- 23 Ekim 2019
- 93
- 31
- 38
- Konu Sahibi Siyahmezarinsahibi
-
Aa kucuksun canim sendee uzulme hemen stresde yapma olur zamani gelince25 canım ☺☺
hahahaha gerçekten yaaabenibekleyin kos kos kulak cinlatmisiz burda 5 dakka önce:)
Ayy canimm valla bende anlamadim bide flo die bi uygulama vardi dogurganlk dusuk diyodu ona ragmen oldu ama yanlismis takvim. Yoksa 1 sene falan dusunmuyoduk ama sonucta onlem almaliydik diyorum yinede allahin isi iste nasibi varmishahahaha gerçekten yaaa
nasıl yapabiliyorsunuz ben bir seneyi geçti denemeye başlayalı
yok ovüler, aşılamalar, testler, hesaplamalar derken sıyırdım
hayırlı olsun bu arada S Siyahmezarinsahibi
insanlara şimdi söyleme bir ay sonra üç haftalık hamileyim falan dersin.
evlenmeden önce yapmışlar diye kıs kıs gülmesinler arkandan.
Vallahi 1 sene dusunmuyoduk nasi oldu anlamadim ama bi yandan ii oldu diorm cunku bizim uzun bi iliskimiz vardiEvlenir evlenmez maşallahh bu ne cesaret kız
bu soruyu atlayalim plisAyy canimm valla bende anlamadim bide flo die bi uygulama vardi dogurganlk dusuk diyodu ona ragmen oldu ama yanlismis takvim. Yoksa 1 sene falan dusunmuyoduk ama sonucta onlem almaliydik diyorum yinede allahin isi iste nasibi varmissizin neden olmuyor sorun mu var
Hayırlısı olsun..Vallahi 1 sene dusunmuyoduk nasi oldu anlamadim ama bi yandan ii oldu diorm cunku bizim uzun bi iliskimiz vardiallahim bizi benek sahibi yapmak istiyorms demekki
Ahahahahaha yok galiba ben karamsarim cok hazir degildik bebegeAllah hayırlı etsin arkadaşım ama kullanıcı adın beni korkuttu. Bebeği istemiyor mu diye düşündüm
Peki canim ama uzulme her naaip vaktine esir demisler. Demekki daha zamani varbu soruyu atlayalim plis
Daha evliliğe alisamadan hamile kalınca böyle hissetmen normal..Ahahahahaha yok galiba ben karamsarim cok hazir degildik bebege
o ben degilim :)Peki canim ama uzulme her naaip vaktine esir demisler. Demekki daha zamani var
ne alismasi kiz:)Daha evliliğe alisamadan hamile kalınca böyle hissetmen normal..
Cnm ilişki günü değil adet gününün ilk günü baz alınıyor yani 7 eylülden beri hamilesin :) ilk 2 haftası adet ve yumurtlama işlemiyle geçiyorCanim cevabin icin tsk ederim. Ama matematik cik yanlis oluyor. 4 haftalik evliyim ve 6 haftalik gebeyim. Hayirlisi yani cok ilginc bisey bu
Canim cevabin icin tsk ederim. Ama matematik cik yanlis oluyor. 4 haftalik evliyim ve 6 haftalik gebeyim. Hayirlisi yani cok ilginc bisey bu
Dr a gittin mi peki canim bununla ilgili belki yunurtaliginda kist falan vardir rahimde miyom falan vardiro ben degilim :)
Arkadasim o:)
benim bitane cepte var, ikinci bitürlü düsemedi rahme
Hahahaah vallahi oyle ya daha ayimi doldurmadan gebelik sonucumu aldim yanine alismasi kiz:)
imzayi atmis gebe kalmis:)
:))
daha hala kizlik soyadini yaziyordur heryere:)
Ayy cok ilginc evlenemden ahmile lomak hahahahahCnm ilişki günü değil adet gününün ilk günü baz alınıyor yani 7 eylülden beri hamilesin :) ilk 2 haftası adet ve yumurtlama işlemiyle geçiyor
O zaman hayirlisi diywlim allahtan. Dr dedi ztn bakalim kese olusmusmu vs diye 2 hafta sbra komtrol varGebeligin ilk gunu son adet tarihiniz gibi kabul edilir o yuzden matematik tutmuyor. Ama bi yanlislik yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?