• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeni evim

tari

nükleer başlıklı kız :)
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2008
46
7
98
36
$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401046002.120729.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401046021.612105.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401046044.649911.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401046064.703527.webp$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401046113.282481.webp aranıza yeni katıldım ve umarım beğenirsiniz eksiklikler hala var ve sanırım düğünden sonra tamamlıcaz :((

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben çok beğendim Allah hayırlı etsin güle güle mutlulukla oturun inşallah :):46:

canım evin güzel ama daha detaylı resim yüklersen iyi olur.Eksikler hiç bitmez.Önemli olan içindeki huzur.Sağlık,mutluluk içinde yaşayın.,:nazar:

canım mobilyalarını çok beğendim çok modern çok güzel öncelikle maşallah:nazar: nacizane tavsiyem tvnin üzerine astığınız kare raf sistemini alt konsolun kısa olan yerinin üstüne gelecek şekilde asarsanız daha güzel durur, bi de o çiçekli çok tatlı olan avize o modern mobilyalara olmamış country tarza daha uygun gibi tabi bunlar bence:17: herşeyden önce hayırlı olsun ağız tadıyla güle güle oturun, bu arada mutfaktaki halına ba-yıl-dım marka ve model öğrenebilirmiyim

canım mobilyalarını çok beğendim çok modern çok güzel öncelikle maşallah:nazar: nacizane tavsiyem tvnin üzerine astığınız kare raf sistemini alt konsolun kısa olan yerinin üstüne gelecek şekilde asarsanız daha güzel durur, bi de o çiçekli çok tatlı olan avize o modern mobilyalara olmamış country tarza daha uygun gibi tabi bunlar bence:17: herşeyden önce hayırlı olsun ağız tadıyla güle güle oturun, bu arada mutfaktaki halına ba-yıl-dım marka ve model öğrenebilirmiyim

O kare raf mecburi orada bir pencere vardı kapatmak amacıyla yaptık :)
Avizeler aslında yatak odama uygun ama eşim orada istedi bende hevesini kırmadım yakında değiştiricem :) halılar da mahalle arasında olan halıcıdan aldık her odamın ayrı marka bir halısı var :) yanlış hatırlamıyorsam padişah halı
Güzel fikirlerin için teşekkürler :)

canım evin güzel ama daha detaylı resim yüklersen iyi olur.Eksikler hiç bitmez.Önemli olan içindeki huzur.Sağlık,mutluluk içinde yaşayın.,:nazar:

Bu pazar düğünüm var balayından sonra eksiklikler De tamamlansın ilk işim fotoğrafı çekicem

Allah herkese huzur sağlık mutluluk versin

O kare raf mecburi orada bir pencere vardı kapatmak amacıyla yaptık :)
Avizeler aslında yatak odama uygun ama eşim orada istedi bende hevesini kırmadım yakında değiştiricem :) halılar da mahalle arasında olan halıcıdan aldık her odamın ayrı marka bir halısı var :) yanlış hatırlamıyorsam padişah halı
Güzel fikirlerin için teşekkürler :)

canım herşey çok güzel zaten, seçimlerinden belli zevklisin, düğüne de çok az kalmış hayırlı olsun tatlım bir ömür mussssssssmutlu olun:16: bu arada balayından sonra ev fotolarının devamını bekliyoruz

Back
X