Beraber birkaç ev gezdik ama ikimizde beğenmedik bu evde biranda karşısınkarşısına çıkmış kaçırmak istememiş n insan eşinin fikrini hiç mi sormaz ya?
yalniz degilmisim 84 dairelik sitede yalnizim aksama kadar duvar bana bakiyo ben duvara ilk zamanlar bende gelmek istemiyordum evin camini penceresini indiresim geliyodu ama simdi alistim zamanla sizde alusirsiniz umarimMerhaba iyi geceler biz 6 yıllık evli bir çiftiz 2yaşında bir oğlum var daha önce oturduğumuz ev kiraydı eşim kredi çekip bir ev aldı yaklaşık 2 ay önce bu evi ben görmeden aldı bu yüzden çok tartıştk eve taşındk evde gayet guzel ama ben birtürlü bu eve ısınamadım bu evde kendimi çok yanlız hissediyorum ve hiç kafadengi komşum yok konuşacak kimse yok evde kalmak istemiyorum hatta dısardayken bu eve bile gelmek istemiyorum bu ev gözümün önünde karardı eşimle birkaçkez bu konuyu konuştuk ama beni hiç anlamadı ama ben bu evde kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum lütfen bana bişeyler yazın.
apartmanda komsuluk ılıskısı pek aramam , zaten calısan ınsanlarız aksamdan akşama evdeyız cok acıl bır durum oldugunda kapısını çalacagım bır kısı olsun yeter, komsularınızdan medet umacagınıza aılenız ve arkadaslarınız ıle zaman gecırın, cıkın dısarı gezın , hem ev sahıbı olmusunuz bence kızmayın hıc...Merhaba iyi geceler biz 6 yıllık evli bir çiftiz 2yaşında bir oğlum var daha önce oturduğumuz ev kiraydı eşim kredi çekip bir ev aldı yaklaşık 2 ay önce bu evi ben görmeden aldı bu yüzden çok tartıştk eve taşındk evde gayet guzel ama ben birtürlü bu eve ısınamadım bu evde kendimi çok yanlız hissediyorum ve hiç kafadengi komşum yok konuşacak kimse yok evde kalmak istemiyorum hatta dısardayken bu eve bile gelmek istemiyorum bu ev gözümün önünde karardı eşimle birkaçkez bu konuyu konuştuk ama beni hiç anlamadı ama ben bu evde kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum lütfen bana bişeyler yazın.
Eşinizin yaptığı evet yanlış ama olan olmuş eviniz güzelmiş madem alışmaya bakın.Müsait olduğunuz birgün biraz hazırlık yapın komşularınızı davet edin hem tanışmış olursunuz hem de hareketlerini gözlemlersiniz nasıllar diye eğer içlerinde arkadaşlık edebileceğin birisi yada birileri varsa zamanla arkadaş olursunuz.Merhaba iyi geceler biz 6 yıllık evli bir çiftiz 2yaşında bir oğlum var daha önce oturduğumuz ev kiraydı eşim kredi çekip bir ev aldı yaklaşık 2 ay önce bu evi ben görmeden aldı bu yüzden çok tartıştk eve taşındk evde gayet guzel ama ben birtürlü bu eve ısınamadım bu evde kendimi çok yanlız hissediyorum ve hiç kafadengi komşum yok konuşacak kimse yok evde kalmak istemiyorum hatta dısardayken bu eve bile gelmek istemiyorum bu ev gözümün önünde karardı eşimle birkaçkez bu konuyu konuştuk ama beni hiç anlamadı ama ben bu evde kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum lütfen bana bişeyler yazın.
arkadaş komşu deyip insan mutsuz mu olurmuş yahuu çekin kapınızı evinizde oturun komşulardan insanlar neler çekiyorMerhaba iyi geceler biz 6 yıllık evli bir çiftiz 2yaşında bir oğlum var daha önce oturduğumuz ev kiraydı eşim kredi çekip bir ev aldı yaklaşık 2 ay önce bu evi ben görmeden aldı bu yüzden çok tartıştk eve taşındk evde gayet guzel ama ben birtürlü bu eve ısınamadım bu evde kendimi çok yanlız hissediyorum ve hiç kafadengi komşum yok konuşacak kimse yok evde kalmak istemiyorum hatta dısardayken bu eve bile gelmek istemiyorum bu ev gözümün önünde karardı eşimle birkaçkez bu konuyu konuştuk ama beni hiç anlamadı ama ben bu evde kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum lütfen bana bişeyler yazın.
zamanla alısırsınızMerhaba iyi geceler biz 6 yıllık evli bir çiftiz 2yaşında bir oğlum var daha önce oturduğumuz ev kiraydı eşim kredi çekip bir ev aldı yaklaşık 2 ay önce bu evi ben görmeden aldı bu yüzden çok tartıştk eve taşındk evde gayet guzel ama ben birtürlü bu eve ısınamadım bu evde kendimi çok yanlız hissediyorum ve hiç kafadengi komşum yok konuşacak kimse yok evde kalmak istemiyorum hatta dısardayken bu eve bile gelmek istemiyorum bu ev gözümün önünde karardı eşimle birkaçkez bu konuyu konuştuk ama beni hiç anlamadı ama ben bu evde kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum lütfen bana bişeyler yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?