseye hayir deyip kendi dedigini yaptrmasin artik kavusmak istiyorum 7 yil oldu hep hayaller kura kura biktim valla arkdslarm.bu yaz evlendi bende cok isterdim ama ne yazikki heo bu sartlar iste
Canim bizde nisandan 3 ay sonra olsun istedik bizimkiler tatil olsun memleketten gelenler olacak dedi 3 ayda hazirlanamayiz dediler 1 sene beklemek zorunda kaldık hayirlisi artik bizim az kaldi darisi basiniza canim
olur olurrr hatta bence nikah salonda olmasın ya çünkü o da ayrı bi anı oluyo insanda benmde iki ay önceden yapıldı nikah hemde aynı şehirdeyken ve nikahım çok güzeldi şakalar espiriler falan sonra kokteyl tarzı ikram verildi ayrı bi anı olarak kaldı hem düğün salonunda evet deyip bitiyo nikah salonunda daha bi farklı oluyo
teşekkür ederim umarım herşey istediğin gibi olur... sana tavsiyem herhangi sorun çıktığında sakın moralini bozma anın tadını çıkar esea kız sensin unutma mutluluklar...Benimde icime sindi aslinda aklima yatti nikah sonrasi bi eğlence düşünülüyordu nisanlimla yuz yuze gelince detaylica konuscaz
SIzede cok mutluluklar dilerim canim
teşekkür ederim herşey istediğin gibi olur... sana tavsiyem herhangi sorun çıktığında sakın moralini bozma anın tadını çıkar esea kız sensin unutma mutluluklar...
olur olurrr hatta bence nikah salonda olmasın ya çünkü o da ayrı bi anı oluyo insanda benmde iki ay önceden yapıldı nikah hemde aynı şehirdeyken ve nikahım çok güzeldi şakalar espiriler falan sonra kokteyl tarzı ikram verildi ayrı bi anı olarak kaldı hem düğün salonunda evet deyip bitiyo nikah salonunda daha bi farklı oluyo
Canim bisi sorcam :) mayis diyoduk ama 23 nisan bizim icn ozel oldugu icin ozmn istiyoruz naspse ama resmi tatil.mi die endse ettim cocuk bayramı ya kapalimi olur ki