Gebeliğe Hazırlık Yeni evlenenler ne kadar sürede hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
InwAllah canim . Ne guzel bak sorun yokmuş. Esas eşinde sorun olmazsa o daha kolay. Aşilama nedir men onu bilmirem

InwAllah canim . Ne guzel bak sorun yokmuş. Esas eşinde sorun olmazsa o daha kolay. Aşilama nedir men onu bilmirem
Spermi yıkayıp yumurtanın yanına gonderıyolarmıs.. Ben de yeni arastırıyorum hızlı ve saglam spermler sadece.. Şans normal yola gore %7 artıyorms

Ne kadar çok ister kafaya takarsan olmuyor ne zaman amaan bıraktım deyip o konuyu tamamen unutuyosun o zaman hamile kalıyosun

Merhaba ben 21 yaşındayım 1 buçuk yıldır evliyim bende deniyorum doktora göründüm polikistik over sendromu var dedi inofolic combi ve glifor verdi sadece 2 hafta kullandım çok miğdemi bulandırıyodu şimdi ise başka doktor bulmaya çalışıyorum gönlünü rahat tut ve doktora tek görünme, eş odaklı ilerleyin sanada yazık o kadar ilac tedavi vücudunu yorabilir gönlünün rahat tut

İnşallah canım zaman geçtikçe biraz daha stresimi azaltıyorum
Eşim sağolsun çok destek oluyor bana sonuç ne olursa olsun. Tahlillerini gereken herşeyi kendince yapmaya çalıştı ve yaptı Allah ondan razı olsun.. Gönlümü onun sayesinde rahat tutuyorum.. En hayırlısı en hayırlı zamanda diyoruz artık

Amin

Benım arkadaşım polikistik over fakat şuan 9 aylık bebeği var eğer kilon varsa kilo ver daha rahat hamile kalırsın ama mutlaka doktor kontrolünde ilaç kullan. Ümidini yitirme canım

Bende pcos tanısı koyulanlardanım ve şuan 4 haftalık hamişim sıkma canını nasibi ne zamansa o zaman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…