• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlenecekler için örnek olması ümidiyle..

canım o kadar güzel ve sürükleyici yazmışsınki hiçbitmesin diye çok istedim evinin huzurunu çok açık ve net yansıtmışsın inş rabbim bu mutlugunu hiçbir zaman bozmaz mutluluklar dilerim.

Kızlar bir süre buraya bakmayı unutmuşum, hepinize çok ama çokkkk teşekkür ederim. Bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim, şimdi onun tatlı telaşı var evimizde. Dualarınızı eksik etmeyin, ben hepiniz için duacıyım..:Saruboceq::nazar::CüvCüv::Saruboceq:

Kızlar bir süre buraya bakmayı unutmuşum, hepinize çok ama çokkkk teşekkür ederim. Bir hafta önce hamile olduğumu öğrendim, şimdi onun tatlı telaşı var evimizde. Dualarınızı eksik etmeyin, ben hepiniz için duacıyım..:Saruboceq::nazar::CüvCüv::Saruboceq:

ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harikaaa bir haber..alkisalkisalkis
tebrik ederim.... a.s.
Allah sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşaalah :Saruboceq:

işte tam bnm düşüncelerim ve yaşamak istediğim aşk...
geç olsun güzel olsun ve hayırlı olsun..artık laylay lom aşklara kapattm kapılarımı..
bnde onu bekliyorum ve biliyorum zamanı gelince o beni bulacak..
allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallahkaydirigubbakcemile5

hikayenden çok etkilendim ben ya
umarım bana da benzer şeyler olur
bu arada sağlıkla kucağına alman dileğiyle canım..

tatlım sanki kendi hikayemi okur gibi hissettim.. aynı şeyleri bende yaşadım. eşimde...
şu an 8 aylık bir bebeğimiz var ve ben ona bakıp bakıp hala inanamıyorum yaşadılarıma allah bozmasın...
sende hamilesin sanırım...allah tamamına erdirsin inşallah... tadını çıkar....
bulantsız bir hamilelik dileğiyle:)

canım allah mutlulugunuz hiç ama hiç bozmasın

kısmen benziyor yaşadıklarımız bu arada :kedi:
benımkısı bukadar kısa olmadı sadece

Ne güzel yaa, kendim yaşamışçasına heyecanlandım, mutlu oldum, gözlerim yaşardı okurken...

Darısı ben ve tüm bekarların başına...

Çocukluğumuzdan beri öğretilen, beklediğimiz o kötü günler hiçbirimizin başına gelmez inşallah...

Bir ömür boyu böyle mutlu kalın inşallah...

sana imalar yaptığı senin deyiminle "o harika süreç"ten bahsetsen diyorum biraz. merak ettim işteee... a.s.

rabbim bir ömür boyu mesut etsin nazarlardan korusun

yazınıza bayıldım...
Rabbim çok büyük....
mutluluklar:nazar::1hug:

Ya inanmıyorum tamda bu konu üzerinde yoğunlaşmış ve isyan gibi olmasın ama acaba dualarım kabul olmuyormuki diye düşünürken bu hikayeyle (hikaye diyorum çünkü hikaye gibi anlatmışsın) karşılaştım...
İnan şuan senin bekarlık durumundayım her geçen gün dua ediyorum, çünkü çok sıkıldım artık...
Kahretsinki işte bu!! diyebileceğim bir erkek arkadaşımda yok malesef :((

aynen yaa,seni çok iyi anlıyorum,

birisini yakıştırdıkları zaman onun gerçekten eşim olabilecek birisi olup olmadığına karar veremiyorum,daha doğrusu o an evliliği biraz daha ertelemek geliyor içimden.ailesi,inancı,huyu suyu,güzel kalpli oluşu,işi şuydusu buydusu derken zaman geçmiş olduğunu farkediyorum.hani beklediğim bir erkek arkadaşım da yok malesef:(

Back
X