- 25 Aralık 2014
- 1.265
- 1.616
- 133
- 37
- Konu Sahibi son mecnun
-
Teyzem bu şekilde 3 tane aprt Aldı :) gayrimenkul zengini olacak öğrenciler sayesinde :))) kendi kirada oturuyorEvle ilgili sorunların varsa keşke en başından almasaydın.
Ben her zaman ileride oturmaya müsait yatırımlar yapmak isterim.
Mesela bazı arkadaşlarım 1+1 apart alıp öğrencilere kiraya veriyorlar. Bana son derece mantıksız geliyor.
ben sıfır site içinde binbir zorlukla aldiğim evimi neredeyse hiç oturmadan kiraya verdim kayınvalidem ve annemla aynı binada ev aldim.ama egerki öyle bir durumun yoksa evin borcu bitene kadar bekle derim ben..1 ay bos kalsa evin zarara girersinMerhaba kizlar
Gecen yil evimizi aldik evimi seviyorum kutu gibi fakat cevreden memnun degilim.. Evim merkezi bir yerde yani bunun avantajlarini ve dezavantajlarini yasiyorum..E ne deyipte bu evi aldin derseniz o konulara hiiic girmeyelim
Ben sekinet insaniyim oyuzden daha sakin bir yede hatta merkeze uzak daha buyuk daha ferah daha sakin hatta site icersinde bir evde oturmak aklimdan gecen fakat bazi cekingelerim var
Evim yeni ev sonucta kiraci evi mahfetmesin..
Kirayi aldiydik almamadiydik derdi olmasindan endise ediyorum sonucta hem borc odeyip hem kirada olmus olacagiz
Tum bunlar risk fakat daha iyisi icin vede kvvalideden biraz daha uzak olmak artilarimdan birkaci
Siz ne dersiniz varmi boyle bir karar alan hadi beyin firtinasi yapalimm
Vin hali hazirda borcu var zatenNeden satip istediğiniz yerden ev almayi dusunmuyorsunuz?
canim mantiksiz olur mu ya. Hele de istanbuldaysan hele de zaten hali hazirda oturdugun bir evin varsa yatirim icin ya islek bir yerde dukkan ya da 1+1 daire. Neden mi ? Soyle dusun. Yasadigim semtten ornek vereyim.Evle ilgili sorunların varsa keşke en başından almasaydın.
Ben her zaman ileride oturmaya müsait yatırımlar yapmak isterim.
Mesela bazı arkadaşlarım 1+1 apart alıp öğrencilere kiraya veriyorlar. Bana son derece mantıksız geliyor.
BENCE İÇİNE SİNEN BİR EV BULDUĞUNDA SAT YA DA EMLAKÇILARLA TAKAS YAPMAYA ÇALIŞ ...Merhaba kizlar
Gecen yil evimizi aldik evimi seviyorum kutu gibi fakat cevreden memnun degilim.. Evim merkezi bir yerde yani bunun avantajlarini ve dezavantajlarini yasiyorum..E ne deyipte bu evi aldin derseniz o konulara hiiic girmeyelim
Ben sekinet insaniyim oyuzden daha sakin bir yede hatta merkeze uzak daha buyuk daha ferah daha sakin hatta site icersinde bir evde oturmak aklimdan gecen fakat bazi cekingelerim var
Kirayi aldiydik almamadiydik derdi olmasindan endise ediyorum sonucta hem borc odeyip hem kirada olmus olacagiz
Tum bunlar risk fakat daha iyisi icin vede kvvalideden biraz daha uzak olmak artilarimdan birkaci
Bu kiracıların tutumlarına bağlı oturduğum site sıfır evler 3+1 165 mt ev sahibilerden önce oturan olmadı,yatırımlık alanda var kiraya vermek için bana pek doğru gelmiyor yatırımlık fikri mt karesinden ötürü genellikle 1+1 leri seçiyorlar ya,neyse bir komşumuz var kiracı güzelim evin içine etmiş afedersiniz parkeler,pvc ler tuvalet banyo fayansları hak getire parkeler falan şişmiş kabarmış çok kötü olmuş kirasını bile doğru düzgün ödemiyor ev sahibi sabır ediyor kiracının küçük çocukları var onun hatrına başka ev sahibi olsa kapının önüne kor çünkü girdiği ev sıfır ve süper bir evdi,yine bir komşu var oda kiracı ama kadın o kadar güzel bakıyor eve kendi evi gibi benimsemiş kiracıların tutumlarına bağlı artık sizin evede nasıl bakacakları.Merhaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?