Gebeliğe Hazırlık Yeni evlenenler ne kadar sürede hamile kaldınız?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Ihlamuragaci37

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2019
158
61
98
42
Merhaba bayanlar
2 aylık evliyim eşim ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz..Ovülasyon dönemlerini kaçırmamaya çalıştık ama olmadı.. Bu çok normal olabilir ama bunun getirdiği psikoloji ve beklentiler , her durumu bir hamilelik belirtisi gibi hissetme işin yorucu kısmı .. böyle bir durumu yaşayanınız varsa nasıl üstesinden geliyorsunuz ..sevgiler herkese

Çok erken degil mi daha birbirinize alismadan.
2-3 yil sorun olmadigi halde tutturamayan var. Biraz daha deneyin

Ileri yasta ilk gebelik biraz daha zorlasiyor. Doktordan yardim alin size yumurtlama gununuzu soyler. Her ihtimale karsilik bi gozukun eşinizle

7 yıl sonra siz biizm kadar çok beklemeyin biz çok küçük evlendik büyümeyi bekledik
Ama tavsiyem en az 1-2 yıl .
Birbirinizi tanıyın .
Birbirinizr doyun .
Her anlamda ,
Ben 7 yıl sonra hamile kalmama rağmen biz bocaladık ..
Hamilelik zor ki bunu lohusalığı var ..

Bırkaın şuan bebeği falan saatlerce özgürce sevişin

He diyorsanki yaştan dolayı hemen istiyorum .
Öncelikle lütfen sakın kafana takma.
Eğer doktor kontrollerini yaptırdıysan ovulosyon testi deneyebilirsin .
Orda öenmli günleri değerlendirirsen şansın daha da artar.

Bu ay adet günüm 2 gün gecikti akşam hafif bir lekelenme oldu ama sonrasında devam etmedi .1 gün boyunca da hiç adet kanaması olmadı ..En doğrusu doktora görünmek sanırım

Konuyu açtığım süreden beri 9 ay geçti ama sonuç her ay hüsran oldu
Doktora gittim muayenede bir sorun yok görünüyordu.. Tahlil sonucunda AMH 9,078 çıktı polikistik over dedi doktor.. Şimdi Hsg filmi çektirmem gerekiyor fakat şu ortamda hiç güvenemiyorum

annem beni 17 yıllık arayıştan sonra 39 yaşında bulmuş. İleri yaşta gebe kalan çok. bir an evvel tedavi için gerekenleri yapmaklazım. Soğan suyunu denedin mi bu arada?

annem beni 17 yıllık arayıştan sonra 39 yaşında bulmuş. İleri yaşta gebe kalan çok. bir an evvel tedavi için gerekenleri yapmaklazım. Soğan suyunu denedin mi bu arada?
Soğan suyunu hiç denemedim.. şu son ay incir kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım.. Bu sürece her ay daha ciddi yaklaşmaya çalışıyorum.. Bilmediğim çok şey varmış bu kadar zor olduğunu bilmiyordum

Herkesin biyolojisi farklı kendinizi başkaları ile kıyaslayarak strese girmeyin vücut strese girince hamile kalamazsınız akışına bırakın

1 sene korunmasız ilişkiden sonra ilk aşılamamı yaptırdım.
Siz daha çok yenisiniz. Ama bu arada ilk aşama tahlilleri yaptırabilirsiniz tabi.

Vallah bende evlendiyim gunden beri istiyorum ama işte hayat 10 aydir artik olmuyo eşimde sperm azligi var

Doktor ne dedi.peki?
Sebepsiz cnm benim bi çok ay deneme yapma şansım da olmadı bu 2 yıl içinde genel olarak 2 yıldır istiyorum.. Rahim filmi cektirdim tüpler acık, hormonlar ultrason sperm hersey cok iyi, bende insülin direnci vardı onu da kırdım cok sukur.. Doktor normal yolla olacağına ınanıyor.. Ama benım sabrım kalmadı aşılamaya baslıcam şu virüs illetinden kurtulırsak

Vallah bende evlendiyim gunden beri istiyorum ama işte hayat 10 aydir artik olmuyo eşimde sperm azligi var
Konuyu açtığım günden beri
Merhaba konuyu açtığımdan beri 9 ay geçmiş 11 aylık evliyim şimdi ama güzel haberi alamadık bir türlü kısmet olmadı.. Stres yapmamaya çalışıyorum gün geçtikçe.. Ovülasyon testi yapıyorum bu ay ilk defa..
Herşey kısmete tabi şu hayatta.. Hayırlı haberler alırız inşallah hepimiz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…