Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yabancı filmlerde böyle evler görürdük ve hep pahalı sanırdım ama gerçekten hem araba hem ev her yönden siz daha şanslısınız Türkiye'de herşey pahalı ithal geldiğinden üstüne burdada fiyat konuyor ve biz herşeyin pahalısını alıyoruz.. Eviniz gerçekten çok güzel siz Türk aile yapısına göre döşerseniz daha güzel olur gerçi gözlerimiz bu evlerde öyle eşyaya alışık değil ama değişik birşey ortaya çıkabilir ve resimleri muhakkak paylaşın bizle..Bende lila rengini beğenmedim canım kum beji yaptır hem aydınlık ve daha soft durur bu eve öyle renkler yakışır gibime geliyor..Bu ev 290 değil 500 m2 den fazladır kesin bahçede dahil güle güle oturun ailenizle..
güle güle oturun öncelikle.. bence yatak odasina seçilecek en kötü renk lila.. çok ucuz durur..kiz çocuk odasina benzer.. benim eve sokmayacağim ve hiçç sevmediğim renk lila dir :)
böyle bir evi ortalama bir aile alabiliyor orda. türkiye de ne mümkün..
orda insanlar aynı paraya malikane satın alırken biz kıytırık apartman dairesini güç bela alırız.kahpe felek
ev,pardon malikane süper ayrıca..