- 23 Ekim 2019
- 93
- 31
- 38
- Konu Sahibi Siyahmezarinsahibi
Arkadaslar ben evleneli daha 1 ay oldu. Evle ilgili ciddi problemler yasiyorum. Ben evlenmeden once mahallede oturan biriydim. Evlendikten sonra siteye tasindik. Kiraciyiz bu arada. Siteye tasinmak basta iyi bi fikir gibi geldi kulaga hos geliyodu. Ben de gelmek istiyodum. Ama yasadikca ve yasam sartlarini gordukce git gide sogumaya basladim. Onceden mahhalede tourdugumda merkezi bi yerdeydik bakkal market pazar hersey vardi ulasim kolaydi. Bu yeni tasndgm yerde sadece bi market var baska hic bisey yok. Ulasim konusunda yarim saatte bir otobus geliyor. Herseyi sikinti haline getirmye basladim ve durup durup agliyorum. Git gide soguyorum. Esime biraz bahsettim bu durumdan ama karsi cikti. Yalniz ben hic iyi degilim. H.sonlari ailemizin yanina gidiyoruz ve donerken igrene igrene icim gercekten kalka kalka geliyorum. Dk basi agliyorum arkadaslar. Kimine gore abarti gelebilir ama durumum bu. Ben mahalleyi ozledim insanlari ozledim. burda hc bst yok ve ben kendimi hic iyi hissetmiyorum. Napicam blmiyorim da