• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yeni ev

ayaz2135

Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
25
5
16
35
Merhaba iyi geceler biz 6 yıllık evli bir çiftiz 2yaşında bir oğlum var daha önce oturduğumuz ev kiraydı eşim kredi çekip bir ev aldı yaklaşık 2 ay önce bu evi ben görmeden aldı bu yüzden çok tartıştk eve taşındk evde gayet guzel ama ben birtürlü bu eve ısınamadım bu evde kendimi çok yanlız hissediyorum ve hiç kafadengi komşum yok konuşacak kimse yok evde kalmak istemiyorum hatta dısardayken bu eve bile gelmek istemiyorum bu ev gözümün önünde karardı eşimle birkaçkez bu konuyu konuştuk ama beni hiç anlamadı ama ben bu evde kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum lütfen bana bişeyler yazın.

Eşiniz düşüncesizlik etmiş evet ama olan olmuş artık. bu devirde ev sahibi olmak kolay değil. evi kendinize göre dekore edip seveceğiniz hale getirin bence. benim de kafa dengi komşum yok. hepsiyle selamlaşır hal hatır sorarız ama o kadar daha fazlası yok.

karşısına çıkmış kaçırmak istememiş n insan eşinin fikrini hiç mi sormaz ya?
Beraber birkaç ev gezdik ama ikimizde beğenmedik bu evde biranda karşısın
E="srpcnrdnz, post: 48900662, member: 302351"]Eşiniz düşüncesizlik etmiş evet ama olan olmuş artık. bu devirde ev sahibi olmak kolay değil. evi kendinize göre dekore edip seveceğiniz hale getirin bence. benim de kafa dengi komşum yok. hepsiyle selamlaşır hal hatır sorarız ama o kadar daha fazlası yok.[/QUOTE]
Haklı

olan olmus esinin yapabailecek biseyi yok ki
alismaya çalis, zevkine gore dose biraz sevdigin seyleri falan al alisveris yap ne biliyim tablodur bibnlodur iste ne seversen
zamanla alisirsin bence baska seçenegin yok

Merhaba iyi geceler biz 6 yıllık evli bir çiftiz 2yaşında bir oğlum var daha önce oturduğumuz ev kiraydı eşim kredi çekip bir ev aldı yaklaşık 2 ay önce bu evi ben görmeden aldı bu yüzden çok tartıştk eve taşındk evde gayet guzel ama ben birtürlü bu eve ısınamadım bu evde kendimi çok yanlız hissediyorum ve hiç kafadengi komşum yok konuşacak kimse yok evde kalmak istemiyorum hatta dısardayken bu eve bile gelmek istemiyorum bu ev gözümün önünde karardı eşimle birkaçkez bu konuyu konuştuk ama beni hiç anlamadı ama ben bu evde kafayı yemek üzereyim çok mutsuzum lütfen bana bişeyler yazın.
yalniz degilmisim 84 dairelik sitede yalnizim aksama kadar duvar bana bakiyo ben duvara ilk zamanlar bende gelmek istemiyordum evin camini penceresini indiresim geliyodu ama simdi alistim zamanla sizde alusirsiniz umarim

bu zamanda ev sahibi olmak zor, kira öderken sıkıntılarınızı düşünün boş yere giden paralar, şuan bu ev sizin ve istediginiz gibi degişiklik yapabilirsiniz böyle düşünün. eşinizin size danışmadan alması eve ısınamamanızın temeli bence.

Inşallah OTE="hurmelek, post: 48900705, member: 723695"]yalniz degilmisim 84 dairelik sitede yalnizim aksama kadar duvar bana bakiyo ben duvara ilk zamanlar bende gelmek istemiyordum evin camini penceresini indiresim geliyodu ama simdi alistim zamanla sizde alusirsiniz umarim[/QUOTE]
Inşallah bende alışırm

https://www.buzzfeed.com/peggy/39-e...r-your-walls?utm_term=.vxJX9389D5#.qi2MOepOQy
Bence bu tarz şeylere bir göz gezdirin, herkesin zevkine uyan ve kendi yapabileceği şeyler illa ki vardır eğer ayıracak vakit varsa akşamları veya haftasonu. Eve alışıp , kendi yuvanız gibi hissetmenizde eminim faydası olur kendi yaptığınız köşelerin olması, misal bir duvarı zevkinize göre kendiniz boyamanız veya kendi yaptığınız bir dekoru bir köşeye asmanız.

Zamanla alisirsin canim. Arkadas edinmeye calis daha yeni oldugun icin evde sıkilman cok normal eve isinamadim diye surekli dusunursen durum daha kotuye gider sevmeye calis

Boyle bir konu tek basina karar verilcek bir konu degil. Esiniz ayip etmis ama olanda olmus. Evde guzelmis oyle diyorsunuz. Neyine isinamadiniz ozaman? Ne onemli biseymis kapi kapi koca gun komsu dolaşmak..

apartmanda komsuluk ılıskısı pek aramam , zaten calısan ınsanlarız aksamdan akşama evdeyız cok acıl bır durum oldugunda kapısını çalacagım bır kısı olsun yeter, komsularınızdan medet umacagınıza aılenız ve arkadaslarınız ıle zaman gecırın, cıkın dısarı gezın , hem ev sahıbı olmusunuz bence kızmayın hıc...

Eşinizin yaptığı evet yanlış ama olan olmuş eviniz güzelmiş madem alışmaya bakın.Müsait olduğunuz birgün biraz hazırlık yapın komşularınızı davet edin hem tanışmış olursunuz hem de hareketlerini gözlemlersiniz nasıllar diye eğer içlerinde arkadaşlık edebileceğin birisi yada birileri varsa zamanla arkadaş olursunuz.

Evi beraber seçmeniz gerekirdi,eşiniz size ayıp etmiş.Lakin evi beğendiyseniz konuyu uzatmayın,biraz kin tutuyorsunuz hala sanırım ondan dolayı eve de ısınamıyorsunuz.Başka bir sorununuz yoksa bu konuyu kapatmanız sisin faydanıza.eş dost zamanla olur merak etmeyin..

Canim evet kocan yanlış yapmış. Ama kötü bir ev de alabilirdi. Güzel ev diyorsun. Biz abarttigini düşünüyorum. Hani eve gelmek istemiyorum falan diyorsun ya. Kendi evine gecmissin bence tadını çıkar. İçinde değişiklikler yapabilirsin zevkine göre. Unutma milyonlarca insanın hayali ev sahibi olmak. Bence biraz hırs senin ki. Nasip benden habersiz alır diye.

Eviniz olduğu için şükredin ve sevmeye çalışın , yoksa bu düşüncelerin sonu gelmez.

arkadaş komşu deyip insan mutsuz mu olurmuş yahuu çekin kapınızı evinizde oturun komşulardan insanlar neler çekiyor

zamanla alısırsınız
ben ısteyerek aldıgım eve aglaya aglaya tasındım cnk eskı evımı cok sevıyordum
4 ay bıttı , son bır aydır falan alıstım:)

şehir değişikliği sebebiyle evimi satıp kiraya çıkınca aynı şeyleri yaşamıştım..zor gelmişti dediğiniz gibi gayet güzel bir ev olmasına rağmen çamur atıp duruyordum eve..ama bir süre sonra aynı siteden kiralık evimin birebir aynısını satın aldık ev kendimin olunca güllük gülistanlık geldi bana..sizde benimsemeye çalışın evinizi..sahiplenin..içine emek harcayın dekoratif şeyler yapın..görün bakın nasıl seveceksiniz evinizi..

Back