yeni evi kiraya vermek

son mecnun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2014
1.265
1.616
133
37
Merhaba kizlar

Gecen yil evimizi aldik evimi seviyorum kutu gibi fakat cevreden memnun degilim.. Evim merkezi bir yerde yani bunun avantajlarini ve dezavantajlarini yasiyorum..E ne deyipte bu evi aldin derseniz o konulara hiiic girmeyelim

Ben sekinet insaniyim oyuzden daha sakin bir yede hatta merkeze uzak daha buyuk daha ferah daha sakin hatta site icersinde bir evde oturmak aklimdan gecen fakat bazi cekingelerim var

Evim yeni ev sonucta kiraci evi mahfetmesin..

Kirayi aldiydik almamadiydik derdi olmasindan endise ediyorum sonucta hem borc odeyip hem kirada olmus olacagiz

Tum bunlar risk fakat daha iyisi icin vede kvvalideden biraz daha uzak olmak artilarimdan birkaci

Siz ne dersiniz varmi boyle bir karar alan hadi beyin firtinasi yapalimm

Evle ilgili sorunların varsa keşke en başından almasaydın.
Ben her zaman ileride oturmaya müsait yatırımlar yapmak isterim.
Mesela bazı arkadaşlarım 1+1 apart alıp öğrencilere kiraya veriyorlar. Bana son derece mantıksız geliyor.

Valla o risk hep var,bilemezsin evini tutacak insanların nasıl insanlar olduğunu..
Yaklaşık 3-4 ay oldu sıfır ev aldım,hemen kiracı bulundu..
2 aydır kira tam zamanında yatıyor ama "acaba iyi bakıyor mu evime?" diye düşünmeden de yapılmıyor.
Kv ile sıkıntıların varsa uzaklaşmak en iyisi,ver kiraya bak keyfine.

Teyzem bu şekilde 3 tane aprt Aldı :) gayrimenkul zengini olacak öğrenciler sayesinde :))) kendi kirada oturuyor

ben sıfır site içinde binbir zorlukla aldiğim evimi neredeyse hiç oturmadan kiraya verdim kayınvalidem ve annemla aynı binada ev aldim.ama egerki öyle bir durumun yoksa evin borcu bitene kadar bekle derim ben..1 ay bos kalsa evin zarara girersin

Evi satıp istediğin bi sitede alabilirsin.
Eve iyi bakıp bakmaması sorun değil depozito denen bişey var. Bakmazsa vermezsin depozitoyu olur biter.

Kirayı ödemesi önemli olan ve devlet kiracıdan yana çıkartmak çok uzun zaman alıyo.

canim mantiksiz olur mu ya. Hele de istanbuldaysan hele de zaten hali hazirda oturdugun bir evin varsa yatirim icin ya islek bir yerde dukkan ya da 1+1 daire. Neden mi ? Soyle dusun. Yasadigim semtten ornek vereyim.
burada apartman dairelerinde 3+1 fiyati 200 lira kira geliri 500 lira. Oturdugum sitede ben 3+1 deyim ama
1+1lerin satis fiyati 120 liradan basladi simdi 160 lira kira getirisi 600 - 700 lira. Simdi guzel bir siteden ucuza ev aligorsun ve pahali aldigin evden en az 200 lira fazlasina kiraya veriyorsun. E 1+1 leri kalabalik insanlar tutmuyor. Evin yipranmiyor. Kiraci cikinca tadilat islrrinin masraflari az ve en guzeli bos kalma ihtimali yok. Esime cok dedim borcumuz bitmek uzereydi 120 lirayken alalim diye de pesinatimiz olmayinca yapamadik.

Konu sahibinin durumuna gelince de valla kayinvalideden uzakta olma fikri bile tasinma icin basli basina yeterli ama saka bir yana. Sessizligi ve evin huzurunu ben de cok severim ama merkezi bir yerden sakin bir yere gelmis biri olarak cok zorlandim. Ilk zamanlar arabam vardi idare ediyordum ama simdi arabayi da esim almak zorunda beni cok rahatsiz ediyor ki cok sapa olmamasina ragmen. Bu tarafini da gozonunde bulundurun

BENCE İÇİNE SİNEN BİR EV BULDUĞUNDA SAT YA DA EMLAKÇILARLA TAKAS YAPMAYA ÇALIŞ ...

Huzurlu olamadığım, çevresini beğenmediğim bi evde oturmaktansa, içinde huzur bulacağım, iyi insanların komşu olduğu eski bir evi tercih ederdim.

Bu kiracıların tutumlarına bağlı oturduğum site sıfır evler 3+1 165 mt ev sahibilerden önce oturan olmadı,yatırımlık alanda var kiraya vermek için bana pek doğru gelmiyor yatırımlık fikri mt karesinden ötürü genellikle 1+1 leri seçiyorlar ya,neyse bir komşumuz var kiracı güzelim evin içine etmiş afedersiniz parkeler,pvc ler tuvalet banyo fayansları hak getire parkeler falan şişmiş kabarmış çok kötü olmuş kirasını bile doğru düzgün ödemiyor ev sahibi sabır ediyor kiracının küçük çocukları var onun hatrına başka ev sahibi olsa kapının önüne kor çünkü girdiği ev sıfır ve süper bir evdi,yine bir komşu var oda kiracı ama kadın o kadar güzel bakıyor eve kendi evi gibi benimsemiş kiracıların tutumlarına bağlı artık sizin evede nasıl bakacakları.

İlla kötü bi insana denk geleceğinizi düşünmeyin. Kendimden örnek vereyim çok iyi kiracıyımdır. :) Kiramızı gününde öderiz, eve iyi bakarız. Bence nadir oluyor kötü kiracı. Beğenmezseniz çıkartırsınız çok mu zor.

evi satın. öle ev alın... bu devirde iyi kiracı bulmak zor... k.validenin bir evi var. kira almakta zorlandı... en sonunda kiracı kaçtı... eski iş arkadaşı kirayı alamadı, kirayı alamadığı yetmiyormuş gibi evdeki kiracıyı çıkartmak için taşıma ücretini vermek zorunda kaldı. adam ister kes ben taşınma parasını bulamam demiş... adamın eşyaları taşıması için ücret ödemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…