- 23 Ekim 2019
- 93
- 31
- 38
- Konu Sahibi Siyahmezarinsahibi
-
Aaaaaİkiz olabilir canım o zamanda değer yüksek çıkıyor
Yasim 26 canimYumurtan seciliyo , buyuyo catliyo vücudun hazirlaniyo bu da bir süreç canım sadece birleşme kalmis o da senin çok guz el denk gelmiş maşallah hazırlandığı gibi hamile kalmışsın .yaşın kaç
Oda dogru yaaaa. Nerden baksan 6 haftalik gebe olmus oluyorum ama suan icin hic bir gebelik belirtilerm yok nigde bulantisi kusma vsGebelik ilişki tarihine göre değil son adet tarihine göre hesaplanıyor.. yumurtanın gelişimi de gebeliğe sayılıyor yani.. gebelikte hafta + günü de ona göre söylüyoruz. Değilse tam ilişki tarihini herkes bilemeyebilir
Herkeste aynı dönem başlamıyor ki.. zaten ilişki tarihinden önceki haftalar boş aslında daha çok erken yani.. inşallah kolay geçer o dönemler .. bebeğinizde sağlıkla gelsin kucağınıza inşallahOda dogru yaaaa. Nerden baksan 6 haftalik gebe olmus oluyorum ama suan icin hic bir gebelik belirtilerm yok nigde bulantisi kusma vs
Sans vallaha ama sisirdim dogrusu bende birde kist vardi 5.5 cm buyuklugundeValla ne şans, bravoAllah hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Size iki iş birden dustü sorumluluklar artti artik nabicaksin ama Allah kimseye kaldiramayacagi yük vermez.. zamani bu zamanmis demekki herseyin tadini cikarin ne guzelAyyy gercekten oyle canim daha evlilige alisamamisken bebek cikti ama allahin vardir bir bildigi
Haftasını söylemiceksin yeni hamileyim diceksin canımAyy bunu aileme anlatsan inanmazlardao kadar degisikki
Oyle canimmm dogru. Hamilelikte en oneli sey kilo bide insallah koruyabilirim kiloyudaHaftasını söylemiceksin yeni hamileyim diceksin canım
Aileniz beta değerlerine göre kaç haftalık hamile olduğunuzu araştırıp sizi evlenmeden önce ilişkiyle itham etmez bence korkmayın.Ayy bunu aileme anlatsan inanmazlardao kadar degisikki
Cocuk istiyomusun canimmBende 4.5 aylik evliyim korunmadigimiz halde gebe kalamadim cok sanslisiniz bence
Esimde bende deliler gibi istiyoruz ama maalesef.Cocuk istiyomusun canimm
Canim hhrhangi sorunun varmi yunuetaliklarnda vs. Aslinda herseyin bi zamani var allah o zaman dogeu zamanda verir uzulme. Yasib kacEsimde bende deliler gibi istiyoruz ama maalesef.
Kız daha bismillah olunca da azcık daha bekleseymişz dersinEsimde bende deliler gibi istiyoruz ama maalesef.
Aynen canim onu dogru diyosun insan vucudu cok degisik hayretler icerisinde alkiyorum gercektenHerkeste aynı dönem başlamıyor ki.. zaten ilişki tarihinden önceki haftalar boş aslında daha çok erken yani.. inşallah kolay geçer o dönemler .. bebeğinizde sağlıkla gelsin kucağınıza inşallah
Yaaa suan o kadar guzel moral oldu ki horminlardanmiird dnier surekli uzgun ve mutsyz gissediyoeum .. allah dogru zamanda veriyor demekki.Kız daha bismillah olunca da azcık daha bekleseymişz dersin
Bizde çok istiyorduk hiç korunmadk 7 ay olmadı
Olunca dedim ki kendimi okadar boş yere üzmüşüm strese sokmuşmki bak vakti gelince nasılda oldu dedim
Emin ol sende böyle diceksin ❤
ALLAHIM hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah canm
Cok tesekkur ederm ama insan uzuluyor iste.Kız daha bismillah olunca da azcık daha bekleseymişz dersin
Bizde çok istiyorduk hiç korunmadk 7 ay olmadı
Olunca dedim ki kendimi okadar boş yere üzmüşüm strese sokmuşmki bak vakti gelince nasılda oldu dedim
Emin ol sende böyle diceksin ❤
ALLAHIM hayırlı vakitte sağlıkla sıhhatle nasip etsin inşaAllah canm
Sende haklısın kuzmCok tesekkur ederm ama insan uzuluyor iste.
Tabiki öyle canımYaaa suan o kadar guzel moral oldu ki horminlardanmiird dnier surekli uzgun ve mutsyz gissediyoeum .. allah dogru zamanda veriyor demekki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?