Yeni Evleneceklere İbret Olsun

Sıkıntılara sabır gösterebilen biriyim ben ancak ev almayı çocuğumun rahatı için, onun koşup oynayabileceği rahat rahat bisiklete binebileceği ortam sağlayabilmek için istiyorum. Kendi rahatı için çocuğun rahatını hiçe sayması son nokta oldu.

Keşke son paragrafınız billboardlara afiş olsa , anne babasının değer vermeden yetiştirdiği kız çocukları , yetiskin halleriyle ne kadar güçlü görünseler de hayatları boyunca sömürülmeye açık hedef olarak yaşıyorlar ve bunu değiştirebilmek maalesef çok zor....

Size yaşanmış bir hikaye....

meslegınin başında genç bir öğretmen, dağ başında bir okulda bir öğrencisini korumak için bazı velilerle sıkıntı yaşıyor, darp ve tehdit ediliyor , en sonunda jandarmaya haber veriliyor

Karakolda ifadeler alınıyor, sağolsun karakolda yetkili askerler gunlerce olayla ilgileniyor, kızı diğerlerinden ayrı ağırlıyorlar, hastanede refakat ediyorlar, karakolda karavanadan yemeklerini paylaşıyorlar filan...

Son gün bir ara kızı üç gündür tanıyan ve yalnız olduğu bir anda evrak için beklediği odaya çay getiren bir er şunu soruyor

Hocam senin kimin kimsen yok mu? 3 gündür burdasın , nişanlısın da galiba, ne gelen ne arayan oldu senin için?

Hocahanım o kadar alışmış ki babasının yanında olmamasına, hepsinin olan bitenden haberi olmasına ragmen nişanlısının ve babasının tavrı garip gelmiyor ona o ana kadar...

Sonrası aynı hikaye, o nişanlıyla evleniyor, ruhu aklı bedeni çökene kadar da anlamıyor ne yaşadığını, yıllar sonra erin sözlerini hatırlıyor..

Ne kadar güçlü eğitimli olursak olalım çocukluğumuzda görmediğimiz değeri hayatımız boyunca veremiyoruz kendimize, dışardan bir bakışta bizi hiç tanimayan insanların bile görebildiği bu zayıflığı sömürmek için bekleyen itlerin , kocaların, müdürlerın,arkadaşların....eline düşüp çırpınıyoruz sadece

Değer vererek büyütmeyeceğiniz, maddi manevi hiçbir şeyden mahrum etmeden sevgi ve ilgi gösterebileceğinizden emin olmadığınız çocukları doğurmayın allah aşkına

Son düzenleme:
E iyi de sevgiliykende sana ilgi gostermıyormus ki sen ilgi gorenin pesıne gitmemişsin.

Keşke buradan babalara ulaşabilsem, desem ki kız çocuklarınızı çok sevin. Sevin ki kendilerine ilk ilgi gösteren hödüklerin peşinden koşup gitmesinler.

Bu yazdığın o kadar doğru ki bende hiç ilgi görmedim baba nedir bilmem. Şuan hiçbir erkeğe güvenemiyorum bu durum erkeklere karşı güven sorun yaptı bende ama dediğin gibi bir ilgi görsem belki bende peşinden giderim bir şey diyemiyorum.

Bundan sonra kendi yoluna bakmalısın. Maddi olarak ayakta durabilirsin manevi olarak biraz zamana ihtiyacın var umarım her şey bundan sonra gönlünce olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…