Yeni evlendim hemen hamile kaldim

Oda dogru yaaaa. Nerden baksan 6 haftalik gebe olmus oluyorum ama suan icin hic bir gebelik belirtilerm yok nigde bulantisi kusma vs

Oda dogru yaaaa. Nerden baksan 6 haftalik gebe olmus oluyorum ama suan icin hic bir gebelik belirtilerm yok nigde bulantisi kusma vs
Herkeste aynı dönem başlamıyor ki.. zaten ilişki tarihinden önceki haftalar boş aslında daha çok erken yani.. inşallah kolay geçer o dönemler .. bebeğinizde sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah

Ayy bunu aileme anlatsan inanmazlarda o kadar degisikki
Aileniz beta değerlerine göre kaç haftalık hamile olduğunuzu araştırıp sizi evlenmeden önce ilişkiyle itham etmez bence korkmayın. Ne kadar da hayret etmişsiniz. Bu sayılara çok takılmayın. Çoğu kadının ilişki tarihiyle gebelik uymuyor. Siz bebişe odaklanın. Şimdiden hayırlı olsun.

Bende 4.5 aylik evliyim korunmadigimiz halde gebe kalamadim cok sanslisiniz bence

28 eylül evlendiğin günler senin eylül ayı ovualsyon dönemlerine denk gelmiş ve tutmuş. Mesela hamile kaldığın ay 1 ine adet oldun . 14 u ovu günü diyelim sen hamile olduğunu ay sonu öğrendiğinde aslında bebek 2 haftalık ama hesap öyle olmuyor . 2 haftada ovulasyon öncesi ekleniyor yani 4 haftalık oluyor .
Seninkisi de 4 hafta evlilikten bu yana gebelik süren. 2 de ovu öncesini ekleyince 6 , 7 haftalığına denk geliyor . Uzun anlattım ama mantık bu bence hayırlı olsun .

Esimde bende deliler gibi istiyoruz ama maalesef.
Kız daha bismillah olunca da azcık daha bekleseymişz dersin
Bizde çok istiyorduk hiç korunmadk 7 ay olmadı
Olunca dedim ki kendimi okadar boş yere üzmüşüm strese sokmuşmki bak vakti gelince nasılda oldu dedim

Emin ol sende böyle diceksin
ALLAHIM hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah canm

Aybe
Herkeste aynı dönem başlamıyor ki.. zaten ilişki tarihinden önceki haftalar boş aslında daha çok erken yani.. inşallah kolay geçer o dönemler .. bebeğinizde sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah
Aynen canim onu dogru diyosun insan vucudu cok degisik hayretler icerisinde alkiyorum gercekten

Yaaa suan o kadar guzel moral oldu ki horminlardanmiird dnier surekli uzgun ve mutsyz gissediyoeum .. allah dogru zamanda veriyor demekki.

Çoğul gebelik olabilir. O zaman değerler daha yüksek oluyor

Cok tesekkur ederm ama insan uzuluyor iste.

Cok tesekkur ederm ama insan uzuluyor iste.
Sende haklısın kuzm bende üzülüyordum o zamanlar banada hep diyolardı üzülme vaktini bekliyor diye
Bak zaman geçti kızım şimdi 2 yaşında ve ben yine hamileyim üstelik süpriz oldu
Nasip olunca istesende istemesende geliyor yavrun sana

Çok düşünmemeye çalış hayırlı olan vaktini bekliyor bebeğim de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…