Yeni evim (ruzgarimdan )

Ruzgarim

<a href="http://lilypie.c
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2007
684
102
648
Diğer
$hr3124506-4[1].webp

$hr3124506-11[1].webp

$hr3124506-13[1].webp

$hr3124506-15[1].webp

$hr3124506-16[1].webp

Kizlar bu da yeni evim henuz imzalar atilmadi.Icindeki esyalar bana ait deil.

Odalari beyaz boyamislar kendi esyalarimi yerlestirdigimeden once boyatmayi dusnuyorum.
Yatak odam icin cok acik bir lila rengini cocuklarin odasi icin ise acik bir mavi tonunu dusundum turkuaz rengide olabilir.
Ancak su aralr acaba beyaz kalsa dahami iyi olur diyorum.

güle güle otur gayet hoş ama cok büyük duruyor kaç metre bu ev ve türk parasıyla ne kadar cok meraklıyım galiba:)

Eki Görüntüle 671313

Eki Görüntüle 671314

Eki Görüntüle 671315

Eki Görüntüle 671316

Eki Görüntüle 671317

Kizlar bu da yeni evim henuz imzalar atilmadi.Icindeki esyalar bana ait deil.

Odalari beyaz boyamislar kendi esyalarimi yerlestirdigimeden once boyatmayi dusnuyorum.
Yatak odam icin cok acik bir lila rengini cocuklarin odasi icin ise acik bir mavi tonunu dusundum turkuaz rengide olabilir.
Ancak su aralr acaba beyaz kalsa dahami iyi olur diyorum.

boyası yakından da temizse boyatma içindekiler kaç ay kaç yıldır oturuyor?
gerçi ben olsam boyaıtrdım ne bileyim baskasının oturdugu yer bi boya evi temizler ferah ferah bence istedigin tonlarda boyat temiz olsun..

Vallahi cok cahilim ama metrekar nasil hesaplanir hicbilmiyorum.Bir ara kendi annemin istanbuldaki eviyle benim eski evi karsilastirmistik.benim eski ev 145 metre kare idi galiba buda olsa olsa 290 metrekaredir

sana buranin olcusunu yazayim
eski evim 1200 sq feet
yeni ev 2217 sq feet

fiyatlari ise eskiyi 100 bin dolara verdik yenisini 140 bin dolara aldik.

Ayyy hayal gibi ya türk parası ile ne kadar cidden..
Ona göre hiç hayal bile kurmayalım:ssz:

Icinde oturan hanim yasliydi Liseye giden torunu ve kopegiyle oturmus.halilar kesin deisicek.
Boyalarda temiz duruyordu ancak cok inceleyemedim
Burda evi alana kadar evi surekli gormeye gidemiyorsun.imza atildiktan sonra 1 hafta kadar sonra teslim alicaz.

renkler konusun da kararsiz kaliimin nedeni yatak odalarinda renklerden bikip baska stil verebilirim belki diyorum.Su an inceledigim sitete beyaz boyali odalarda pek cok guzel ornekler vardi.

allahım çok şirin bir ev güle güle otur prenses evi gibi çok tatlı çoook huzurla otur inş <3

Cok saolun kizlar.Esimi uzun zamandir ikna edemiyordum tasinmaya eski ev cok kucuktu.cocuklarin okul olayi olmasa kalacakti hala oteki evde.
Bizim burda morgega sistemi cok bilindik oldugu icin biraz pesinatla aldik evi.Ancak bankadan kredi almak zor gercekten en ufak bir seyi bile affetmiyorlar.
Fiyat olarak buraya gore cok uygun fiyatti ama sanirim turkiye gore 250 yakindir fiyati.

rüyaaa gibi süper yaaa allah güle güle oturmak nasip etsin harikaaaa evini düzenleyince mutlaka paylaş amaaaaa
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

$image.webp$image.webp

$image.webp

$image.webp

$image.webp$image.webp

$image.webp$image.webp

$image.webp

Bunlarda evin asagi kati ve bahcesi henuz buralara dokunmuyorum cunku maddi durum el vermiyor.
Zaten parke yapilacak ve salonun tahtalari boyanacak birde mutfagi elden gecirmek istiyorum.

Son düzenleme:
Mutlaka koyarim yavas yavas eksikleri tamamliyicaz.Uzun zamandir bu bolum takip ediyor pek cok fikir ediniyordum.Ben burdaki mobilyalari hic begenmiyorum .istikbalimiz acildi kosa kosa gittik aldik koltuklari.cocuklarin yataklarini da ordan aldim.istedgim modeller bazen oluyor bazen ise siparis verip 3 ay beklememiz gerekiyor.Aksesuarlar ise cok guzel o konuda sansliyim.
Calisma masasinin oldugu yer aslinda yeme odasi olarak dusunulmus ancak ben orayi oyun odasi yapicam 3 erkek cocugu ancak zapt edebiliyorum .Benim evin sokagi cikmaz sokak yuvarla bir cember icinde ev ve toplamda 10 ev buluyor.cocuklarin sokakta oynatabilicem.gerci cok buyuk bahcesi var.
Ama bizim yazlarimiz cok uzun surer ve cok sicaktir.
Birde kisin bile kocaman sivrisineklere ve ates karincalarina rastlamak mumkun.
Kesinlike devasa buyuklukte bocekler.

$image.webp

Kendi odamada bu lila rengini dusundum.

Kizlar bu arada resim isini tablettede cozdum.benden bol bol resim ve ornekler goruceksiniz artik:)

siz nerde oturuyorsunuz bilmiyorum ama abim amerikada o da böyle evleri alıp içini tamamen yenileyip satıyor yani işi bu yaptığı evlerin resimlerini göstermişti bana aynen o evlere benziyo sizinki de ..güle güle oturun bu arada abim amerikalıların kum bejini çok sevdiğini söylemişti duvarda ama tabi türkçesi kum beji ...

Bende texastayim canim.benim esim insaat muhendisi ve zamaninda oda ev alip satmis tipki abiniz gibi..burdaki evler gercekten cok guzel ancak beni yeni ev modellerini begenmiyorum.
Onceki evim 57 yapim olup kucuk bir texas eviydi bu ise 78 yapimi new orleans fransiz modeli oluyormus.
Artik bu tarz evler yapmiyorlar cunku butce yuksek oluyor.
Benim aldigim ev aslina cok buyuk evler var.Bizim butcemiz elver,edigi ve buyuk evin isi temizligi cok olur diye istemedik.
Ancak ben esimi tadilat isine sokamiyorum cunku cok yoruluyor iste ve 3 cocukla yapmak istemiyor.
Evdeki dekorasyona beni yonlendirdi.

Eviniz çok güzel çook beğendim Allah güle güle oturmayı nasip etsin...Ne güzel eviniz geniş tabi temizlik konusunda biraz zorlar sizi ama çocuklarınız için iyi ferah ferah geniş geniş oynarlar :)

Vallahi cok cahilim ama metrekar nasil hesaplanir hicbilmiyorum.Bir ara kendi annemin istanbuldaki eviyle benim eski evi karsilastirmistik.benim eski ev 145 metre kare idi galiba buda olsa olsa 290 metrekaredir

sana buranin olcusunu yazayim
eski evim 1200 sq feet
yeni ev 2217 sq feet

fiyatlari ise eskiyi 100 bin dolara verdik yenisini 140 bin dolara aldik.

çok uygunmuş türk parasıyla.benim evden daha uygun yani.

güle güle otur.boya badana yaptırsan duvar kağıtları felan çok hoş olur.

ayrıca temizlik seni çok yoracak ev çok buyuk

şaka gibi ,burda tr parasıyla 250 milyara bildiğin apartman dairesi alınabiliyor,böyle bir ev türkiyede 1 trilyon eder ..

Merhab:)
Yurt dışındaki bir evmi bu?
Ev cidden saray.
Yerinde olsam, evi tamen beyaz bir tonda boyatirdim; )

Durununuz iyi olduğunda, yavaş yavaş el atarsiniz her bir odasina:)
Böyle bir ev bende istiyorum, arka bahçeyede güzel bir havuz yakışir..
Çocuklar icinde ayri bir oyun parki yaptira bilirsiniz, baksana ne kadar büyük:)

Ben işe gittiğimde otobüsle, bu yabancıların çocukları için bahçede yaptıklarını gördükçe büyüleniyorum:31:

Back
X