• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni evime buyurun :)

Perdeler harika.Bir kruvaze perde hastasi olarak bayildim.Benimde oturma odamdaki perdem kruvaze.Baktikca icim aciliyor.Sizde güle güle oturun insallah.

evınızı cok begendım hersey cok sık modern sade ayrıca stor perdedekı dantel kısmı cok zarıf durmus yeşil renktekı koltuk takımı ne marka nerden aldınız cok hosuma gıttı..

eviniz ve evinize hayat veren eşyalarınız çok güzel, çok beğendim, zevklerimiz yakın birbirine , salon halımız aynı, mutfaktaki halı, vestiyer ve çocuk odası mobilyalarımız ise benzer, salonunuza bayıldım özellikle, bu arada salondaki koltuklar mı doğtaş yoksa oturma odasındaki mi yoksa ikisi de mi, birde yatak odasındaki halınızı nerden aldınız ?? Allah güle güle oturmanızı nasip etsin..

yeni evime taşındım sonunda şükürler olsun :nazar:
Birkaç noktada eksiğim var (obje-aksesuar vs.) ,onları da tamamlamaya çalışıyorum.. Allah herkesin gönlüne göre bir ev nasip etsin inşallah..
Fikir ve önerilerinize açığım.. Bakalım beğenecek misiniz evimi :40:

eksik kalan kısımlar 6.sayfada

Eki Görüntüle 368698 Eki Görüntüle 368688 Eki Görüntüle 368685 Eki Görüntüle 368679 Eki Görüntüle 368673

Eki Görüntüle 368696 Eki Görüntüle 368693 Eki Görüntüle 368694

Eki Görüntüle 368663 Eki Görüntüle 368664 Eki Görüntüle 368665
Eki Görüntüle 368669 Eki Görüntüle 368668 Eki Görüntüle 368667

Eki Görüntüle 368682 Eki Görüntüle 368681

Eki Görüntüle 368672 Eki Görüntüle 368671

çok guzel ...............

Bayılırım ferah, tıkış pıkış olmayan eve..Evin çok güzel, güle güle oturun maşallah.

mutfağın çok güzel canım bende şuan ev yaptırıyorum ve mutfağım senin mutfağından çok güzel ya fotoları görünce yüzüm güldü abanoz ve beyazın uyumuna daha benim bitmediği için merak ediyordum güle güle otur..:)

Evin gerçekten çok güzelmiş tatlım salonuna bayıldımmmm mutfağında çok ferah

herşey çok güzel sade ve şık bi ev güle güle huzurla mutlulukla oturun.

Back
X