• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evlendim hemen hamile kaldim

Canım sana en açık şöyle anlatıyım son adeti 7 eylülde olduğunda vücut bir önceki ay ürettiği yumurtayı adetle atarken önümüzdeki ay adetle atacağı yumurtayıda üretmiş oluyor, gebelikte de o üretmiş olduğu yumurtanın oluşumu göz önüne alınıyor, yumurtan 7 eylülde oluştuğu için doktorlar 6 haftalık gebesin diyorlar diye aslında döllenme 28 eylülde olmuştur.
Öte yandan hcg değerin gerçekten yüksek belki ikiz gebelik olabilir, ailenizde yada eşinin ailesinde ikiz durumu var mı?

Sende haklısın kuzm ❤ bende üzülüyordum o zamanlar banada hep diyolardı üzülme vaktini bekliyor diye
Bak zaman geçti kızım şimdi 2 yaşında ve ben yine hamileyim üstelik süpriz oldu
Nasip olunca istesende istemesende geliyor yavrun sana ❤

Çok düşünmemeye çalış hayırlı olan vaktini bekliyor bebeğim de ❤
Aynen oyle canim cok dogru diyosun. Sende saglicakla al kucagina 🙈

Canım sana en açık şöyle anlatıyım son adeti 7 eylülde olduğunda vücut bir önceki ay ürettiği yumurtayı adetle atarken önümüzdeki ay adetle atacağı yumurtayıda üretmiş oluyor, gebelikte de o üretmiş olduğuyumurtanın oluşumu göz önüne alınıyor, yumurtan 7 eylülde oluştuğu için doktorlar 6 haftalık diye düşünür aslında döllenme 28 eylülde olmuştur.
Öte yandan hcg değerin gerçekten yüksek belki ikiz gebelik olabilir, ailenizde yada eşinin ailesinde ikiz durumu var mı?
Bilgiler icin tesk ederim canim. Benim halalarim ikiz 🙈

Cok tesekkur ederm ama insan uzuluyor iste.
Uzulme canim benim her cocugun nasibi farklidir. Allah demekki suab icin uygun gormuyor. Hic uzulup stres yapma. Belki o bike etkiliyordyr. Her zaman hayirlisi buymus diye dusun. Ve bende birde yumurtalik kisti var dusun. Her dr a gitmemde buyume yapiyordu en son 5.5 cmdi. Bende hamile kalmam diye dusunuyordum. Cagillik mi dersin ne dersen o kafadaydim

Gebelik son adet tarihine göre hesaplanır ve buna göre nerdeyse 7 haftalık hamilesin doktora gitsen bebeğin kalp atışlarını duyabilirsin. Tebrikler sağlıkla gelsin.

evet evliyim canım bizde 14 aylık evliyiz 2 aydır düşünüyoruz ama olmadı henüz, çok şanslın lütfen kendine dikkat et ve çook dua et şükret, bizlere de duanda yer ver canım 😍😍
Yaa canimmm benim 😍😍 insallah allah anne baba olmak isteyen herkese bu duygu tattirsin. Beb suan duygu olarak anlamiyorum tabiki ama gorecegiz. Yasin kac caninmm

Merhaba arkadaslar. Sormak istedigim soru su ki. Ben daha yeni evlendim. Simdi sizd tarih vererek anlaticam. Ben 28 eylul 2019 da evlendim. Ve suan hamile oldugumu ogrendim. Kan testi yaptirdim veBHCG sonucum 2300 cikti. Ama bu deger nerdeyse 5 6 haftalik bu gebeligin degeri . Ama ben daha evleneli bu hafta 4. Haftam olacak. Kafam karisti. Evlilik oncesi herhangi bsy olmadi. Korunmasiz liiskim evlendikten sonra oldu bi onlem almadik. Evlenmeden oncede 7 eylulde adet gormustum. Bilen biri beni aydinlatabikir mi? Bu sonuc cok fazla degil mi nornal deger 400 500 arasi oldugunu soyluyorlar. Bilmiyorum hic bisey bilen varsa aydinlatsin. Cevaplarinizi bekliyorum hanimlar
benibekleyin benibekleyin kos kos kulak cinlatmisiz burda 5 dakka önce:)

Gebelik son adet tarihine göre hesaplanır ve buna göre nerdeyse 7 haftalık hamilesin doktora gitsen bebeğin kalp atışlarını duyabilirsin. Tebrikler sağlıkla gelsin.
Canim aldim rabdevunu 2 hafta sonra gidiyoeum. Dr desi kese olusmusmu kbaalim dedi. Gebeliktede bir suru seyler var

Merhaba arkadaslar. Sormak istedigim soru su ki. Ben daha yeni evlendim. Simdi sizd tarih vererek anlaticam. Ben 28 eylul 2019 da evlendim. Ve suan hamile oldugumu ogrendim. Kan testi yaptirdim veBHCG sonucum 2300 cikti. Ama bu deger nerdeyse 5 6 haftalik bu gebeligin degeri . Ama ben daha evleneli bu hafta 4. Haftam olacak. Kafam karisti. Evlilik oncesi herhangi bsy olmadi. Korunmasiz liiskim evlendikten sonra oldu bi onlem almadik. Evlenmeden oncede 7 eylulde adet gormustum. Bilen biri beni aydinlatabikir mi? Bu sonuc cok fazla degil mi nornal deger 400 500 arasi oldugunu soyluyorlar. Bilmiyorum hic bisey bilen varsa aydinlatsin. Cevaplarinizi bekliyorum hanimlar
canim söyle o..
ovu dönemin evliliginin 2. haftasina denk gelmis,
suanda 5 haftalik oluyo bebis.
aslen cok basit.
gebe kaldigin gece hamileliginin ilk haftasi sayilmiyo cunku, önceki 2 hafta da icine dahil ediliyo. Sistem bu

Yabi bu deger normal o zaman sanirim 🤔
tabi tabi normal.
Arkadasim evlendi, gerdek gecesinden gebe kaldi,
yani senin yine iyi.
kiz 2 haftalik evliyken gebe oldugunu ögrendi o derece:)
hemde diyor ki dügünde adettim, öyle diyim. Kiz da sok olmustu. Erken yumurtlamis.

Back