Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
yeni evlendim. eşimin tayini balıkesire çıktı. burda çok yalnızım
slm bayanlar. dediğim gibi balıkesirdeyim. tek başıma hiç kimseyi tanımıyorum ve çok sıkılıyorum. iş de bulamadım. balıkesirde oturan arkadaşlar varmıdır kk de. ben merkezdeyim.delikafadulden
slm eşim maliyede denetmen. sen evlimisin. nerdesin merkeszde. ay canım ya çok sevindim bi arkadaş bulduğuma. okuyormusun yaşın kaç :) çok mu sordum acaba
25 yaşındayım,üniversite bitti.
sana arkadaş olabilirdim ama bende şubatta evlenip,istanbul'a taşınacağım.
nerede oturuyorsunuz,mahalle..?
paşaalanında oturuyorum ben.
Balıkesir sıkıcıdır ya 17 yıldır burdayım ben.
ben g.o.pasa da oturuyorum 24 yaşındayım. istanbuldan geldim bende. çok güzeldir istanbul.
çok üzüldüm kendi madıma burdan gideceğine . neyse hayırlısı.
2yıl üniv nedeniyle balıkesirde kaldım. şuan adını bile duymak tüylerimi diken diken ediyor.
izmir gibi biyerden sora orda yaşamak okadar kolay olmadı bnm için.
belki balıkesirli arkdşlar bana kızacaklar ama gerçekten çok soğuk insanlar.
izmirde pazara çıktığında bişiyi alırken soru sorarsın,pazarlık edersin.güleryüzlüdürler.
ama orda adam işine gelirse diyip sırtını dönüyor.sadece ben değil çoğu ardkşm karşılaştı budurumla.
daha bi sürü şey.
3 yıldır hala sinirimden diplomamı bile almaya gitmedim.
umarım sen orda iyi insanlarla karşılaşırsın canım..
ben g.o.pasa da oturuyorum 24 yaşındayım. istanbuldan geldim bende. çok güzeldir istanbul.
çok üzüldüm kendi madıma burdan gideceğine . neyse hayırlısı.
İstanbul^dan sonra Balıkesir'e alışman güç olacaktır.
Biz de babam memur olduğu için buradaydık,burada yerleştik kaldık.
Yoksa hep bir ayağım İstanbul'daydı,herkes akrabalarım,ailenin devamı orada yaşıyor.
Balıkesir 'de sıkılacksın ama tavsiyem kurslara gitmen,belediyenin kursları var,onlara katıl.
Çevren olur,sıkılmazsın..
Zaten başka da yapcak birşey yok,iş imkanları yok denecek kadar az..
2yıl üniv nedeniyle balıkesirde kaldım. şuan adını bile duymak tüylerimi diken diken ediyor.
izmir gibi biyerden sora orda yaşamak okadar kolay olmadı bnm için.
belki balıkesirli arkdşlar bana kızacaklar ama gerçekten çok soğuk insanlar.
izmirde pazara çıktığında bişiyi alırken soru sorarsın,pazarlık edersin.güleryüzlüdürler.
ama orda adam işine gelirse diyip sırtını dönüyor.sadece ben değil çoğu ardkşm karşılaştı budurumla.
daha bi sürü şey.
3 yıldır hala sinirimden diplomamı bile almaya gitmedim.
umarım sen orda iyi insanlarla karşılaşırsın canım..
bizde eşimle çiçek alacaktık çiçekciden. adam elli kuruş indirmedi görseniz kızlar şok olduk. yok abi veremem dedi adam. ist da olsaydı canın saolsun derlerdi. benimde başıma geldi yani. heheheh