- 27 Haziran 2019
- 158
- 61
- 98
- 42
- Konu Sahibi Ihlamuragaci37
-
Ileri yasta ilk gebelik biraz daha zorlasiyor. Doktordan yardim alin size yumurtlama gununuzu soyler. Her ihtimale karsilik bi gozukun eşinizle
Bu ay adet günüm 2 gün gecikti akşam hafif bir lekelenme oldu ama sonrasında devam etmedi .1 gün boyunca da hiç adet kanaması olmadı ..En doğrusu doktora görünmek sanırım
Konuyu açtığım süreden beri 9 ay geçti ama sonuç her ay hüsran oldu
Doktora gittim muayenede bir sorun yok görünüyordu.. Tahlil sonucunda AMH 9,078 çıktı polikistik over dedi doktor.. Şimdi Hsg filmi çektirmem gerekiyor fakat şu ortamda hiç güvenemiyorum
Soğan suyunu hiç denemedim.. şu son ay incir kürü ve testere dişli aslan pençesi çayı yaptım.. Bu sürece her ay daha ciddi yaklaşmaya çalışıyorum.. Bilmediğim çok şey varmış bu kadar zor olduğunu bilmiyordumannem beni 17 yıllık arayıştan sonra 39 yaşında bulmuş. İleri yaşta gebe kalan çok. bir an evvel tedavi için gerekenleri yapmaklazım. Soğan suyunu denedin mi bu arada?
Herkesin biyolojisi farklı kendinizi başkaları ile kıyaslayarak strese girmeyin vücut strese girince hamile kalamazsınız akışına bırakınMerhaba bayanlar
2 aylık evliyim eşim ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz..Ovülasyon dönemlerini kaçırmamaya çalıştık ama olmadı.. Bu çok normal olabilir ama bunun getirdiği psikoloji ve beklentiler , her durumu bir hamilelik belirtisi gibi hissetme işin yorucu kısmı .. böyle bir durumu yaşayanınız varsa nasıl üstesinden geliyorsunuz ..sevgiler herkese
1 sene korunmasız ilişkiden sonra ilk aşılamamı yaptırdım.Merhaba bayanlar
2 aylık evliyim eşim ve ben çocuk sahibi olmayı çok istiyoruz..Ovülasyon dönemlerini kaçırmamaya çalıştık ama olmadı.. Bu çok normal olabilir ama bunun getirdiği psikoloji ve beklentiler , her durumu bir hamilelik belirtisi gibi hissetme işin yorucu kısmı .. böyle bir durumu yaşayanınız varsa nasıl üstesinden geliyorsunuz ..sevgiler herkese
İnsanın yaşına gücü yetmiyor yaş tedirginliği bende de var. Kontrollorinizi yaptırmanızı öneririm. Tahliller falan.Yaşımdan dolayı biraz acele ediyorum 37 yaşındayım..Bundan dolayı oluşan stres te olumsuz etkiliyor belki
Vallah bende evlendiyim gunden beri istiyorum ama işte hayat 10 aydir artik olmuyoMerhaba bayanlar
Doktor ne dedi.peki?4.yıldayım yaklasık 2 yıldır düşünüyorum ama olmadı hebüz
Sebepsiz cnm benim bi çok ay deneme yapma şansım da olmadı bu 2 yıl içinde genel olarak 2 yıldır istiyorum.. Rahim filmi cektirdim tüpler acık, hormonlar ultrason sperm hersey cok iyi, bende insülin direnci vardı onu da kırdım cok sukur.. Doktor normal yolla olacağına ınanıyor.. Ama benım sabrım kalmadı aşılamaya baslıcam şu virüs illetinden kurtulırsakDoktor ne dedi.peki?
Konuyu açtığım günden beriVallah bende evlendiyim gunden beri istiyorum ama işte hayat 10 aydir artik olmuyoeşimde sperm azligi var
Merhaba konuyu açtığımdan beri 9 ay geçmiş 11 aylık evliyim şimdi ama güzel haberi alamadık bir türlü kısmet olmadı.. Stres yapmamaya çalışıyorum gün geçtikçe.. Ovülasyon testi yapıyorum bu ay ilk defa..Vallah bende evlendiyim gunden beri istiyorum ama işte hayat 10 aydir artik olmuyoeşimde sperm azligi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?